Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Pianki i inne produkty podkreślające skręt fal i loków
Autor Wiadomość
Yuta 

Wysłany: 2007-05-11, 11:25   

Z tego co wiem - to jest forum o włosach, fryzurach, itd. a nie problemach resocjalizacji młodocianych latynosów. 8) Jeśli którakolwiek z nas znajdzie jakiś fajny produkt - niezależnie, czy sama go wymyśli, kupi, czy tester dostanie - to jest najodpowiedniejsze miejsce, żeby się tym podzielić. Jak Ci jakiś produkt nie pasuje - to ostrzeż przed nim innych. Oszczędzisz ich czas, nerwy i kasę. To banalnie proste :smile:
I jeśli magda87, albo adriana7 będziecie chciały o takiej nowince w kilkunastu postach pisać - to zniosę to z chrześcijańska cierpliwości, a jak się przekonam to i w sklepie poszukam.
Skoro efka71 - pyta o właściwość produktu to nie widzę nic złego w odpisaniu jej i tyle :)

//przeczytaj regulamin, wtedy pogadamy. Teraz tez go naruszylas, bo takie sprawy zalatwiamy na PW. Ze swojej strony dodam, ze bodajże 6/9 twoich postów dotyczylo jednego produktu więc nie sciemniaj, ze go nie reklamujesz. -Reichea

Paulette 

Wysłany: 2007-05-11, 11:30   

ale po co w tylu postach skoro w jednym by wystarczylo...

Magda87 

Wysłany: 2007-05-11, 12:56   

WS napisał/a:
Trochę nie rozumię polityki tak poważnej firmy :D czyżby nie było ich stać na wpłaceniu paru złotych aby ukazywały się ich reklamy ?

tylko ze wiekszosc kobiet nie ma zaufania do reklam :P co innego recenzja jakiejsc koleżanki ;)

Yuta tak to jest forum kosmetyczne, wymieniamy sie poradami , doswiadczeniami itd itp ale mowimy o różnych kosmetykach, a nie tylko o jednym w kółko :/ dla mnie to oznacza jedno -> reklama, a za reklame sie płaci :/

[ Dodano: 2007-05-11, 13:59 ]
a pozatym przed przeczytałam to co napisałas w temacie ktory założyłaś o tym gel kremie - nie wiesz ze konkursów sie nie reklamuje? czytałaś wogole regulamin forum? :/

adriana7 

Wysłany: 2007-05-12, 18:56   

Yuta napisał/a:

I jeśli magda87, albo adriana7 będziecie chciały o takiej nowince w kilkunastu postach pisać - to zniosę to z chrześcijańska cierpliwości, a jak się przekonam to i w sklepie poszukam.

Tylko, że my jakoś nie mamy w zwyczaju spamować forum. Wystarczy raz czy dwa razy napisać w odpowiednim wątku. I gratuluje chrześcijańskiej cierpliwości + wytrwałości - nasza się już skończyła.

Natt44 

Wysłany: 2007-05-26, 13:24   Re: Pianki i inne produkty podkreślające skręt fal i loków

[quote="cheerli"]Niestety jestem posiadaczką kręconej a co za tym idzie zniszczonej czupryny kręconych wlosów ; /
Loczki strasznie się puszą, stoją wręcz na czubku głowy, każdy żyje wlasnym zyciem, po niedlugim czasie sa juz oklapniete.
Czy któras z Was używala jakis kosmetykow i moze mi cos polecic ?

Ja tez mam krecone wlosy a raczej intensywne fale ale tylko po umyciu .. mam taki komfort ze moge miec proste i krecone . Dobra jest odzywka do wlosow Pantene pr-v sprezyste loki i fale . Nie polecam natomiast rozowej pianki z sunsilka . Ja uzywam gumy do wlosow z joanny zeby byly bardziej sprezyste albo zwyklego zelu .

[ Dodano: 2007-05-26, 16:30 ]
[quote="cheerli"]Niestety jestem posiadaczką kręconej a co za tym idzie zniszczonej czupryny kręconych wlosów ; /
Loczki strasznie się puszą, stoją wręcz na czubku głowy, każdy żyje wlasnym zyciem, po niedlugim czasie sa juz oklapniete.
Czy któras z Was używala jakis kosmetykow i moze mi cos polecic ?

Ja mam krecone wlosy po umyciu tylko i mam ten komfort ze moge miec i proste i krecone .. ale wtedy nie sa idealnie proste tylko takie nijakie .Uzywam odzywki pantene pr-v sprezyste loki i fale ,oraz utrwalam ich skret (raczej to takie nei loki tylko fale) guma z joanny ,czasami zwyklym zelem. Nie polecam pianki Sunsilka rozowej. natt44 galeria zalacze tam zdjecie moich lokow jak znajde jakies mozesz zobaczyc ze nie jestes sama Cheerli :*

[ Dodano: 2007-05-26, 16:31 ]
kurcze 2 razy dodalam . no nic trudno ;d

no_promises 

Wysłany: 2007-06-14, 21:46   

Natt44, hyhy to jesteśmy dwie :D
A ta odżywka z Pantete dobra ? ;>

Odpowiedz do tematu