a ja tam w zalezności od humoru sobie robie - raz kręcone a raz proste i jakoś konkretnie się męczyć nei muszę. żeby były proste wystarczy kilka razy machnąć prostownicą, a żeby były kręcone umyć i zostawić żeby same wyschły (no może jeszzce ewentulanie piankę wetrzeć)
no ale ostatnoi zaczęłam się rozglądać za czymś co by jeszcze bardzoej podkręciło moje fale, które imituja loki i kurcze już sama nie wiem co mam kupić
mam ten spray loki na dopingu i jest bardzo ok, ale ja jak to ja chce wyprubować czegoś nowego i tak się zastanawiam, bo wyszła jakaś mowa seria shock waves (albo przynajmniej nowe opakowanie zrobili) i moze cos z tamtych rzeczy. może uzywałyście już coś z tych bajerów?
1. nie mam prostpwnicy
2. nie umiem i tak sama
moge do ciebie wpadac co rano i bedziesz mi prostowac
chociaz przedwczoraj chlopak mi wlosy prostowal jeszcze sam chcial xD (6-7 cm)
No to fajnego masz chłopaka
Ja za to ma boską siostrę - przy "wielkich" wyjściach robi mi make-up i włosy, a całość wygląda, jakbym z salonu wyszła
Za to ja jej poleciłam crem gel Nivea do stylizacji i teraz używa go do układania swoich puchatych loków (po trwałej puszą się jej podwójnie!!).
Rozczesuje i układa włosy jak chce - bez problemu
wiem wlasnie mnie meczy jaka fryzure ma sobie zrobic...
a co do tego kremu - zelu - ile trzyma sie ten efekt? nie pusza sie wlosy?
Obie układamy włosy rano, przed wyjściem do pracy i zasuwamy jak małe robociki, więc nie mamy czasy na poprawki urody I nie narzekam!
Odkąd używam krem/żelu nivea - nie mam problemy z fryzurą (trzyma cały dzień), ani z przeczesaniem włosów i szybki wymodelowaniem czegoś innego.
Aga ma to samo - nie przypomina pudla, ani rano, ani wieczorem
Trochę nie rozumię polityki tak poważnej firmy czyżby nie było ich stać na wpłaceniu paru złotych aby ukazywały się ich reklamy ? jesteśmy otwarci na współpracę
Yuta, ja cie prosze, daj juz spokoj z ta reklamą zel-kremu. ja tez dolaczylam do grona eksperow Nivea ale nie spamuje tak jak ty
Ja tak samo i ani razu wczesniej, jakoś nie wspomniałam o tym ani slowem. Nie wiem czym tu się tak podniecać, żeby w każdym poście prawie zamieszczać nowy żel - krem. Raz wystarczy.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum