Moesha, ja też mam idealnie proste włosiska, jak na razie jestem z tego cholernie zadowolona
Choć były chwile kiedy je przeklinałam, np całą noc trzymałam warkoczyki na łbie, a po dwóch godzinach fale mi klapły ;] Ale to nie zmienia faktu że teraz jestem dumna ze swoich włosow
Mnie też się Moje włosy podobają Ale chciałabym je czasem pokrecić, pofalować, pokarbować itd ...
Ja zrobiłam sobie trwałą, żeby moje nieposłuszne druty okiełznać i nadać im kształt, ale...
Po dwóch tygodniach nie miałam śladu po trwałej - dobre tylko to, że końcówki nie ucierpiały.
Wiecie jak to jest, kiedy włosy są proste, gładkie i śliskie??!!
Nieustannie odklejam je od głowy, a co gorsza te krótkie włosy ciągle sterczą (komicznie to wygląda )
Znacie specyfik, który pozwoli je jakoś ugładzić, ale żeby nie wyglądały jak przetłuszczone!
Wysłany: 2007-04-21, 10:09
ETNA napisał/a:
ale lekko się falują
Ehh a ja wlasnie zazdroszcze, że niektore dziewczyny budza sie z fajnymi falami/ lokami , tylko przeczesac grzebieniem z dwa razy i fryzura gotowa. A ja ? Po ubudzeniu mam tak strasznie napuszone siano, zwiazuje je na noc i jest to samo ;/
Ja juz sie poddaje no
mam piankę z wella i powiem że mnie zaskoczyła jeśli jej użyje i wysuszę włosy suszarką to są proste a jak zostawię,żeby same wyschły to są jeszcze bardziej pofalowane
Od dwóch dni testuję na moich włosach nowy krem/żel - dostałam darmową próbkę ze strony[jeszcze jeden post z adresem,a bedzie upomnienie] i jak na razie jest bardziej niż ok.
Fryzurę układam raz, w pracy nie muszę z nią walczyć, nic mi nie sterczy, a włosy nadal są miłe w dotyku
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum