cheerli, oby Mi podeszlo, mam nadzieje ze Tobie tez podejdzie Tylko musisz patrzec na ceny bo juz wczesniej gdzies pisalam, ze w jednej drogerii bylo za ok. 16 zl a w innej drogerii juz za 12 zl
kupi³am sobie mleczko z Fructisa - NutriG³adki - jestem bardzo zadowolona, efekt zamierzony zosta³ osi±gniêty, czyli mega-odsianienie w³osów i wyprostowanie na koñcach
_________________ je¶li za d³ugo spogl±dasz w otch³añ, otch³añ wejrzy tak¿e w ciebie.
ewka71, garnier nie wyprostuje ci w³osów w 100%, ale je¶li u¿yjesz suszarki w³osy bêd± takie delikatnie falowane (przynajmniej ja tak mam, moje w³osy maj± sk³onno¶æ do krêcenia siê). Jesli to prostu na³o¿ysz to mleczko w³osy przestan± siê puszyæ i bêd± w "kupie" siê trzyma³y
Ja ostatnio zamówi³am z firmy A. Serum wyg³adzaj±ce do w³osów pusz±cych siê. Dobrze wyg³adza i w³osy siê po nim b³yszcz±, ale trzeba uwa¿aæ ¿eby nie daæ za du¿o, bo mog± wygl±daæ na t³uste.
Przetestowalam maseczke dove okazalo sie ze na moje wlosy dziala prostujaco nakladalam ja tylko na polowe wlosow, aby koncowki odzywic a tu taki efekt jestem zadowolona bo juz widze dobry efekt, nastepnym razem wyprobuje gliss kur plynny jedwab i porownam, ktore lepsze
Ja gdy prostuje w³osy u¿ywam mleczka Silk Strate Farouka chroni przed wysok± temperatur± i najwa¿niejsze utrwala proste w³osy nawet pod wp³ywem wilgoci! Polecam
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum