ja juz przesta³am patrzeæ na mode Obcinam w³osy, bo mi siê pl±taæ zacze³y A jesli w³osy s± zadbane, to obojêtnie jakie by nie by³y d³ugie czy krótkie, zawsze bêd± piêkne. Gdzies widzia³am jakies nowe fryzy, ale na razie nie przypomne sobie gdzie:/ jak znajde to wkleje oczywiscie
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Moim zdaniem na pewno grzywki i wszelkie cieniowania i stopniowania przy twarzy s± bardzo
fajne i modne w ostatnim czasie Mo¿esz nadal zapuszczaæ w³oski i zrobiæ sobie fajn±
grzyweczke Tym ma³ym zabiegiem mozesz naprawdê du¿o zmieniæ
nie wiem co planuj± styli¶ci, ale wszêdzie widaæ proste w³osy, ostatnio coraz cze¶ciej z grzywk±. zauwa¿y³y¶cie, ¿e balayage, ostatnio nie jest widoczny?
nie wiem co planuj± styli¶ci, ale wszêdzie widaæ proste w³osy, ostatnio coraz cze¶ciej z grzywk±. zauwa¿y³y¶cie, ¿e balayage, ostatnio nie jest widoczny?
Bo teraz co druga laska robi sobie ciemniejsze w³osy u spodu i jasne na górze
Nigdy Mi sie to nie podoba³o, na zdjêciach w gazetach to sie fajnie prezentuje, ale
na ¿ywo to ju¿ nie to samo nie wiem w sumie czemu tak jest, ale jeszcze nigdy nie
widzia³am dziewczyny, której by to pasowa³o
By³am w parku na spacerze z psem i widzia³am fryzurke
Dziewczyna mia³a ciemniejsze w³osy pod spodem i jasniejsze u góry, z tym, ¿e na dole by³
delikatny jasny br±zik a u góry jasny blond i by³a tak ¶ciêta, ze te blond nachodzi³y na
ten brazik i co najwazniejsze te kolory nie gryz³y siê (tak jak w wiêkszo¶ci przypadków) tylko fajnie siê uzupe³nia³y No nie mog³am od niej wzroku oderwaæ
no to tak ladnie wygladaja takie polaczenia kolorystyczne zeby wielkiej roznicy nie bylo jak np.platynowy blond z czarnym...dla mnie to masakra i patrzec nie moge:P hehe
a te baby powariowaly z tym bobem..nie wszystkim pasuje a jednak co druga w wielkim swiatku to ma na glowie:]
mi sie bardzo podoba fryzurka victorii. tez bym taka chciala, ale do tego trzeba miec odpowiednia brode. i to, ze wszyscy juz tak nasladuja, jeszcze bardziej mi zabiera ochote na sciecie.
wlasnie widzialam w tv, ze w tym sezonie niby modne boby i dlugie prosto obciete wlosy.
Ja mam gdzies do polowy plecow, ale skosno sciete. trudno, bede niemodna
no to tak ladnie wygladaja takie polaczenia kolorystyczne zeby wielkiej roznicy nie bylo jak np.platynowy blond z czarnym...dla mnie to masakra i patrzec nie moge:P hehe
No daj spokój u Nas jest ju¿ ta "fala" na "czarno-bia³e" w³osy. No poprostu nie moge,
nie podoba Mi siê to zupe³nie i tak szczerze mówi±æ, zadna dziewczyna nie wygl±da³a w tej fryzurze korzystnie.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum