chodzi mi o wlosy górne do broby (moga byc postopniowane) i dluzszy tyl z innym, kontrastowym kolorem niz góra. Znalazalm te wyzej fotki, ale nadal poszukuje czegos, co idealnie tfafi w moj gust.
pomocy
aneta101
Takie farbowanie włosów musi byc naprawdę dobrze wykonane. Moja koleżanka miała górę zafarbowaną na blond a dół na czerwono i gdy spięła włosy w kucyk wyglądało to okropnie. Poza tym ten czerwony kolor bardzo szybko jej się zmył i miała taki brzydki , bliżej nieokreślony. Myślę , że ładniej to wygląda gdy nie ma takiego dużego kontrastu między kolorami.
tez tak uważam strasznie nie podoba mi sie jak jest góra w jasnym blondzie a spód na czarno. wyglada to bardzo tandetnie. za to bardzo podoba mi sie spod jasno brązowy
moja koleżąnka ma brązowe pasemka czy balejarz nie wiem co to a pod spodem ma czarny i tez bardzo fajnie to wygąda mi sie podobaja czarne włosy z bordo pod spodem
ja chce miec moj ciemny blond na gorze pomiszany z jasnym blondem farbowanym (balejaż) a pod spodem.. no wlasnie nie wiem.. czarny, brazowy, bordowy? Albo taki jak na 1 fotce ktora dałam. Bede jeszcze szukac i wkleje tu inne zdjecia, to mi pomozecie
O matko, ale ohydne włosy ma laska na małej fotce, 2gie od góry po lewej z tych do dała aneta101 Kobita przegieła Wygląda jak...gorsza wersja Wiedźmina
_________________ Because heaven sends and heaven takes
tez tak uważam strasznie nie podoba mi sie jak jest góra w jasnym blondzie a spód na czarno.
mnie tez sie to nie podoba.. ale z tego co wiem (z przeprowadzonej ankiety wsod kolegow) chlopakom raczej sie to podoba ... nie wiem czemu
Ja zuważyłam, że większość Moich znajomych płci męskiej wogóle nie lubie wszelkich
przejawóów "sztuczności" Ciuchy,wielkie szpile,włosy farbowane, doczepiane,różne kolory, wszystkie balejaże,pasemka,pazury itd itp Wolą "naturalność"
To chyba przez to,że w ostatnim czasie tyle sztucznych lal sie robi i już wszystkich mdli
na takie widoki
ojaa ja dzis wychodzac na lunch breaka widziałam na korytarzu tak zaje...stą azjatke. śliczna oryginalna uroda, nieziemska fryzurka (gęsta skośna grzywka zakrywajaca w całosci jedno oko, pasemka jasnobrazowe na czarnym no i ogólnie sliczne miała te włosy, proscutenkie, błyszczace, jak z reklamy..) swietnie ubrana (jak z mangi). tak sie zapatrzyłam ze prawie w maszyne z napojami walnełam lol.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum