ani z kenem ani z barbi nie da sie stworzyc normalnego (nie wspomne ze udanego) związku
oceniasz ludzi na podstawie wyglądu? wiem ze typ Kena i Barbi jest bardzo kiczowaty i świadczy o braku wyczucia smaku ale bez przesady, nie bądźmy tacy ograniczeni stereotypami
oceniasz ludzi na podstawie wyglądu? wiem ze typ Kena i Barbi jest bardzo kiczowaty i świadczy o braku wyczucia smaku ale bez przesady, nie bądźmy tacy ograniczeni stereotypami
Nie, nie oceniam. Określam mianem barbi i kena ludzi, którzy nie dośc, że tak wyglądają to jeszcze się tak zachowują. Stereotypy jednak z czegoś wynikają. Koleś albo laska, która ma wszystkich w domu (czyt.dobrze w głowie) nie ma takiego stylu. Albo aż tak bardzo w niego nie popada.
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Koleś albo laska, która ma wszystkich w domu (czyt.dobrze w głowie) nie ma takiego stylu
Ja akurat takiego stylu nie popieram,aczkolwiek znam ludzi całkiem sympatycznych i nawet inteligentnych,którzy wygladaja jak barbi albo ken Choć zdecydowanie więcej jest wśród takich osób ludzi pustych i płytkich,ale nie można geberalizować,trzeba walczyć ze stereotypami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum