Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
wlosy farbowane pod spodem
Autor Wiadomość
Magda87 

Wysłany: 2007-07-02, 18:31   

Agnes napisał/a:
ani z kenem ani z barbi nie da sie stworzyc normalnego (nie wspomne ze udanego) związku

oceniasz ludzi na podstawie wyglądu? wiem ze typ Kena i Barbi jest bardzo kiczowaty i świadczy o braku wyczucia smaku ale bez przesady, nie bądźmy tacy ograniczeni stereotypami ;)

Agnes 

Wysłany: 2007-07-02, 18:40   

Magda87 napisał/a:
oceniasz ludzi na podstawie wyglądu? wiem ze typ Kena i Barbi jest bardzo kiczowaty i świadczy o braku wyczucia smaku ale bez przesady, nie bądźmy tacy ograniczeni stereotypami ;)

Nie, nie oceniam. Określam mianem barbi i kena ludzi, którzy nie dośc, że tak wyglądają to jeszcze się tak zachowują. Stereotypy jednak z czegoś wynikają. Koleś albo laska, która ma wszystkich w domu (czyt.dobrze w głowie) nie ma takiego stylu. Albo aż tak bardzo w niego nie popada.

bejbe 

Wysłany: 2007-07-02, 19:48   

Agnes napisał/a:
Koleś albo laska, która ma wszystkich w domu (czyt.dobrze w głowie) nie ma takiego stylu

Ja akurat takiego stylu nie popieram,aczkolwiek znam ludzi całkiem sympatycznych i nawet inteligentnych,którzy wygladaja jak barbi albo ken :) Choć zdecydowanie więcej jest wśród takich osób ludzi pustych i płytkich,ale nie można geberalizować,trzeba walczyć ze stereotypami ;)

Odpowiedz do tematu