Mam pytanie....mozna np zrobic tak, ze wlosy pod spodem pomalowac na jakis dowolny kolor, a te u gory zostawic w swoim naturalnym kolorze i nie malowac?? czy jednak trzeba wszystko malowac??
Chcialabym pod spodem pomalowac na ciemny braz a u gory zostawic swoj jasny braz...ale narazie nie maluje...moze za 2 lata:))
Mam pytanie....mozna np zrobic tak, ze wlosy pod spodem pomalowac na jakis dowolny kolor, a te u gory zostawic w swoim naturalnym kolorze i nie malowac??
Mam pytanie....mozna np zrobic tak, ze wlosy pod spodem pomalowac na jakis dowolny kolor, a te u gory zostawic w swoim naturalnym kolorze i nie malowac??
jasne ze mozna
tez tak sądze ja gdybym się zdecydowąła na takie farbowanie, to na 100% zostawiłabym
u góry swój kolor a dół zafarbowała o ton-dwa ciemniejszy
Mi się takie fryzurki baaardzo podobają, ale jestem tchórz i bałabym się tak eksperymentować z końcówkami, wystarczą mi moje balejaże
Co do tej blondynki ze zdjęcia...uszła by w tłoku gdyby nie ta odrażająca, solarowa opalenizna, mam wrażnie że codzinnie spędza pół dnia pod lampą...
Mam ciemny brąz naturalny na głowie, chciałam zrobić sobie pod spodem czarną farbą, myślicie że bedzie ok ? I wogole to chciałabym się upewnic czy dobrze myśle jak to zrobić, bo sama z pomocą kumpeli będe robic XD więc tak: włosy na lini uszu wziąć do góry i zostawic jakie są a reszte od lini uszu w dol pofarbowac, tak??
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Agnes, mysle ze czarny bedzie w sam raz ale na lato chcesz taki ciemny? bedzie Ci grzało w móżg
Mózg to mi wyparował już, bo nie był używany od połowy maja więc luz Ano tak pomyślałam o czarnym, a jak nie czarny to jakis inny ale też ciemny, bo jasny dawałby za duzy kontrast i mogłabym idiotycznie wyglądac xD
[ Dodano: 2007-06-14, 20:46 ]
No dobra, teraz tylko nie wiem na który się zdecydować
[ Dodano: 2007-06-15, 13:32 ]
kupiłam Brillance luminance i teraz myśle, czy tak jak chciałam zrobić czy całośc bo ten kolor wygląda bosko! ciekawe na ile % podobny by mi wyszedł XD
Paulette, ja widziałam wiele lasek z takimi włosami, tylko na odwrót: u góry blond a na dole czarne. W sumie to może by nie było az takie złe, ale wszystkie te laski to były typowe barbi. Skóra w kolorze kału, full brokatowych cieni, kilogram tuszu i wogole i w szczególe... Jakbym zobaczyła normalną dziewczyne z takimi włosami to sądze, że wyglądałoby to ok
Moja przyjaciółka ma 2 kolory na włosach,u góry ładny blondzik bardzo jasny pod spodem średni brązik. Ona ma proste dłuższe włosy,także bardzo ładnie to wygląda i w miarę naturalnie
Paulette napisał/a:
ufarbowane miała - u góry na czarno
a na dole na blond (prawie bialy)
Takiego połączenie to ja jeszcze nie widziałam...Panna albo mocno odważna musiała być,ale nieświadoma kompletnie. Stawiam na to drugie
Agnes napisał/a:
to może by nie było az takie złe, ale wszystkie te laski to były typowe barbi
No właśnie mi sie takie farbowanie też kojarzy z takim stylem ala barbi,gdzie absolutnie wszystko na pannie jest przesadzone.Są wyjatki oczywiście,ale on potwierdzaja tylko regułę. A najbardziej śmieszą mnie faceci, którzy mówia,że lubia naturalne panny,po czym ślinią się na widok takich odpicowanych ( pimp my face ) panienek.
Dokladnie takich kolesi to sie w klopie spuszcza "
Ale to 3/4 facetów by zostało spuszczonych Może i faceci się ślinia na widok takich laleczek barbi,ale w większości na swoje partnerki wybierają te ładne i naturalne. Tak samo kobiety nie lubią za bardzo odpicowanych kolesi bo by im łazienke za długo zajmowali
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum