I to jest niesprawiedliwe właśnie,że jedni maja takie piękne włosy z natury,a inny się męczą,używają milionów specyfików,a i tak klapa ;( Życie jest brutalne<chlip,chlip>
Ja tej laski nie moge, już sie lodówke boje otworzyć, bo może i tam będzie... Figure rzeczywiscie ma fajną, ale ta inteligencja bijąca z jej twarzy... Powala mnie.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
beyourself Duzo takich zdjec z ta fryzura jest tu http://www.knc.com.pl/forum/topics7/1330.htm bo ja tez chcem sie tak sciac, tylko tak zastanawiam sie jaka dlugosc wlosow jest najlepsza zeby ta fryzurka sie udala;/
A co do malowania, to zalezy od Twoich wlosow i lepiej idz do dobrej fryzjerki, zeby nie wygladac jak malpka;p
Figure rzeczywiscie ma fajną, ale ta inteligencja bijąca z jej twarzy... Powala mnie.
A jej opalenizna (sztuczna) odstrasza na kilometr...
Nie lubię tak sztucznie wyglądających lasek
Faceci podobno też, ale właśnie za takimi sie oglądają na ulicy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum