używam Pierre Arthes na zmienę z olejkiem rycynowym... rewelacji nie ma, chyba dlatego rzęsy wyglądają lepiej, bo odżywka/olejek je trochę przyciemnia. Ale i tak uparcie stosuję.
_________________ jeśli za długo spoglądasz w otchłań, otchłań wejrzy także w ciebie.
A ja mam odżywkę do rzęs Miss Sporty. Fajna jest, tzn. daje efekt "mokrych rzęs", ale nie zauważyłam, żeby moje rzęsy były jakieś dłuższe po zmyciu odżywki, bo jak są pomalowane to wiadomo, że są dłuższe
A ja mam odżywkę do rzęs Miss Sporty. Fajna jest, tzn. daje efekt "mokrych rzęs", ale nie zauważyłam, żeby moje rzęsy były jakieś dłuższe po zmyciu odżywki, bo jak są pomalowane to wiadomo, że są dłuższe
Cena ok.10 zł
Mam to:) Nie jest może rewelacyjna, ale jak na taką cenę może być. Rzęsy stały się trochę grubsze i przestały tak wypadać.
Na moje rzęsy olejek rycynowy działa błyskawicznie,po 2-3 dniach odrazu mam ładniejsze rzęsy Co jakiś czas właśnie smaruję sobie nim rzęsy na noc i to jest dla mnie najlepsza odżywka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum