Ślinka mi pociekła na tę odżywkę, zobaczyłam ją jakiś czas temu w sklepie i obiecałam sobie, że następnym razem ją muszę kupić, ale niestety następnym razem nie kupiłam, bo już nie było ani jednej i mam wielką nadzieję, że w najbliższym czasie zrobią jakąś porządną dostawę
hmmmm....teraz mam tego Lancome,ale może kupię Pierre i będę stosować jako odżywkę ,zaś to pierwsze (i droższe) jako bazę. I tak wzmocnię oraz odżywię rzęsy,że będę musiała je przypinać do włosów spinką,by nie zasłaniały oczu
Ta odżywka, którą ja widziałam, to była taka przezroczysta, bez tych kapsułek, bo jest jeszcze druga. I w tym sklepie, w którym ją widziałam kosztowała tylko 9 zł... ale się wtedy wpieniłam, że już jej nie było
Już mi cierpliwość się skończyła, jeżeli chodzi o tą odżywkę Pierre Rene, więc rozpoczęłam tańszą i mam nadzieję bardziej efektowną, z olejkiem rycynowym. Myślałam, że mi podrażni oczy, bo mam dość wrażliwe, ale nie. Nakładam nawet na całe rzęsy, nie tylko na same końcówki i zero podrażnienia. Ale stosuję dopiero kilka dni i raczej oprócz tego, że rzęsy troszkę pociemniały, to JESZCZE nie ma efektów.
A co to za tańsza odżywka?
Kiedyś też miałam ochotę na odżywkę, ale jakos potem straciłam ochotę .
Teraz chyba kupię, bo zauważyłam, że po reguralnym stotowaniu tuszusą cieniutkie
SAMANTA, SAMANTA, a gdzie widziałaś tą odżywkę? szukam w całych Gliwicach i na stronach internetowych i nie moge znalezc ;( chodzi mi o refectoCil'a Błagam o jakiekolwiek info!!! PLEEEEASE!
Olecam olejek rycynowy...mi pomaga...mialam bardzo slabe i wypadajace ...a po kilku dniach uzywania olekkju widaxc juz poprawe...tylko nie mozna go za duzo nakladac bo wtedy moze obciazac chyba rzesy ...no ale w kazdym razie jest swietny...ja go nakladam wacikiem do uszu
A czy któraś wie gdzie w Łodzi można kupić odżywkę do rzęs Pierre Rene, tę z niebieskimi granulkami..? Poluję na nią od dłuższego czasu i nigdzie trafić na nią nie mogę...
Czytam Wasze wypowiedzi i chyba się przejdę gdzieś w poszukiwaniu tych odżywek Pierre Arthes, smaka mi narobiłyście Kiedyś stosowałam olejek rycynowy, ale tak średnio mi przypadł do gustu
Czytam Wasze wypowiedzi i chyba się przejdę gdzieś w poszukiwaniu tych odżywek Pierre Arthes, smaka mi narobiłyście Kiedyś stosowałam olejek rycynowy, ale tak średnio mi przypadł do gustu
Pierre Arthes nie kupisz w "normalnym" sklepie. Ale mozesz kupić na ich stronce
TUTAJ
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum