zaciekawil mnie zel do koloryzacji pasemek:) nie jest drogi, moja przyjaciolka jest bardzo zniego zadowolona
zmywa sie po osmiu myciach. Produkt jest dostepny w dziesieciu kolorach:srebrny, mandarynkowy, karminowy, rozowy, sliwkowy, winogronowy, kobaltowy, niebieski i zielony.
Bardzo dobry produkt dla nastolatek ktore chca przefarbowac wlosy niezmywalna farba.
Jest bezpieczny dla wlosow. W srodku znajduje sie instrukcja uzycia, rekawiczki foliowe, czepek do pasemek i tuba z zelem koloryzujacym.:D
Wysłany: 2007-02-02, 22:09
Pamiętam że kiedyś takie kolory , kładłam na włosy , ale teraz tylko blond , robię odrosty , nie wiem czy bym się zdecydowała na takie pasemka . Ale jeszcze przede mną życie długie może coś mi wskoczy do mej główki i zrobię sobie takie cudo
Oj,mi to się tylko widzi czarne włosy i czerwone pasemka.Ale nie na mnie,bo ja jeśli już to na jakiś ciepły blond się będę farbować .A w ogóle,czemu to jest hip-hop trendy>disco-polo trendy źle brzmi?:P
hah MalaMi
odkrylam w tej nazwie takie zewnetrzne fuj:P
pozdrawiam:*
tez mi sie podoba jak ktos ma czarne wlosy i czerwone pasemka moja mama takie ma xD
Pamiętam że kiedyś takie kolory , kładłam na włosy , ale teraz tylko blond , robię odrosty , nie wiem czy bym się zdecydowała na takie pasemka . Ale jeszcze przede mną życie długie może coś mi wskoczy do mej główki i zrobię sobie takie cudo
A ja ciągle lubię takie szalone kolorki. Ale only w wakacje
Agnieszka, tak. To były takie pasemka różowe na blond włosach. U niej to wyglądało...śmiesznie. Ale już tego nie ma, na szczęście . Wszyscy jej mówili- zmyj to, już się święta skończyły (dostała to pod choinkę) a ona na to, że to schodzi po osmiu myciach. My na to, żeby umyła te osiem razy to jej zejdzie. Ona, że co- tyle wody ma zmarnować na 8 myć głowy? Jak widać,bardzo oszczędza na wodzie.
No wiesz, woda nie jest taka droga, ale prąd dużo kasiory ciągnie Ja też bym nie zmywała. Wolę się nacieszyć. Ale to gdybym była kimś innym, nie sobą Bo to jest ohydne, ale skoro jej się podobało, to po co miała zmywać?
[ Dodano: 2007-03-24, 20:12 ]
PS To siostra Kisiela?
Tak, to o nią mi chodzi . Ja bym nie przyszła z farbą do szkoły, a na pewno nie pokazałabym się w tym mojej wychowawczyni wiesz, nie zareagowałaby na to pozytywnie. Ale wtedy ona miała związane włosy w kitkę, lecz i tak było widac- nauczycielka trochę się skrzywiła na to
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum