Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Hip Hop Trendy
Autor Wiadomość
sniezka 

Wysłany: 2007-04-01, 12:31   

Moesha napisał/a:
Ja tylko mówię, ze nie podobają Mi się takie
włosy i tyle
no dobrze :) przecież każdy ma inny gust prawda :)

Agnes 

Wysłany: 2007-04-03, 14:59   

Moesha napisał/a:
Oczywiscie te kolory są tak oczojebne tylko przez przypadek ;) Chodzi o to, żeby sie wyróżniać i zwracać na siebie uwage i tyle :) A czym to sie różni od *gołych tyłków i piersi
na wierzchu* o których pisałaś ? :) To i to jest po to, zeby zwradcać na siebie uwage :)
Ta pani jest znana? Wątpie ... Znaną modelką to jest naomi, Claudia, czy Kate ;)

Nie, oczojebny kolor był z jej strony w 100% zamierzony, taki kolor chciała właśnie osiągnąć ;) . Taki ma styl, tak jej sie podoba, taką ma prace. W jej środowisku (i kraju) to normalne, swoją droga, żeby wyróżnić się z tłumu w Ameryce to trzeba się naprawde postarać, ale to tak na marginesie. Ona ma swoje zycie, swoje bardzo szerokie gorono znajomych, bardzo wątpie, żeby obchodziło ją przy farbowaniu włosów to, czy ktoś uzna to za pragnienie uwagi. Zaczynając kariere miala włosy brązowe i z takim kolorem dorobiła się sławy na tyle, że bardzo wiele osób zainteresowanych modelingiem zna jej nazwisko.
Osobiście nie zaczełabym lubić kogoś bardziej czy coś bo zmienił kolor włosów...

Z resztą rozpatrując to w takiej kwesti zmuszona byłabym powiedzieć, że w takim razie dużo rzeczy, które sie robi są na pokaz. Nie lubie takiego myślenia, bo np. biorąc na przykład siebie, to, że ubiore na siebie coś -według kogoś oryginalnego a według mnie normalnego - i ktoś by mi powiedzial, że zrobiłam to dla zwrócenia na siebie uwagi to nie wiedziałabym czy parsknąc temu komuś czy sie zaśmiac czy co. Żyje dla siebie a nie dla innych.
Robiąc makijaż też możnaby usyłszeć, że robi sie to na pokaz, żeby sie podobac innym, a tymczasem większosc lasek maluje sie co rano dla samych siebie, bo to lubią, bo sie fajniej czują. W tym wypadku jest tak samo. Przynajmniej dla mnie to jest jasne, bo nawet jakbym sobie farbowala włosy na pomarańczowo, nawet bym nie pomyślała "o rany rany ale fajnie, zrobie sobie takie włoski i wszyscy będą na mnie patrzec, o raju ale bedzie fajnie!" " :lol:

A czym to sie różni od gołych piersi i tyłków? już mówie: półnaga panienka na ulicy uderza w moralność i estetykę społeczną, pewne części ciała etyka i poczucie godności każde zakrywać w miejscach publicznych i nie paradować półnagim między ludzmi, którzy tego oglądać nie chcą. Włosy na głowie nikomu krzywdy ani etycznej ani moralnej nie robią, jakiekolwiek by one nie były ;)

[ Dodano: 2007-04-03, 16:07 ]
sniezka napisał/a:
Audrey nie lata po wybiegu jak wymienione panie ;) ona zajmuję się bardziej pozowaniem do zdjęć (fotomodelka)

No wlasnie :D modeling, którym para się Audrey jest zdeka inny, moim zdaniem ciekawszy, bo to częśc jej stylu i życia, a nie kwestia liczenia każdej zjedzonej kalorii i spacerów koślawym krokiem po wybiegu ;)

outsiderka 

Wysłany: 2007-04-03, 15:09   

Zgadzam się z Agnes :) 100% racji.

Moesha 

Wysłany: 2007-04-03, 15:12   

Ech nie bede robić tutaj wywodów, bo to smieszne.
Nigdy nie uwierze,ze ktoś kto ma włosy jak papuga zrobiła to dla siebie :)
Mnie sie nie podoba i tyle :) Wyglada przekomicznie i bardzo niekorzystnie ;) Kropka :)

sniezka 

Wysłany: 2007-04-03, 17:01   

Agnes mądrze napisane. Jak najbardziej się z tym zgadzam :)

Agnes 

Wysłany: 2007-04-04, 12:21   

Moesha, dla ludzi którzy którzy chcą , zeby wszystko było takie jakie im sie podoba coś innego zawsze będzie problemem ;)

Moesha napisał/a:

Ja zrobiłam i sie czuje z tym ok. Oł, a może zrobiłam to na pokaz :D ??

sniezka 

Wysłany: 2007-04-04, 13:41   

Agnes napisał/a:
Oł, a może zrobiłam to na pokaz :D ??
wredne xD
ja widziałam wczoraj dziewczyna, która miała normalnie białe włosy a te spody miała czarne . Wyglądała z daleka jak siwa babuleńka xD mi się podobało :D

Moesha 

Wysłany: 2007-04-05, 00:04   

Agnes napisał/a:
Moesha, dla ludzi którzy którzy chcą , zeby wszystko było takie jakie im sie podoba coś innego zawsze będzie problemem ;)

Moesha napisał/a:

Ja zrobiłam i sie czuje z tym ok. Oł, a może zrobiłam to na pokaz :D ??

Wiesz Agnes ja nie musze nic na tym forum udowadniać, (realizuje się w realnym życiu, tutaj sie "luzuje") ;) pisze tylko co sądze na pewne tematy, a włosy tej Pani są dla Mnie poprostu mega obciachem, nie problemem :) Wywołuja u Mnie śmiech, a nie jakieś oburzenie, czy problem :) Powtarzam DLA MNIE są obciachowe i kiczowate :)
I tyle :)

Agnes 

Wysłany: 2007-04-05, 19:49   

sniezka napisał/a:
ja widziałam wczoraj dziewczyna, która miała normalnie białe włosy a te spody miała czarne . Wyglądała z daleka jak siwa babuleńka xD mi się podobało

taaa wiedźmini są wśród nas :lol:

sniezka napisał/a:
wredne xD

co XD? ej no to sie nazywa zespół napięcia przedmiesiączkowego
XD!

Moesha napisał/a:
Wiesz Agnes ja nie musze nic na tym forum udowadniać

ja też nie

Moesha napisał/a:
włosy tej Pani są dla Mnie poprostu mega obciachem, nie problemem :) Wywołuja u Mnie śmiech, a nie jakieś oburzenie, czy problem :) Powtarzam DLA MNIE są obciachowe i kiczowate :)
I tyle :)

ok, każdy ma swoje zdanie ;) Wiem, że to nie każdemu się podoba i nie musi. Mnie tylko nakręciło to stwierdzenie, że takie rzeczy robi się ne pokaz i dla uwagi, no ale już luz ;)

sniezka 

Wysłany: 2007-04-06, 11:16   

Agnes napisał/a:
ej no to sie nazywa zespół napięcia przedmiesiączkowego
bwahahahaha...okej :D np wczoraj jak bylam na rynku wieczorem to widziałamgrupe emoli..ja wiem? dziewczyny miałay pewnie po 14 lat a chlopak z 11 xD oczywiście czarbe kudły wszyscy a dziewczyna miała czerwone pasemka z przodu..wygladało to jakby hm..sobie jajco rozbiła na głowie :D

Agnes 

Wysłany: 2007-04-06, 12:07   

sniezka napisał/a:
wygladało to jakby hm..sobie jajco rozbiła na głowie

XDDDDDDDD moja koleżanka z gima jak sobie zrobiła red pasemka to wszyscy sie śmiali, że wygląda jakby ekhem...podcierała krowe mającą okres XDD

sniezka 

Wysłany: 2007-04-06, 13:14   

Agnes napisał/a:
.podcierała krowe mającą okres
huahuahauhauhau.....polewaaam xD fajne okreslenie :D no ale serio ta emolka tak wyglądała no... xD eh...są rózne dziwactwa na tym świecie :) ale mi te dziwactwa w wiekszoscie sie podobają :)

no_promises 

Wysłany: 2007-04-06, 13:17   

Agnes napisał/a:
podcierała krowe mającą okres XDD

Buahahaha , dobre :lol:

iwiopole 

Wysłany: 2007-04-06, 14:15   

TEMAT

Agnes 

Wysłany: 2007-04-10, 12:56   

ee....Iwi znaczy, że zbaczamy z tematu, tak?
No to dobra, wracając -> rozgladałam sie za ta farbą i nie widziałam nadal :? zaczyna mi sie wydawać, że moje miasto będzie jednym z tych, do którego taka nowość nie dotrze i zdążą ją wycofać :? Jakby któraś z Was widziała ją gdzie su siebie to dajcie znać.

Kinna 

Wysłany: 2007-04-10, 16:24   

ja widziałam :) u mnie w Koninie jest taka drogeria i tam mają.. w hipernovej na sklepie tez widziałam :P

ewka71 

Wysłany: 2007-05-02, 12:04   

a znacie cos takiego, niezmywalnego i jeszcze zeby na czarnych wlosach wyszlo? ;P bylabym wniebowzieta :D

iwiopole 

Wysłany: 2007-05-02, 12:05   

widzialam w tv nowe farby palet ktore rozjasniaja i farbuja jednoczesnie

ewka71 

Wysłany: 2007-05-02, 12:08   

jakie, jakie? :P byle na moja kieszen.
chyba zrobie czerwone pasemka, ale chcialabym pofarbowac koncowki pod spodem x) tylko, ze wlosy mi sie kreca :(

iwiopole 

Wysłany: 2007-05-02, 13:15   

kurcze nie pamietam jak sie nazywa i nie moge znalesc,ale jak tylko zobacze reklame to ci napisze

Odpowiedz do tematu