Oczywiscie te kolory są tak oczojebne tylko przez przypadek Chodzi o to, żeby sie wyróżniać i zwracać na siebie uwage i tyle A czym to sie różni od *gołych tyłków i piersi
na wierzchu* o których pisałaś ? To i to jest po to, zeby zwradcać na siebie uwage
Ta pani jest znana? Wątpie ... Znaną modelką to jest naomi, Claudia, czy Kate
Nie, oczojebny kolor był z jej strony w 100% zamierzony, taki kolor chciała właśnie osiągnąć . Taki ma styl, tak jej sie podoba, taką ma prace. W jej środowisku (i kraju) to normalne, swoją droga, żeby wyróżnić się z tłumu w Ameryce to trzeba się naprawde postarać, ale to tak na marginesie. Ona ma swoje zycie, swoje bardzo szerokie gorono znajomych, bardzo wątpie, żeby obchodziło ją przy farbowaniu włosów to, czy ktoś uzna to za pragnienie uwagi. Zaczynając kariere miala włosy brązowe i z takim kolorem dorobiła się sławy na tyle, że bardzo wiele osób zainteresowanych modelingiem zna jej nazwisko.
Osobiście nie zaczełabym lubić kogoś bardziej czy coś bo zmienił kolor włosów...
Z resztą rozpatrując to w takiej kwesti zmuszona byłabym powiedzieć, że w takim razie dużo rzeczy, które sie robi są na pokaz. Nie lubie takiego myślenia, bo np. biorąc na przykład siebie, to, że ubiore na siebie coś -według kogoś oryginalnego a według mnie normalnego - i ktoś by mi powiedzial, że zrobiłam to dla zwrócenia na siebie uwagi to nie wiedziałabym czy parsknąc temu komuś czy sie zaśmiac czy co. Żyje dla siebie a nie dla innych.
Robiąc makijaż też możnaby usyłszeć, że robi sie to na pokaz, żeby sie podobac innym, a tymczasem większosc lasek maluje sie co rano dla samych siebie, bo to lubią, bo sie fajniej czują. W tym wypadku jest tak samo. Przynajmniej dla mnie to jest jasne, bo nawet jakbym sobie farbowala włosy na pomarańczowo, nawet bym nie pomyślała "o rany rany ale fajnie, zrobie sobie takie włoski i wszyscy będą na mnie patrzec, o raju ale bedzie fajnie!" "
A czym to sie różni od gołych piersi i tyłków? już mówie: półnaga panienka na ulicy uderza w moralność i estetykę społeczną, pewne części ciała etyka i poczucie godności każde zakrywać w miejscach publicznych i nie paradować półnagim między ludzmi, którzy tego oglądać nie chcą. Włosy na głowie nikomu krzywdy ani etycznej ani moralnej nie robią, jakiekolwiek by one nie były
[ Dodano: 2007-04-03, 16:07 ]
sniezka napisał/a:
Audrey nie lata po wybiegu jak wymienione panie ona zajmuję się bardziej pozowaniem do zdjęć (fotomodelka)
No wlasnie modeling, którym para się Audrey jest zdeka inny, moim zdaniem ciekawszy, bo to częśc jej stylu i życia, a nie kwestia liczenia każdej zjedzonej kalorii i spacerów koślawym krokiem po wybiegu
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Ech nie bede robić tutaj wywodów, bo to smieszne.
Nigdy nie uwierze,ze ktoś kto ma włosy jak papuga zrobiła to dla siebie
Mnie sie nie podoba i tyle Wyglada przekomicznie i bardzo niekorzystnie Kropka
wredne xD
ja widziałam wczoraj dziewczyna, która miała normalnie białe włosy a te spody miała czarne . Wyglądała z daleka jak siwa babuleńka xD mi się podobało
Moesha, dla ludzi którzy którzy chcą , zeby wszystko było takie jakie im sie podoba coś innego zawsze będzie problemem
Moesha napisał/a:
Ech nie bede robić tutaj wywodów, bo to smieszne.
Ja zrobiłam i sie czuje z tym ok. Oł, a może zrobiłam to na pokaz ??
Wiesz Agnes ja nie musze nic na tym forum udowadniać, (realizuje się w realnym życiu, tutaj sie "luzuje") pisze tylko co sądze na pewne tematy, a włosy tej Pani są dla Mnie poprostu mega obciachem, nie problemem Wywołuja u Mnie śmiech, a nie jakieś oburzenie, czy problem Powtarzam DLA MNIE są obciachowe i kiczowate
I tyle
ja widziałam wczoraj dziewczyna, która miała normalnie białe włosy a te spody miała czarne . Wyglądała z daleka jak siwa babuleńka xD mi się podobało
taaa wiedźmini są wśród nas
sniezka napisał/a:
wredne xD
co XD? ej no to sie nazywa zespół napięcia przedmiesiączkowego
XD!
Moesha napisał/a:
Wiesz Agnes ja nie musze nic na tym forum udowadniać
ja też nie
Moesha napisał/a:
włosy tej Pani są dla Mnie poprostu mega obciachem, nie problemem Wywołuja u Mnie śmiech, a nie jakieś oburzenie, czy problem Powtarzam DLA MNIE są obciachowe i kiczowate
I tyle
ok, każdy ma swoje zdanie Wiem, że to nie każdemu się podoba i nie musi. Mnie tylko nakręciło to stwierdzenie, że takie rzeczy robi się ne pokaz i dla uwagi, no ale już luz
ej no to sie nazywa zespół napięcia przedmiesiączkowego
bwahahahaha...okej np wczoraj jak bylam na rynku wieczorem to widziałamgrupe emoli..ja wiem? dziewczyny miałay pewnie po 14 lat a chlopak z 11 xD oczywiście czarbe kudły wszyscy a dziewczyna miała czerwone pasemka z przodu..wygladało to jakby hm..sobie jajco rozbiła na głowie
huahuahauhauhau.....polewaaam xD fajne okreslenie no ale serio ta emolka tak wyglądała no... xD eh...są rózne dziwactwa na tym świecie ale mi te dziwactwa w wiekszoscie sie podobają
ee....Iwi znaczy, że zbaczamy z tematu, tak?
No to dobra, wracając rozgladałam sie za ta farbą i nie widziałam nadal zaczyna mi sie wydawać, że moje miasto będzie jednym z tych, do którego taka nowość nie dotrze i zdążą ją wycofać Jakby któraś z Was widziała ją gdzie su siebie to dajcie znać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum