dziewczyny czego używacie do czesania włosów grzebieni czy szczotek ? jesli grzebieni to czy drewnianych, metalowych, plastikowych ? a jeśli szczotek to czy normalnych czy okrągłych? z plastiku, metalu, drewna czy moze z naturalnego włosia?
Ja do rozczesania włosów używam tylko szczotki plastikowej "normalnej".:)
Gdybym używała do tego celu grzebienia to chyba bym za jednym razem połowę włosów straciła Grzebieni prawie wogóle nie używam.
Ja mam taką druciano-drewnianą jest superaśna bo nie wyrywa włosków a przy tym delikatnie je rozczesuje, w sam raz dla moich cieniutkich i delikutaśnych włociszkuff
_________________ *bez muzyki życie nie miało by sensu*
ja mam szczotke drewniana , drewniano druciana, dwa plastikowe grzebienie jeden o szerokim rozstawie ząbkowych a drugi taki malutki ze szpikulcem do robienia przedziałków a dzisiaj zaopatrzyłam się w szczotkę z naturalnego włosia bo na wizazu przeczytałam ze takie sa najlepsze ... jak ja kupowałam to niezabardzo wierzyłam ze takie cos bedzie w stanie rozczesac moje włosy ... ale jednak no i po tej szczotce sa jakies milsze w dotyku niz po wszystkich poprzednich
Ja po umyciu rozczesuję włosy grzebieniem o szerokim rozstawie zębów Później suszę suszarko lokówką, i układam palcami. I tyle czesania Nie mam nawet w domu szczotki, właśnie się okazało !! Tylko takie 3 okrągłe do modelowania. Ale generalnie jak rano ułożę włosy, to póxniej już ich nie ruszam
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja używam takie małej okrągłej. Ale by włoski były prostsze chyba będę się musiaął rozglądnąć za jakąś duż płaską, ale taka gorzej zmieścic do torby :sad:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum