Kiedyś miałam bardzo długie łsy, do pasa, ale je ściełam bo były oklapnięte, pałaskie, rzadkie jakby w ogóle ich nie było. Miałam krótkie, bardzo krótkie włsy i im łatwiej było nadać objętości. Teraz znowu chce mieć długie włosy, do ramion najdłuzsze a najkrótsze do brody, ale nie chce by były oklapnięte ;( moze powinnam je zakręcić? fale? loki? czy mozecie mi poleciś dobre szampony i odżywki dodające objętości? ale takie naprawde dobre, żeby objętość utrzymywała się chociaż połowe dnia. Bo po użyciu pianki z sunsilk i odżywki pantene efekt utrzymuje sie góra godzine. Prosze poleccie mi coś bo nie chce ścinć włosów ;((((((((( a dodam ze mam grzywke obecnie najkrótsze włosy do ucha najdłuższe tak 2 cm od brody.
Ja mam szampon z Herbal Essences zwiększający objetość, ale on raczej po prostu nie obciąża włosów, ale nie dodaje zbyt objętości. Moim zdaniem najlepsze są do tego pianki: z Taft zwiększająca objętość i z Shock Waves zwięszająca objętość, miałam obie i uważam, że są dobre. Sama mam rzadkie i oklapnięte włosy więc wiem
ja uzywalam z sunsilk tego szamponu do puszenia sie wlosow i kremu (sa niebieskie) i pomagalo ale po zastosowaniu zelu i wymodelowaniu wlosy sa obciazone ale efekt utrzymuje sie przynajmniej pol dnia
bardzo dobry byl tez dla mnie zestawik z A. bo nie obciazal wlosow
obecnie jednak uzywam szamponow do wlosow suchych i zniszczonych suszeniem i zelu taft modeluje wszystko na gruba szczotke i gotowe jakos sie trzyma a tez mam cienkie wlosy i trudne do ulozenia
Nonkaa, dokladnie taka jest reklama w ogol tak na marginesie uwielbiam reklamy tej seri
chyba sie skusze na ten szamponik ale tez mam wilka chrapke na panten do wloskow brazowych lub ten nadajacy blask
_________________ Heaven Has Been Away Too Long
Only Me [Usunięty]
Wysłany: 2006-12-21, 16:55
Tylko nie dostańcie orgazmu pod prysznicem
A tak na powaznie to lekkie natapirowanie i podniesienie okrągła szczotką powinno zadzialac
Ja nie lubie miec oklapniętych włosów, nawet jak je prostuje, to muszą być leciutko "podniesione". U mnie pianki nic nie działają, powiem więcej, obciążają włosy, ze za moment są tragiczne(a nie daje dużo! ). Jak susze włosy, to susze je w głową w dół, ewentualnie dosyć mocnym podmuchem suszarki, w rózne strony. Podczas suszenia przeczesuje włosy rękoma jeszcze z kilka razy, albo uzywam szerszej okrągłej szczotki. MOżesz też kupić sobie wałki rzepowe, i jeszcze jak włosy są ciepłe po suszeniu, zawinąć je na wałki, po jakichś 10 minutach zdjąć, przeczesać ręką, potrząśc głową i gotowe
Od razu mówie, ze ta metoda nie działa, jak jest wilgoć
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
hehe Only Me, jak natapiruje włosy to wyglądają na potargana ;(
Marinkoo co do tej mody to wiesz, zależy w czym komu ładnie inny loki, drugi proste, inny puszyste drugi oklapnięte. a ja mam takie prościutkie włoski że kazdy myśli, że po prostowaniu, poprostu tego nienawidzeee. myślałam o nivea:
Szampon Zwiększona Objętość to idealne połączenie naturalnych ekstraktów
z odkryciami nowoczesnej technologii. Wzbogacony ekstraktami z jukki i delikatnej peonii unosi włosy od nasady zwiększając ich objętość na długo.
Skutecznie unosi włosy od nasady
Zapewnia włosom długotrwałą objętość nie obciążając ich
Nadaje włosom piękny połysk i puszystość
adriana7, ile mniej więcej kosztują takie wałki? i czy jak nakręce wieczorem, to rano bD jakiś efek? i jakie odżwyki dodające objętości możecie mi polecić? bo szampon chyba już wiem tzn prawie wiem herbal fruit fusion albo ten nivea co napisałam o nim na górze, co o nich myślicie?
No ludzie przecież to trzeba wziać na zdrowy rozum. Jak cos co spłukujemy moze podnieść nam włosy u nasady? Wyciąg z jukki i peonii... bardziej przemówiłby do mnie wyciąg z lewarka albo dźwigu
Nonkaa, dobre dobre Tez, akurat dzisiaj, zaczełam sie zastanawiać co ma jukka i peonia do "stawiania" włosów. Bo jeszcze te wszystkie lotosy i ryże na zniszczone włosy to "łykam" ładnie brzmią Już bardziej jestem skłonna w te piankę uwieżyć.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum