Kochane, nie wierzycie chyba w moc natury Taka pokrzywa ma znakomite właściwości leczniczo-upiększające, również jeśli chodzi o czuprynke. Trzeba tylko uzbroić się w cierpliwość, bo efekty moga być świetne
Najprościej jest po prostu kupić sobie w aptece napar, lub herbetkę pokrzywową. Można też sobie własnoręcznie nazrywać tego zielska, ale co się z tym później robi to ja musze poszszukać w swoich starych notatkach
W aptece dotępna jest także specjalistyczna maseczka WAX dostępna w wersjach dla brunetek i blondynek. Jest niedroga, kosztuje około 15 zeta, ale nie ma gwarancji że poskutkuje na wszystkich. Poza tym naładowana jest SLSem, co wyklucza trzymanie jej na włosach dłużej niż 5 minut. Pzdr
Plukalam kiedys wlosy mieszanka z pokrzywy, ale zaprzestalam, moze powinnam sie na to znowu przerzucic bo po tym WAX to moze mi wlosy powypadaja;p;p
Na oklapniete wlosy kupcie sobie taft push up zartuje ale wkurza mnie ta reklama
Ojj, ja bym nie ryzykowała, zwłaszcza znając szkodliwy wpływ SLSa. To on w dłużej mierze powoduje łupież i wypadanie włosów. To moje zdanie i ja się z nim zgadzam, ale być może lepiej zapytać jakiegoś fachowca w tej dziedzinie
EDIT:
Wyczytałam co nieco w necie o stosowaniu tej odżywki. I podobno działa...To już sama nie wiem, może nie ma w niej tak dużo tego SLSa??
Wypadanie wlosow??? przeciez WAX jest po to aby wlosy mniej wypadaly, teraz to juz sama nie wiem....tyle tej chemii w kosmetykach ale nie jest mozliwe przezucenie sie na jakies domowe sposoby i stosowanie tylko tego, bo nawet sam szampon zawiera jakies zle substancje to wszystko dlatego ze technika poszla zaduzo do przodu i truja ludzi czasami sami nawet nie wiedzac (ostatnio to co bylo z ta pasta do zebow COLGATE TOTAL ) A wracajac do odzywki wax nie widze jak narazie skutkow ubocznych wrecz przeciwnie.....
Ojj, ja bym nie ryzykowała, zwłaszcza znając szkodliwy wpływ SLSa. To on w dłużej mierze powoduje łupież i wypadanie włosów.
wiekszosc z dziewczyn na forum stosuje wax i to juz z rok i na pewno dluzej trzyma niz 5 minut i zadna nie skarzy sie na wypadanie wlosow tudziez lupiez po uzyciu waxa. Ja tez nie.
Ja ostatnio znalazałam świetną piankę wella shockwaves pianka imponująca objetość.
Utrwala, co najważniejsze naprawde dodaje włosom objętości i unosi je u nasady !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum