Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Oklapniętee
Autor Wiadomość
anulcia 

Wysłany: 2006-12-22, 16:44   

mam zdanie :D ZERO efektu, 5 min po użyciu to coś widać

Gwiazdka 

Wysłany: 2006-12-22, 19:32   

Serum dodające objętości z A. i wszystko inne może się schować. Przynajmniej dla mnie.

Kinna 

Wysłany: 2006-12-23, 08:39   

a macie cos w odwrotnym efekcie ?? :Pbo mi zawsze włosy sie max podnoszą i wygląda jakbym miała szczeline w lodowcu na głowie :P :?

anulcia 

Wysłany: 2006-12-23, 20:37   

właśnie dzisiaj kupiłam herbal fruit fusion citrus lift :D D: ciekawe co z tego bD ;-) ale nadal wpisujcie produkty któe dodają objętość :P aaa i dzisiaj sobie zakręciłam włosy na takie zajebiste loczki :) strasznie mi sie podobała tylko były troche za krótkie i doszłam do wniosku że jeśli nie bd miała objętości [rzy długich włosach to sobie zakręce na stałe :D tylko niebardzo wiem na czym to polega, opowiedzcie mi troche :D

Kinna 

Wysłany: 2006-12-24, 09:56   

chodzi Ci o trwałą ??

anulcia 

Wysłany: 2006-12-24, 09:57   

Cytat:
chodzi Ci o trwałą ??

nio tak o trwałe loczki :)

Kinna 

Wysłany: 2006-12-24, 10:03   

a to musisz isc do fryzjera i on Ci włosy zrobi takim śmierdzącym płynem i zakręci na wałki włosy i loczki gotowe na 3 miesiące :P to tak w skrócie :P

Gwiazdka 

Wysłany: 2006-12-24, 11:41   

Myślałam o trwałej już kilka razy i zawsze w ostatniej chwili rezygnuję. Ogólnie rzecz biorąc słyszałam sporo, że ponoć strasznie niszczy włosy a jeśli trafi się na kiepskiego fryzjera może je nawet spalić. Robił ktoś trwałą? Dziewczyny, jak to w końcu jest? Rzeczywiście jest tak szkodliwa?

Paulette 

Wysłany: 2006-12-24, 19:41   

Ja tez chcialam trwala.. poszlam nawet do fryzjera i jak zobaczyl moje blond farbowane cienkie, suche (wtedy - bo teraz mam juz naturalne) wlosy to powiedzial ze on nie zrobi mi trwalej bo pozniej mu bede plakala na fotelu jak mi wlosy sie ukrusza prawie przy samej skorze.. :P

No tak to z trwala jest ze strasznie niszczy... a jak ktos ma rozjasniane wczesniej to moze sie to skonczyc tragicznie :P

Mozna tez zrobic ziolowa trwala... ale ona trzyma tylko tydzien....

Nadal chcialabym zrobic trwala.. ale nie mam sprawdzonego fryzjera.. a poza tym... narazie mam za krotkie wlosy...

anulcia 

Wysłany: 2006-12-27, 16:12   

pomooooooooooocy potrzebuje objętości ;((((((((((((((((

[ Dodano: 2006-12-28, 20:10 ]
błągam podajcie coś co rzeczywiscie działa.... bo bd musiałą obciąć włosy, takie oklapnięte ywglądają okropnie, fatalnie. spróuje jeszcze te wałski o którch mówiła troche adriana7 a jak to nie pomoze to obetne ;((((((((((( łeeeeeeeeheheeeee ;<ryczy, beczy, rozpacza, umieraa>;

black lady 

Wysłany: 2006-12-29, 13:45   

ja używam pianki z sunsilka i jestem z niej zadowolona 8) ale dobra jest też pianka z taft'u taka zielona, ale itak nr 1 jest seria z fructis maxxx volume czy jakoś tak :P :P

Forever_young 

Wysłany: 2007-06-17, 20:47   

Na przekór przyklapniętym włosom chcę je podkręcić piankowymi papilotami.Tylko jak to zrobić?

Na suche,mokre podsuszone włosy?
Jak to się zakręca?:D

no_promises 

Wysłany: 2007-06-17, 20:51   

bejbe napisał/a:
Hmmm...może lakier sunsilka,te do stosowania u nasady? Nie używałam go nigdy,ale może któraś z Was ma o nim jakieś zdanie.

Mam go, ten zielony i do tego piankę ; D Ja mam aż za dużą objętosc, ale na tzreci dzien jak mi sie nie chce myc i je wyprostuje to mi troszke "siadają" u nasady :D Ja osobiscie jestem zadowolona, ale duzych wymagan nie mam. A kupilam komplet za 10 zł wiec :P

[ Dodano: 2007-06-17, 21:52 ]
black lady napisał/a:
ale dobra jest też pianka z taft'u taka zielona

'
o ta była dobra (na grzywkę stosuje :D )
i taka z Wella, dwudniowa objętosc czy cos w tym stylu - mój no 1 :D

bejbe 

Wysłany: 2007-06-18, 18:44   

cheerli napisał/a:
bejbe napisał/a:
Hmmm...może lakier sunsilka,te do stosowania u nasady? Nie używałam go nigdy,ale może któraś z Was ma o nim jakieś zdanie.

Mam go, ten zielony i do tego piankę ; D Ja mam aż za dużą objętosc, ale na tzreci dzien jak mi sie nie chce myc i je wyprostuje to mi troszke "siadają" u nasady Ja osobiscie jestem zadowolona, ale duzych wymagan nie mam. A kupilam komplet za 10 zł wiec

Ja też sobie sprawiłam taki komplet i do moich włosów te produkty się kompletnie nie nadają :/ Po tej piance moje włosy wyglądają zaraz jak przetłuszczone, a lakier unosi włosy u nasady na 5 minut,a potem sa oklapniete i też wyglądaja jak przetłuszczone :/ Dobrze,że dałam tylko 10 zł za komplet też,bo to strata pieniędzy.

kate 

Wysłany: 2007-06-19, 15:13   

Ja też zawsze mam oklapnięte włosy ale zawsze po umyciu dodaje piankę i zakręcam je na grubej szczotce od nasady głowy wtedy mam taka obiętość jak nigdy i jestem z tego bardzo zadowolona :D :razz:

Forever_young 

Wysłany: 2007-06-21, 09:12   

Słyszałam,żeby podnieść poszczególne pasma włosów i przy ich nasadzie psikac lakierem,potrzymac aż przyschnie i puszczać.
Na chłopski rozum to to wyjdzie bo lakier je tam podniesie :)

bejbe 

Wysłany: 2007-06-21, 12:02   

Forever_young, ja juz stosowałam taki patent i efekt jest,ale na kilka chwil,potem włosy opadają i wygladają jak niemyte tydzień :/

Scully 

Wysłany: 2007-07-07, 19:11   

jak ja natapirowałam lwią grzywę to trzymały się 3 dni :lol: polecam suchym ;D

no_promises 

Wysłany: 2007-07-07, 23:06   

bejbe napisał/a:
opadają i wygladają jak niemyte tydzień

Ale nie powinny tak wygladac, bo lakier 'wysysa' tluszcz. Jak masz tluste wlosy a nie ma czasu usmyc to mozesz poproskac u nasady lakierem i troszke lepiej beda wygladac :D

bejbe 

Wysłany: 2007-07-08, 15:43   

cheerli napisał/a:
Ale nie powinny tak wygladac, bo lakier 'wysysa' tluszcz. Jak masz tluste wlosy a nie ma czasu usmyc to mozesz poproskac u nasady lakierem i troszke lepiej beda wygladac

U mnie to jakos nie działa :/ Jak już są przetłuszczone,to tylko mycie im może pomóc.

Odpowiedz do tematu