właśnie dzisiaj kupiłam herbal fruit fusion citrus lift D: ciekawe co z tego bD ;-) ale nadal wpisujcie produkty któe dodają objętość aaa i dzisiaj sobie zakręciłam włosy na takie zajebiste loczki strasznie mi sie podobała tylko były troche za krótkie i doszłam do wniosku że jeśli nie bd miała objętości [rzy długich włosach to sobie zakręce na stałe tylko niebardzo wiem na czym to polega, opowiedzcie mi troche
Wysłany: 2006-12-24, 11:41
Myślałam o trwałej już kilka razy i zawsze w ostatniej chwili rezygnuję. Ogólnie rzecz biorąc słyszałam sporo, że ponoć strasznie niszczy włosy a jeśli trafi się na kiepskiego fryzjera może je nawet spalić. Robił ktoś trwałą? Dziewczyny, jak to w końcu jest? Rzeczywiście jest tak szkodliwa?
Ja tez chcialam trwala.. poszlam nawet do fryzjera i jak zobaczyl moje blond farbowane cienkie, suche (wtedy - bo teraz mam juz naturalne) wlosy to powiedzial ze on nie zrobi mi trwalej bo pozniej mu bede plakala na fotelu jak mi wlosy sie ukrusza prawie przy samej skorze..
No tak to z trwala jest ze strasznie niszczy... a jak ktos ma rozjasniane wczesniej to moze sie to skonczyc tragicznie
Mozna tez zrobic ziolowa trwala... ale ona trzyma tylko tydzien....
Nadal chcialabym zrobic trwala.. ale nie mam sprawdzonego fryzjera.. a poza tym... narazie mam za krotkie wlosy...
[ Dodano: 2006-12-28, 20:10 ]
błągam podajcie coś co rzeczywiscie działa.... bo bd musiałą obciąć włosy, takie oklapnięte ywglądają okropnie, fatalnie. spróuje jeszcze te wałski o którch mówiła troche adriana7 a jak to nie pomoze to obetne ;((((((((((( łeeeeeeeeheheeeee ;<ryczy, beczy, rozpacza, umieraa>;
ja używam pianki z sunsilka i jestem z niej zadowolona ale dobra jest też pianka z taft'u taka zielona, ale itak nr 1 jest seria z fructis maxxx volume czy jakoś tak
Wysłany: 2007-06-17, 20:51
bejbe napisał/a:
Hmmm...może lakier sunsilka,te do stosowania u nasady? Nie używałam go nigdy,ale może któraś z Was ma o nim jakieś zdanie.
Mam go, ten zielony i do tego piankę ; D Ja mam aż za dużą objętosc, ale na tzreci dzien jak mi sie nie chce myc i je wyprostuje to mi troszke "siadają" u nasady Ja osobiscie jestem zadowolona, ale duzych wymagan nie mam. A kupilam komplet za 10 zł wiec
[ Dodano: 2007-06-17, 21:52 ]
black lady napisał/a:
ale dobra jest też pianka z taft'u taka zielona
'
o ta była dobra (na grzywkę stosuje )
i taka z Wella, dwudniowa objętosc czy cos w tym stylu - mój no 1
bejbe napisał/a:
Hmmm...może lakier sunsilka,te do stosowania u nasady? Nie używałam go nigdy,ale może któraś z Was ma o nim jakieś zdanie.
Mam go, ten zielony i do tego piankę ; D Ja mam aż za dużą objętosc, ale na tzreci dzien jak mi sie nie chce myc i je wyprostuje to mi troszke "siadają" u nasady Ja osobiscie jestem zadowolona, ale duzych wymagan nie mam. A kupilam komplet za 10 zł wiec
Ja też sobie sprawiłam taki komplet i do moich włosów te produkty się kompletnie nie nadają Po tej piance moje włosy wyglądają zaraz jak przetłuszczone, a lakier unosi włosy u nasady na 5 minut,a potem sa oklapniete i też wyglądaja jak przetłuszczone Dobrze,że dałam tylko 10 zł za komplet też,bo to strata pieniędzy.
Ja też zawsze mam oklapnięte włosy ale zawsze po umyciu dodaje piankę i zakręcam je na grubej szczotce od nasady głowy wtedy mam taka obiętość jak nigdy i jestem z tego bardzo zadowolona
Słyszałam,żeby podnieść poszczególne pasma włosów i przy ich nasadzie psikac lakierem,potrzymac aż przyschnie i puszczać.
Na chłopski rozum to to wyjdzie bo lakier je tam podniesie
Wysłany: 2007-07-07, 23:06
bejbe napisał/a:
opadają i wygladają jak niemyte tydzień
Ale nie powinny tak wygladac, bo lakier 'wysysa' tluszcz. Jak masz tluste wlosy a nie ma czasu usmyc to mozesz poproskac u nasady lakierem i troszke lepiej beda wygladac
Ale nie powinny tak wygladac, bo lakier 'wysysa' tluszcz. Jak masz tluste wlosy a nie ma czasu usmyc to mozesz poproskac u nasady lakierem i troszke lepiej beda wygladac
U mnie to jakos nie działa Jak już są przetłuszczone,to tylko mycie im może pomóc.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum