Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Odżywki bez spłukiwania
Autor Wiadomość
adriana7 

Wysłany: 2004-06-26, 11:26   

No ja znam :) Jestem bardzo zadowolona z serum jedwabnego Farouka z serii Bad Azz. Pachnie owocowo, niesamowicie wydajny. Włosy są pachnące, mięciutkie, delikatne. Malutka buteleczka (5ml) kosztuje tyle samo co malutki Biosilk, coś ok 7 zł.

adriana7 

Wysłany: 2004-06-26, 11:49   

No ale jak już będa dostępne, to polecam :)
Jeszcze mi się przypomniała odżywka Gliss Kur , do włosów farbowanych- Termo coś tam (nie pamiętam nazwy). Bardzo dobra.

adriana7 

Wysłany: 2004-06-26, 13:08   

Tak, ona uaktywnia swoje właściwości :) pod wpływem ciepła z suszarki. Ma jeszcze chronic kolor włosów farbowanych. Dokładnej nazwy nie pamiętam niestety, ale to jest ta, z pompką.

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-26, 13:14   

adriana7 napisał/a:
Tak, ona uaktywnia swoje właściwości :) pod wpływem ciepła z suszarki. Ma jeszcze chronic kolor włosów farbowanych. Dokładnej nazwy nie pamiętam niestety, ale to jest ta, z pompką.
Ta miałam kiedys byla bardzo dobra ale zapach mi przeszkadza ja ogolnie wole ze splukiwaniem ale ostatnio sie nacielam i kupilam Vivality w takim malym pojemniczku i jest bezsplukiwania w sklepie nie doczytalam.Obiecałam sobie kiedys ze nie kupie nic z serii "Vivality" poniewaz miałam kiedys szampon i wlosy po nim byly okropne matowe itp. ale skusilo mnie opakowanie i musze przyznac ze odzywka jest duzo lepsza ( wlosy suche i zniszczone) moze ta Kosmusia przypadnie ci do gustu!:-)

nataliaada 

Wysłany: 2004-06-26, 13:15   

Z odżywek bez spłukiwania do włosów miałam z A.. Nawilżająca psiukana była :)
Włosy po niej bardzo dobrze się rozczesywały , pięknie pachniały , były milsze w dotyku , "miękciejsze", trochę nabierały blasku i w jakiś tam sposób na pewno nawilżone, bo w moim przypadku w nadmiarze użyta , na nasadę włosów powodowała ich lekkie przetłuszczenie się :roll: .Tak to przynajmniej wyglądało. Ale ja zadowolona z odżywki tej byłam, była wydajna i fajna :lol: A nie jestem specjalną entuzjastką A..

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-26, 14:53   

Moze lepiej maseczka Dove:-)

Apsik! 

Wysłany: 2004-06-27, 11:02   

No a ja mogę bez wahania poleci odżywkę Plantica Ziaja, cośtam ze zbożami. Jest czadowa, ładnie pachnie i ma świetną konsystencję. A jakie efekty!

adriana7 

Wysłany: 2004-06-27, 14:11   

Ja miałam jakąś Ziaji, ale oddałam koleżance, bo za dużo tego miam wszystkiego :572: Dobrze, że niektóre datę ważności mają do 2005 , może do tego czasu wykończę.

martasia 

Wysłany: 2004-06-27, 18:50   

ja polecam odżywkę radical bez spłukiwania i serum z tej samej serii są one przeznaczone do włosów zniszczonych i wypadających,ale farmona ma tez serie do innych rodzajów włosów :smile:

tysia 

Wysłany: 2004-06-27, 19:19   

ja uzywam glisskur , jest bardzo fajna. moja ulubiona. mam do wlosow farbowanych, ale kiedys mialan tez do suchych i zniszczonych.

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-28, 09:15   

martasia napisał/a:
ja polecam odżywkę radical bez spłukiwania i serum z tej samej serii są one przeznaczone do włosów zniszczonych i wypadających,ale farmona ma tez serie do innych rodzajów włosów :smile:
Martasia a ile ona kosztuje i czy bedzie ta odzywka w drogeriach?? nie słyszałam o tej firmie......dlatego pytam!

Dorota 

Wysłany: 2004-06-28, 11:52   

GlissKur jest od Schwarzkopfa a więc bez problemu ją dostaniesz w drogerii, jeśli w mojej wiosce jest w każdej drogerii to u Ciebie też będzie :D

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-28, 12:37   

Dorka to do mnie? ja pytałam sie o Radical a Gliskura tez miałam i jest bardzo dobry!:)

rajzerek 

Wysłany: 2004-06-28, 13:01   

Ja pamiętam jakie babka z reklamy Gliss Kura miała piękne włosy :roll:

Dorota 

Wysłany: 2004-06-28, 13:07   

O jejku, sorki :shock: nie zauważyłam że to było pytanie co do radicala 8)

rajzerek 

Wysłany: 2004-06-28, 13:24   

A czy któraś z Was KIEDYKOLWIEK robiła sobie maseczke z żółtka jajka? Bo dla mnie to by było obrzydliwe, to samo wypicie czegoś takiego :x

SAMANTA 

Wysłany: 2004-06-28, 13:27   

Dorota napisał/a:
O jejku, sorki :shock: nie zauważyłam że to było pytanie co do radicala 8)
:razz: nieszkodzi WYBACZAm he he!

tysia 

Wysłany: 2004-06-28, 16:45   

ja sobie robilam maseczke z zoltka, i musze przyznac, ze nie ma nic lepszego. jest to strasznie obrzydliwe, ale chyba jednak warto. i gdybys robila te maseczke, to nie zapomnij zmyc chlodna woda. :!!: bo ja to kiedys sie domyslilam goraca woda zmyc. :D

rajzerek 

Wysłany: 2004-06-28, 22:33   

Nawet mi ni mów. Ble! wole, żeby mi włosy wypadały niż mieć coś takie na głowie.
Na szczęście - odpukać - nie wypadają.

adriana7 

Wysłany: 2004-06-29, 16:21   

Moja siostra miała ampułki Radicala, i nie była zadowolona, ale jej to cięzko dogodzić :) Choć tyle dobrze, że na Farouka nie marudzi :) I nawet jej włosy przestały po nim wpadać :shock:

Odpowiedz do tematu