No ja znam Jestem bardzo zadowolona z serum jedwabnego Farouka z serii Bad Azz. Pachnie owocowo, niesamowicie wydajny. Włosy są pachnące, mięciutkie, delikatne. Malutka buteleczka (5ml) kosztuje tyle samo co malutki Biosilk, coś ok 7 zł.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
No ale jak już będa dostępne, to polecam
Jeszcze mi się przypomniała odżywka Gliss Kur , do włosów farbowanych- Termo coś tam (nie pamiętam nazwy). Bardzo dobra.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Tak, ona uaktywnia swoje właściwości pod wpływem ciepła z suszarki. Ma jeszcze chronic kolor włosów farbowanych. Dokładnej nazwy nie pamiętam niestety, ale to jest ta, z pompką.
Tak, ona uaktywnia swoje właściwości pod wpływem ciepła z suszarki. Ma jeszcze chronic kolor włosów farbowanych. Dokładnej nazwy nie pamiętam niestety, ale to jest ta, z pompką.
Ta miałam kiedys byla bardzo dobra ale zapach mi przeszkadza ja ogolnie wole ze splukiwaniem ale ostatnio sie nacielam i kupilam Vivality w takim malym pojemniczku i jest bezsplukiwania w sklepie nie doczytalam.Obiecałam sobie kiedys ze nie kupie nic z serii "Vivality" poniewaz miałam kiedys szampon i wlosy po nim byly okropne matowe itp. ale skusilo mnie opakowanie i musze przyznac ze odzywka jest duzo lepsza ( wlosy suche i zniszczone) moze ta Kosmusia przypadnie ci do gustu!:-)
Z odżywek bez spłukiwania do włosów miałam z A.. Nawilżająca psiukana była
Włosy po niej bardzo dobrze się rozczesywały , pięknie pachniały , były milsze w dotyku , "miękciejsze", trochę nabierały blasku i w jakiś tam sposób na pewno nawilżone, bo w moim przypadku w nadmiarze użyta , na nasadę włosów powodowała ich lekkie przetłuszczenie się .Tak to przynajmniej wyglądało. Ale ja zadowolona z odżywki tej byłam, była wydajna i fajna A nie jestem specjalną entuzjastką A..
Ja miałam jakąś Ziaji, ale oddałam koleżance, bo za dużo tego miam wszystkiego Dobrze, że niektóre datę ważności mają do 2005 , może do tego czasu wykończę.
ja polecam odżywkę radical bez spłukiwania i serum z tej samej serii są one przeznaczone do włosów zniszczonych i wypadających,ale farmona ma tez serie do innych rodzajów włosów
ja polecam odżywkę radical bez spłukiwania i serum z tej samej serii są one przeznaczone do włosów zniszczonych i wypadających,ale farmona ma tez serie do innych rodzajów włosów
Martasia a ile ona kosztuje i czy bedzie ta odzywka w drogeriach?? nie słyszałam o tej firmie......dlatego pytam!
ja sobie robilam maseczke z zoltka, i musze przyznac, ze nie ma nic lepszego. jest to strasznie obrzydliwe, ale chyba jednak warto. i gdybys robila te maseczke, to nie zapomnij zmyc chlodna woda. bo ja to kiedys sie domyslilam goraca woda zmyc.
Moja siostra miała ampułki Radicala, i nie była zadowolona, ale jej to cięzko dogodzić Choć tyle dobrze, że na Farouka nie marudzi I nawet jej włosy przestały po nim wpadać
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum