Ja też jestem bardzo ciekawa tych cen. Uwielbiam wypróbowywać nowe produkty, a tej firmy kompletnie nie znam Używalyście dziewczyny już coś tej firmy? Nie widziałam jej nigdy w sklepach...
_________________ "Jak górskie szczyty dookoła patrzymy na siebie odseparowani dolinami, za duzi, aby przemknąć niepostrzeżenie obok, za mali, by dotknąć nieba."
Jerzy Kosiński "Malowany ptak"
Dziewczyny a gdzie te kosmetyki można kupić? Na ich stronce? Jakoś nie zauważywam takiej opcji... Wypróbowałabym coś chętnie, ceny nie są jeszcze takie straszne
_________________ "Jak górskie szczyty dookoła patrzymy na siebie odseparowani dolinami, za duzi, aby przemknąć niepostrzeżenie obok, za mali, by dotknąć nieba."
Dorotko! Na ich stronie jest adres @ , napisz do nich z prosbą o katalog, to przyślą Ci też cennik. Można u nich zamawiać, bo się pytałam Ale ile kosztuje opłata za przesyłkę to niestety nie wiem.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja się skusze na pewno, jeszcze co prawda nie wiem na co , ale kosmetyki są bardzo ciekawe Jak coś, to na pewno zdam relacje co do ich jakości...
Ja też Cie proszę Doridee o zdanie relacji z zakupów Mnie kuszą farby, strasznie... Ale nie wiem, czy jak zmieszam zwykły oxidant z ta farba czy jakiś "syf" nie wyjdzie Duzo słyszałam, że farba może stracic włąsciwości, kiedy użyjemy nieodpowiedniej wody utlenionej , z innej firmy np. A nie uśmiecha mi się kupowanie samej wody za jakieś 20 zł! Co ja bym zrobiła z taką ilością!? Może po prostu z bólem serca zrezygnuję z tej farby I wybiorę coś innego
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
To dopiero we wrześniu :sad: , teraz mam w planach zakup prostownicy i te kosmetyki muszą troszke poczekać... Ale na pewno je wypróbuję Niestety, Adriano, farb nie będę kupować, mam swoje sprawdzone, raczej będą to jakieś odżywki i maski.
Jak kupie to na pewno dam znać
Ja juz kupiłam, więc zdaję relacje Zamówiłam sobie szampon brzoskwiniowy, oraz z serii Kerabond Multi Vitamin Oil oraz Kerabonding Mask. szampon jakoś niespecjalnie mi przypadł. pachnie nawet ładnie, ale cięzko po nim rozczesać włosy i sa jakieś dziwne, jakby szorstkie. Za to pozosyałe 2 rzeczy są boskie!! Co prawda w planie miałam inny zakup, bez maski, ale nie załuję. Była wyprzedaż starej dostwy, więc pani zaproponowała mi jeszcze maseczkę. Udało mi się, bo po niższej cenie kupiłam sobie 2 rzeczy z tego programu rekonstrukcji. Pozostałe dwie może sobie kiedys jeszcze dokupie, ale jak na razie dwie najważniejsze mam. Olejek nakłada sie po umyciu włosów na jakieś 8-10 minut. Juz w trakcie nakładania czuć, że sa one inne, bardziej miękkie. Po zmyciu olejku nakłada się też na jakieś 10 minut maskę. Tez spłukujemy. Trochę zabawy z tym jest, ale włosy są cudne. Miękkie, lśniące, świetnie sie rozczesują i układaja. Seria Kerabona ma linię zapachową Angel i zapach ten utrzymuje sie naprawde długo na włosach. Cała ta seria przeznaczona jest do włosów suchych, zniszczonych zabiegami chemicznymi. Preparaty zamykają łuski włosa, nadają kwasowe Ph, łączą zerwane łańcuchy aminokwasowe, regulują stopień wilgotności.
Aha - zapomniała dodac, że przesyłka jest na koszt firmy. Bardzo miła pani tam przyjmuje te zamówienia, doradzi itd. Jestem pozytywnie zaskoczona tą firmą - świetną obsługą i jakością kosmetyków.
Jest juz wieczór a mnie włosy nadal pachną W życiu tyle zapach z odzywki mi się nie trzymał.
a widziałam dziś w Natruze nowe Dove: kosmetyki do włosów przetłuszczających się i do farbusków. te drugie mają ajny balsam z pompka i masezckę w dwóch tubeczkach. nie patrzyłam na ceny, ale kosmetyki mi się spodobały.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum