No ja tez kiedys przesadziłam i miałam po 2 godzinach tłuste włosy Ja uzywam kropelkę, włosy mam długości tak do brody, trochę dłuższe. Moja siostra ma włosy takie za łopatki i też daje odrobinkę, a włosy łatwo rozczesuje, i sa błyszczące, nie są tłuste nawet na drugi dzień. Ale też miała przygody z przedawkowaniem To chyba samej trzeba sprawdzić jaka jest najlepsza dawka Ja jeszcze, poza jedwabiem, daję na włosy troszkę tego mleczka do układania L'Oreala, więc jedwabiu daję tylko kropelkę. To samo jeśli chodzi o to serum jedwabne Bad Azz. Też malutką ilość rozcieram w dłoniach i wsmarowuje we włosy. Biosilka mieszałam czasem z Gliss Kurem, chyba będe musiała znowu to zrobić , ale serum już nie, samo w sobie ma intensywny zapach, i też działa ! Chyba nawet lepiej niż Biosilk. Jesli znajdziesz w sklepie to spróbuj, malutka buteleczka powinna kosztować tyle samo 5 ml po ok 7 zł.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Już podaję , nazwa taka jak w katalogu to serum jedwabne do włosów, jest to seria Bad Azz,a produkt nazywa się Shock Therapy- Silk Serum. Jeśli masz tą malutką buteleczkę 5 ml Biosilka, to to serum jest w takiej samej buteleczce, z czarna nakrętka, tylko że ma czerwone napisy Bad Azz . Pełnowymiarowy produkt wygląda tak:
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie wiem czy ta seria akurat będzie w sprzedazy, ale nie szkodzi zapytać. Co do ceny to sama już nie wiem ile to kosztuje. W katalogu jest napisane, że ok 35 zł, a Avanti że 65 zl
No własnie to jest fajne! I za taka miniaturke płaci się ok 7 zł, ale straszcza na baaardzo długo. Przynajmniej nie wydam jakichs 50 zl i się okazę, że dziadostwo.
To wielki plus dla tej firmy. Ja widziałam chyba takie mini produkty Clairisa lub Clinique. Próbki kremów (nie wiem ile ml) kosztowąły około 14 złotych
Chyba mi nie wysąłało wczoraj tego posta. Widziałaś Kosmusiu moze w nowym Avanti reklamę kosmetyków Chenice Beverly Hills ? Opisy kosmetyków - po prostu świetne. Napisałam do nich prośbę o katalog, bo można kupować u nich za zaliczeniem pocztowym. Może przyślą. Napaliłam się strasznie na te kosmetyki, oby tylko cena skutecznie mnie nie zgasiła
Dostałam katalog, tzn raczej taki rozkładany folder. To samo jest wszystko co na ich stronie. No i ceny. Takie raczej wyższe Najtańsze są farby po 16 zł, ale do tego oxidant za jakieś 24 zł(niestety w litrowych flaszkach). Może zrobimy tak Kosmusiu,że zaglądnij na ich stronę, i napisz co Cię interesuje, a napisze Ci ceny, bo tego jest trochę, ciężko zapamiętać.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum