Ja sobie w koncu zamowilam tego philipsa. Prostuje juz 2 miesiace i jak na razie wlosy sa w kondycji (ale zainwestowalam tez prawie 100zl w szampon i odzywke). Prostownica szybko sie nagrzewa i wyglada solidnie, jakby kilka lat miala posluzyc bez awarii tfu tfu
Też mam prostownicę Philipsa, ale starszą, bo chyba 2 lata temu ją kupowałam. Nie ma takich bajerów jak Twoja, ale też jest ok- dużo zależy od kosmetyku, bo np. bez żadnego balsamu do prostowania efekt jest fatalny- włosy falują się przy pierwszym wyjściu na dwór. A z kosmetykiem efekt jest jak prosto od fryzjera.
outsiderka, a jakiego siuwaksu używasz, że ci tak ładnie trzyma? u mnie się raczej nie sprawdzały więc przestałam kupować i tylko prostuję włosy jak jest ładna sucha pogoda.
Ja używam balsamu Nivea straight&easy. Nakładam go dużo (tylko jak ktoś ma cienkie włosy, to trzeba uważać, żeby nie obciążył), suszę i potem dla lepszego efektu prostuję. Trochę jest z tym zachodu, ale dla efektu warto.
aa to ten co jest szampon do tego i odzywka ta? no tez slyszalam ze dobry jest;)ja mialam i szampon i odzywke ta balsamu nie kupowalam jakos i rewelacjii nie bylo a to wlasnie glownie o balsam chodzi a on bez splukiwania jest ?
outsiderka, dobrze slyszec, ze tak dlugo chodzi Twoj philips, mam nadzieje ze z moim bedzie podobnie
co do kosmetykow to ja zainwestowalam ostatnio w wella high hair - taki spray do prostownic, bardzo dobry kosmetyk.
ja mm prostownice Philipsa juz ponad rok i swietnie mi sie trzyma, moja siostra ma 3-letnia taka sama jak moja i co prawda plytki juz jej sie poniszczyly ale nadal swietnie prostuje moja kosztowala 149zl i uwazam ze to swietna inwestycja
1. Prostownice są fabrycznie nowe zapakowane w oryginalnym opakowaniu,
2. Posiada Europejski Znak Jakości i Bezpieczeństwa: CE
3. Ceramiczne płytki z turmalinem - ZWIĘKSZAJĄ WYDAJNOŚĆ PROCESU PROSTOWANIA - NIE NISZCZĄ I NIE PRZYPALAJĄ WŁOSÓW - idealnie je wygładzają, przez co stają się jeszcze bardziej gładkie i lśniące.
4. Jonizacja - odżywcze działanie na włosy. Jonizacja powoduje, że nawet pojedyncze kosmyki są wygładzone, a włosy się nie elektryzują.
5. Podczerwień - gwarantuje doskonały, długotrwały efekt końcowy oraz umożliwia zachowanie naturalnego połysku.
6. Cyfrowy wyświetlacz LCD z micro chipem - elektroniczna płynna regulacja temperatury pokazuje ustawiony poziom oraz dokładną temperaturę w stopniach – umożliwia indywidualny dobór temperatury w zależności od rodzaju włosów (cienkie, grube, suche, przetłuszczające się).
7. Duża moc: 120 WAT- Błyskawiczny czas nagrzewania się płytek, precyzyjna regulacja pozwala także na prostowanie delikatnych włosów w niższych temperaturach .
8. Płynna elektroniczna regulacja temperatury - sterowana micro chipem 140°C - 200°C.
9. Ceramiczne płytki o dużej powierzchni - idealnie wygładzają włosy, wielkość płytek 8x2,5 cm.
10. Ergonomiczny kształt ułatwiający precyzyjne modelowanie włosów.
11. Obrotowe mocowanie przewodu 360° - przewód nie przeszkadza przy użytkowaniu prostownicy (nie plącze się i nie skręca).
12.
Przewód: 1,5 m.
13.
12 miesięcy - pisemna , polska gwarancja.
14.
Instrukcja w języku polskim.
cena: 68, firma Eurotech. badziew czy da rade? (prostuje jakos co 2-3 dni)
Dzisiaj mi przysłali właśnie prostownice firmy DYNORA, kupioną na allegro za 4 dychy. Choć włosy mam proste z natury czasem można im troche pomóc. Nie przepłaciłam, a już mi sie podoba efekt jaki daje
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum