Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
prostownica
Autor Wiadomość
NeynA 

Wysłany: 2007-11-06, 21:42   

krowka, dzięki. Powiedzmy, że mniej więcej już wiem o co chodzi :D
Cytat:
NeynA napisał/a:
Remington S 1031

Właśnie ta wpadła mi w oko

Mamm kupuj kupuj!

Lotta 

Wysłany: 2007-11-06, 22:33   

OMG :shock: ja mam w sumie 2 ale to sa te takie z wymiennymi nakladkami jedna ma 3 druga 5 nakladek i w sumie jest taka zwykla, nie jakies tam cudo za 200zł ale nie narzekam na nia. Tak szczerze to szkoda by mi bylo wydac tyle kasy na prostownice :/

Kinna 

Wysłany: 2007-11-07, 09:25   

ja mam jakąs prostownice taka 3 w jednym: prostuje karbuje i faluje. pewnie ceramiczna ale kosztowała 80 złoty wiec niewiadomo :P i bardzo ja sobie chwale :D

NeynA 

Wysłany: 2007-11-07, 12:16   

Lotta napisał/a:
OMG :shock: ja mam w sumie 2 ale to sa te takie z wymiennymi nakladkami jedna ma 3 druga 5 nakladek i w sumie jest taka zwykla, nie jakies tam cudo za 200zł ale nie narzekam na nia. Tak szczerze to szkoda by mi bylo wydac tyle kasy na prostownice :/

Wiesz bądź co bądź to moja mama przede wszystkim chciała prostownice bo ona prawie codziennie prostuje sobie włosy. Dlatego chciała taką, która nie niszczy włosów i szybko sie nagrzewa. I naprawdę się opłacało. Kupiłyśmy tą prostownice jakieś 2 lata temu i na prawdę ani razu się nie zepsuła i jesteśmy zadowolona. A wydatek 200zł na ponad 2 lata to chyba nie aż tak dużo? Kiedyś też miałyśmy taką prostownice za 50zł z wymiennymi płytkami. Po pierwsze te płytki wypadały, po drugie długo się ta prostownic rozgrzewała i po trzecie strasznie ciężko się nią włosy prostowały

madziarra 

Wysłany: 2007-11-07, 13:48   

Ja mam taką prostownice:

I jest bardzo dobra :D :D :D

Kinna 

Wysłany: 2007-11-07, 19:46   

madziarra taką tez mam :D :D

martisia 

Wysłany: 2007-11-07, 23:49   

krówka ja mam tę prostownicę i już o niej pisałam wcześniej

ps nadal uważam, że jest cudowna

krowka 

Wysłany: 2007-11-09, 14:35   

martisia napisał/a:
krówka ja mam tę prostownicę i już o niej pisałam wcześniej

ps nadal uważam, że jest cudowna

poczytałam to co pisałyście wczesnie i wogule... martusia przekonałaś mnie :P szykuje kase na tą prostownice :D

Lotta 

Wysłany: 2007-11-09, 17:17   

NeynA napisał/a:
wydatek 200zł na ponad 2 lata to chyba nie aż tak dużo? Kiedyś też miałyśmy taką prostownice za 50zł z wymiennymi płytkami. Po pierwsze te płytki wypadały, po drugie długo się ta prostownic rozgrzewała i po trzecie strasznie ciężko się nią włosy prostowały

ja tam na swoja nie narzekam ;) dostalam ja daaawno temu od taty na imieniny, ale ja jak wyprostuje wlosy to wygladam fatalnie bo sa takie oklapniete :/ zadne lakiery nie pomagaja, bo i tak jak wyjde na zewnatrz to juz wiatr wieje i na marne moje cale ukladanie :/

krowka 

Wysłany: 2007-11-09, 17:23   

Lotta napisał/a:
NeynA napisał/a:
wydatek 200zł na ponad 2 lata to chyba nie aż tak dużo? Kiedyś też miałyśmy taką prostownice za 50zł z wymiennymi płytkami. Po pierwsze te płytki wypadały, po drugie długo się ta prostownic rozgrzewała i po trzecie strasznie ciężko się nią włosy prostowały

ja tam na swoja nie narzekam ;) dostalam ja daaawno temu od taty na imieniny, ale ja jak wyprostuje wlosy to wygladam fatalnie bo sa takie oklapniete :/ zadne lakiery nie pomagaja, bo i tak jak wyjde na zewnatrz to juz wiatr wieje i na marne moje cale ukladanie :/

lotta to troszke przytapiruj jak masz oklapniete i dopiero troche lakieru i sie bedą trzymać :P

Lotta 

Wysłany: 2007-11-09, 17:33   

krowka napisał/a:
troszke przytapiruj jak masz oklapniete i dopiero troche lakieru i sie bedą trzymać

no zawsze tak robie, tylko to slowo "wytapirowac" jakos mi umknelo w mojej wypowiedzi :D

Reichea 

Wysłany: 2007-11-09, 18:12   

Lotta napisał/a:
ale ja jak wyprostuje wlosy to wygladam fatalnie bo sa takie oklapniete :/

ja susze wlosy glowa w dół i ewentualnie dopiero wtedy prostuję (albo nie). Nie są wtedy oklapniete.

MałaMi 

Wysłany: 2007-11-09, 21:26   

Kinna i Madziarra-ja też taką mam :D

Lotta 

Wysłany: 2007-11-11, 16:12   

Reichea napisał/a:
ja susze wlosy glowa w dół i ewentualnie dopiero wtedy prostuję (albo nie). Nie są wtedy oklapniete

tego tez próbuje ale ja mam z natury strasznie cienkie włosy i heh :/ az czasami brak mi do nich sił :/

malwina20 

Wysłany: 2008-03-05, 16:06   

Ja mam mocno niesforne wlosy wiec zastanawiam sie nad jakims konkretniejszym sprzetem. Ten Philips wpadl mi w oko:
http://www.agito.pl/prost...1140.39944.html
Ma turmalinowe plytki, regulowana temperature i waskie plytki. Chyba bedzie dobra, jak myslicie?

NeynA 

Wysłany: 2008-03-05, 16:33   

Wydaje mi się, że będzie ok. Temperatura max. w porządku, pokrycie płytki też dobre, kabel wystarczająco długi, no i cena nie jest jakoś masakrycznie duża

Apsik! 

Wysłany: 2008-03-05, 17:28   

malwina20, wygląda na bardzo dobrą! możesz śmiało kupować :)

Candy Killer 

Wysłany: 2008-03-07, 17:03   

ja mam swoja z firmy gamma od 2 lat,prostuje co drugi dzien lub codziennie i jestem niezwykle zadowolona choc jak widze te niektore nowosci to juz bym sobie nowa kupila ale ta jest profesjonalna i wystarcza,a przede wszystkim wlosow nie niszczy :0
zreszta ja juz chyba tu pisalam ze jak ktos nie prostuje czesto to nie musi kupowac niewiadoo jak drogiej ale jak codziennie to lepiej zainwestowac niz iec pozniej siano na glowie:)ja dalam 260..bolalo to moja kieszen ale przynajmniej mam wlosy w dobrym stanie:)

ewka71 

Wysłany: 2008-03-07, 18:55   

ja kupilam wlasnie jedna z tanszych, no ale nie jakas z bazarku :P uzywam od kilku miesiecy co jakis czas (bo po prostu nie mam na to czasu i cierpliwosci) i narazie nie widac, zeby wlosy mi sie zniszczyly :) ale chyba wlasnie bede musiala za jakis czas kupic jakas lepsza, bo moja ma metalowe plytki.
Candy Killer napisał/a:
ja mam swoja z firmy gamma od 2 lat

Candy Killer napisał/a:
przede wszystkim wlosow nie niszczy :0

a myslalam, ze nawet najdrozsze po takim czasie niszczą w jakims stopniu.. :)

Candy Killer 

Wysłany: 2008-03-10, 14:30   

w jakims na pewno,ale mam porownanie tanszyi prostownicami i ta jest poki co numer jeden w moim spisie prostownic:) na bank sa juz lepsze ale ta i wystarcza:)
nie mowie ze mam piekne lsniace wlosy bo je mecze farbowaniem co chwile ale jak na to co przechodza to sa w dobrej kondycjii :) sa mekkie dobrze sie ukladaja i nie wypadaja ani sie nie lamia:)

Odpowiedz do tematu