OMG ja mam w sumie 2 ale to sa te takie z wymiennymi nakladkami jedna ma 3 druga 5 nakladek i w sumie jest taka zwykla, nie jakies tam cudo za 200zł ale nie narzekam na nia. Tak szczerze to szkoda by mi bylo wydac tyle kasy na prostownice
ja mam jakąs prostownice taka 3 w jednym: prostuje karbuje i faluje. pewnie ceramiczna ale kosztowała 80 złoty wiec niewiadomo i bardzo ja sobie chwale
OMG ja mam w sumie 2 ale to sa te takie z wymiennymi nakladkami jedna ma 3 druga 5 nakladek i w sumie jest taka zwykla, nie jakies tam cudo za 200zł ale nie narzekam na nia. Tak szczerze to szkoda by mi bylo wydac tyle kasy na prostownice
Wiesz bądź co bądź to moja mama przede wszystkim chciała prostownice bo ona prawie codziennie prostuje sobie włosy. Dlatego chciała taką, która nie niszczy włosów i szybko sie nagrzewa. I naprawdę się opłacało. Kupiłyśmy tą prostownice jakieś 2 lata temu i na prawdę ani razu się nie zepsuła i jesteśmy zadowolona. A wydatek 200zł na ponad 2 lata to chyba nie aż tak dużo? Kiedyś też miałyśmy taką prostownice za 50zł z wymiennymi płytkami. Po pierwsze te płytki wypadały, po drugie długo się ta prostownic rozgrzewała i po trzecie strasznie ciężko się nią włosy prostowały
wydatek 200zł na ponad 2 lata to chyba nie aż tak dużo? Kiedyś też miałyśmy taką prostownice za 50zł z wymiennymi płytkami. Po pierwsze te płytki wypadały, po drugie długo się ta prostownic rozgrzewała i po trzecie strasznie ciężko się nią włosy prostowały
ja tam na swoja nie narzekam dostalam ja daaawno temu od taty na imieniny, ale ja jak wyprostuje wlosy to wygladam fatalnie bo sa takie oklapniete zadne lakiery nie pomagaja, bo i tak jak wyjde na zewnatrz to juz wiatr wieje i na marne moje cale ukladanie
wydatek 200zł na ponad 2 lata to chyba nie aż tak dużo? Kiedyś też miałyśmy taką prostownice za 50zł z wymiennymi płytkami. Po pierwsze te płytki wypadały, po drugie długo się ta prostownic rozgrzewała i po trzecie strasznie ciężko się nią włosy prostowały
ja tam na swoja nie narzekam dostalam ja daaawno temu od taty na imieniny, ale ja jak wyprostuje wlosy to wygladam fatalnie bo sa takie oklapniete zadne lakiery nie pomagaja, bo i tak jak wyjde na zewnatrz to juz wiatr wieje i na marne moje cale ukladanie
lotta to troszke przytapiruj jak masz oklapniete i dopiero troche lakieru i sie bedą trzymać
Ja mam mocno niesforne wlosy wiec zastanawiam sie nad jakims konkretniejszym sprzetem. Ten Philips wpadl mi w oko:
http://www.agito.pl/prost...1140.39944.html
Ma turmalinowe plytki, regulowana temperature i waskie plytki. Chyba bedzie dobra, jak myslicie?
Wydaje mi się, że będzie ok. Temperatura max. w porządku, pokrycie płytki też dobre, kabel wystarczająco długi, no i cena nie jest jakoś masakrycznie duża
ja mam swoja z firmy gamma od 2 lat,prostuje co drugi dzien lub codziennie i jestem niezwykle zadowolona choc jak widze te niektore nowosci to juz bym sobie nowa kupila ale ta jest profesjonalna i wystarcza,a przede wszystkim wlosow nie niszczy :0
zreszta ja juz chyba tu pisalam ze jak ktos nie prostuje czesto to nie musi kupowac niewiadoo jak drogiej ale jak codziennie to lepiej zainwestowac niz iec pozniej siano na glowie:)ja dalam 260..bolalo to moja kieszen ale przynajmniej mam wlosy w dobrym stanie:)
ja kupilam wlasnie jedna z tanszych, no ale nie jakas z bazarku uzywam od kilku miesiecy co jakis czas (bo po prostu nie mam na to czasu i cierpliwosci) i narazie nie widac, zeby wlosy mi sie zniszczyly ale chyba wlasnie bede musiala za jakis czas kupic jakas lepsza, bo moja ma metalowe plytki.
Candy Killer napisał/a:
ja mam swoja z firmy gamma od 2 lat
Candy Killer napisał/a:
przede wszystkim wlosow nie niszczy :0
a myslalam, ze nawet najdrozsze po takim czasie niszczą w jakims stopniu..
w jakims na pewno,ale mam porownanie tanszyi prostownicami i ta jest poki co numer jeden w moim spisie prostownic:) na bank sa juz lepsze ale ta i wystarcza:)
nie mowie ze mam piekne lsniace wlosy bo je mecze farbowaniem co chwile ale jak na to co przechodza to sa w dobrej kondycjii sa mekkie dobrze sie ukladaja i nie wypadaja ani sie nie lamia:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum