Ja Monki nie bardzo, chyba widziałam Jej recenzję kosmetyku. Ja teraz też wolę bardziej to forum, ta tamtym za dużo ludzi, a tutaj jest tak rodzinnie . Przedtem jeszcze na Wizazu też tak było, teraz coraz więcej ludzi, ciężej o znajomości, aby kogos lepiej poznać, bo te posty tak uciekają, co chwilke nowe, cięzko sie połapać, kto jest kim.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
No, to samo. Tutaj zauważyłam, ze tak kilkanaście osób ma posty powyżej setki i się udziela. A tam mase Napisałaś post, i zaraz ucieka. Ale z postów tam też wynika, że był jakiś początkowy skład.
No KWC to jest fajna sprawa. I jeszcze fajne jest to, że na pytania odpowiadają wizażystki, kosmetyczka. Tylko, że te tematy juz się powtarzają, bo nowe osoby nie poszukają w wyszukiwarce, zadają pytanie, później ktoś zwróci uwage i się awantury robią. Ale jak tak zaglądam, to co chwilke te same tematy sie przewijają. No i masz racje teraz osob na forum jest przynajmniej z 500 jednocześnie, przedtem było po ok 100, czasem dużo mniej.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
*20W
* lokówka 16mm
* lokówka 19mm
* nakładka prostująca
* nakładka karbująca
* spirala do anglezów
* nakładka z ząbkami na lokówkę
* lokówka kwadratowa
* obrotowy przewód
cena 139 zł.
Ta mi się bardzo podoba!
Myślę, że chyba opłaca się kupić, bo dużo nasadek, no i firma dobra. tzn mnie prostownica nie jest potrzebna bardziej skłaniałabym się na kupno suszarko - lokówki.
Spróbuj na Wizażu, może akurat ktos się znajdzie, kto tego uzywał. BaByliss to dobra firma, mam ochotę na jakąs ich suszarko - lokówkę, kiedy będe miała troche więcej pieniążków (na razie inne potrzeby). Wejdź na stronę http://www.galeriaurody.pl
Ja mam w planach zakup prostownicy Babyliss PRO 2552 o szerokości płytki 3 cm, świetna do prostowania grzywki, ale także długich włosków. Być może juz w przyszłym tyg. będe ją miała Dam znać jak sie spisuje i czy warta swojej ceny (270 zł)...
_________________ "Jak górskie szczyty dookoła patrzymy na siebie odseparowani dolinami, za duzi, aby przemknąć niepostrzeżenie obok, za mali, by dotknąć nieba."
Jerzy Kosiński "Malowany ptak"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum