Ja przeszłam już chyba przez wszystkie kolory włosów (oprócz czarnego) i najlepiej wyglądam i czuje się w blondzie. Bardzo podobają mi się brązowe włosy, taka w miarę jasna czekoladka ale niestety przy tak jasnej karnacji i oprawie oczu wyglądam w takim kolorze jak śmiertka
Ja jestem blondynką z naturalnym Balejgem (tak mawiała NeynA jak była mała i jej mama robiła sobie często taki zabieg fryzjerski ). Ale chciałabym mieć ciemne, nawet bardzo ciemne albo najlepiej czarne włosy
@ candy killer dziekuje. tez mysle, ze mi dobrze, bo mam ciemna oprawe oczu i nie jestem biala jak sciana. zreszta to nie na wiecznosc przeciez. czarny juz sie zmyl. tylko koncowki wygladaja na prawie czarne.
a to zdjecie z kreconymi koncowkami to ten sam kolor wlosow co na tym nizej. ale widzisz sama jak inaczej wyglada.
ja jak narazie jestem zadowolona, ze nie jestem juz calkiem ruda. zobaczymy co bedzie dalej.
ja kiedys zafarbowalam sobie wlosy na czarno i nigdy nie mialam odrostow. moje wlosy farbe prostu wsiakaja i sie zmywa tak, ze nawet nie widac. nie wiem dlaczego.
jedyne odrosty jakie kiedys mialam, to po pasemkach.
Only Me [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-16, 11:20
Ja jak mialam wlosy krotki na 2-03 cm to mialam czer, czerwien, granatową czerń, niebieski, platyne i blond - czesto farbowalam wtedy Teraz mam za pasek od stanika i mam kruczo czarne
Ja natomiast z natury jestem ciemną blondynką, jednak od zawsze marzyłam o ciemnych włosach. Kiedys, będąc w 3 klasie podstawowki zafarbowałam włosy szamponem koloryzującym 6-8 myć, mieszając kolor kasztanowy i brąz O ile przez kilka dni przypominał upragniony brązowy kolor, tak po kilku myciach zrobił sie z tego perfidny rudy ktorego na cholere niczym nie moglam zmyc ;P Więc prawie rok byłam rudzielcem, dopoki nie odrosły mi moje naturalne włosy ;P Pozniej jak juz bylam troche starsza zaczelam farbować włosy niezmywalnymi farbami na ciemny brąz. Z czasem jednak skończyło się to na farbowaniu włosó na czarno i tak już zostało Podobno w takich mi najlepiej..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum