ja sobie oberzyne zrobiłam , nie zmywalna to bylo jakos jak szlam do 4 klasy , potem sobie zrobiłam kasztanowe , potem rude i wkoncu jak poszlam do 2 klasy gim to blond
mnie za coś takiego w tym wieku to by ze szkoły wywalili, pewnie z domu też.
jestem ciemną blondynką z jasnymi pasemkami, ale klasyfikuję się do szatynek:)
Ja jestem ciemna brunetka. Jak kiedys farbowalam wlosy to niestety zmienil mi kolor naturalnego brazu i teraz mam rude refleksy, ktorych nie cierpie.
Dlatego tez juz chyba nie bede czekac na cud az samo sie zmieni i wyprobuje jakies farby. Moze ta tez wsiaknie mi z glab wlosow i mi przywroci moj naturalny zimny braz.
Ja się urodziłam z czarnymi włosami,które na końcach byly w odcieniu blondu. Po prostu natura zmieniła zdanie i nie chciała,bym świat ujrzała jako blondynka,jednak nie do dońca jej to wyszło Potem mój kolor wełosów zmienil sie na jasny blond, który zaczął ciemnieć. W 6 klasie podstwówki pierwszy raz użyłam szamponetki do włosów w odcieniu blond, potem już przerzuciłam sie na farbę.Eksperymentowałam z najrózniejszymi kolorami używając właśnie szamponetek. Tylko na czarno nigdy nie farbowałam włosów. Jakoś w liceum miałam nieudany romans z szamponem do włosów Palette. Moje włosy miały byc w odcieniu kasztanowym,a wyszły ciemnofiletowe Potem w trakcie zmywania sie tego szamponu byłam ruda. Potem znów byłam blondynką,potem ciemną blondynką z pasemkami.Następnie miałam brązowe włosy przez ponad 2 lata. A obecnie na brązowych włosach mam blond pasemka i wracam do naturalnego koloru,czyli ciemnego blondu ożywionego jaśniejszymi pasemkami. Tak kombinowałam z tymi włosami,że aż cud,że jeszcze łysa nie jestem
Ja bym tak nie mogla niszyc wlosow i to juz od 6 klasy podstawowki ... ja mam naturalny kolor jasny braz, jak bylam mala mialam blond z czarnymi rzesami;p malo spotykiwane potem sciemnialy i brwi tez. Mam to po Tacie on mial tak samo. Pierwszy raz Malowalam wlosy na koniec gim. zrobilam 3pasemka z kazdej strony glowy w kolorze hmm takim niby bordo niby ciemna czerwien trudno okreslic ale ladnie wygladalo. Pozniej zrobilam pasemka z tym samym kolorze i jeszcze ciemnym brazem, teraz wszytsko sie zmylo i mam swoj naturalny kolorek. od tej chwili nie bede narazie malowac wlosow, chcem miec ladne i grube:) Natomiast NIGDY nie pomaluje calych wlosow na jasny blond i czarny.
w gimnazjum robilam sobie pasemka szamponami koloryzującymi kolor-oberżyna Welli, czasem pojedyncze pasemka rozjasniaczem, Pozniej zapragnelam miec ładny jednolity brązik, tylko ze zaden szampon nie dawal mi takiego efektu wiec w 1klasie LO siegnelam po Palette ciemny brąz - i to byl błąd bo wyszly prawie czarne (ale nie tylko ja sie zawiodłam na tym kolorze bo duzo dziewczyn na niego narzeka ) pozniej farbowalam na jasniejsze odcienie brązów, 13 (piątek ) kwietnia bierzacego roku wybralam sie do fryzjera zeby zrobic pasemka.
Chcialabym miec zlote refleksy.
Nie cierpie moich rudych!! BEH!! Tu aktualna fotka, rowniez po scieciu 10cm. Z tego akurat jestm bardzo zadowolona. Obrazek
ładnie wyszło mozna wiedziec czym krecisz wloski?
Madzia Twoje też ładnie wyszły Ja też się niedługo wybieram zrobić pasemka (wiem, powtarzam sie ale nie moge sie juz doczekac.. az ktos mi da na nie kase )
[ Dodano: 2007-04-30, 11:41 ] A Ty Madzia ile zaplacilas za swoje?
@paulette
jak bylam u fryzjera to probowala mi nakrecic na gruba lokowke. ale za bardzo nie chcialy jak widac. ciesze sie, bo to dobry znak. bo kiedys przed pigulka tez w ogole mi sie nie chcialy krecic. jippie!! oprocz na takie metalowe male walki. wtedy pamietam swietnie wygladalo i trzymalo sie do nastepnego mycia. dam sobie moze nastepnym razem zrobic to wtedy pokaze. ale to potrwa
a ciecie nic specjanego. chce miec w koncu prosto sciete wlosy, dlatego nie cieniowalam dodatkowo. jeszcze mam sprzodu i caly tyl pocieniowany i chce sie tego pozbyc, bo mialam na skos sciete wlosy.
ale fajnie sie pokrecily, tak delikatnie...
ja chyba kupie sobie papitoty nowe
ale z takimi gumowatymi oslonkami z zewnatrz, bo te zwykle nie starcza na dlugo, za szybko sie psuja...
pofarbowalam i mam prawie czarne wlosy, bo nie wiedzialam, ze w polsce "ciemny szatyn" to "ciemny braz". a tak ciemno na opakowaniu nie wygladalo. no coz. jak zrobie fotke to wstawie i sami ocenicie czy mi dobrze czy nie. (chociaz teraz to i tak juz nic nie zmienie,bo to farba ) mylam juz 3 razy, bo konce mialam czarne i pomalu schodzi.
[ Dodano: 2007-05-05, 18:38 ]
fotka nie jest najlepsza, ja nie potrafie robic sobie zdjec
a tu do porownania na sloncu przed i po
karomegi dobrze Ci w ciemnych u nas wszystkie farby ktore maja w nazwie "ciemny" i sa to odcienie brazu to wychodza prawie jak czarne i nie chca sie zmywac co najlepsze:)
moje naturalne byly kiedys takie jak Twoje z tej fotki co sa koncowki lekko pokrecone:) pozniej zaczelam farbowac na rudo/mahoniowo/czerwono...wszelkie odcienie czerwieni bynajmniej a pozniej juz na brazy,od sredniego po ciemny a teraz znowu ruda jestem choc mam ochote na taki brazik cos ala mleczna czekolada:) a blondynka nigdy nie bede bo mi nie pasuje
Only Me [Usunięty]
Wysłany: 2007-05-06, 13:29
Ja jestem szatynką. Mam naturalne bardzo ciemna brązowe wlosy a od poltora roku mam kruczo czarne wlosy i na nic bym ich nigdy nie zamienila. Kocham ciemne wlosy!
Ja tak jak Candy Killer już chyba wszytko na tej głowie miałam ;p I blond i czerwienie i brązy ;p Teraz mam ciemny brąz ale myśle o pogłębieniu do czerni bo się te wszystkie brązy spłukują do rudego...
a naturalnie to mam taki ciemny brąz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum