To, ¿e kto¶ siê tytu³uje fryzjerem to wcale nie znaczy, ¿e nie skopie mi w³osów. Przekona³am sie o tym nie raz kiedy mnie obcinali
Ja siê o tym przekona³am mnóstwo razy i wolê daæ siê mamie za darmo opitoliæ , ni¿ p³aciæ komu¶ nie maj±c pewno¶ci , ¿e Ci zrobi na g³owie to o co Ci chodzi³o.
ja obcinam tylko u fryzjera, ale jesli chodzi o farbowanie to jeszcze nigdy nie bylam w tym celu u fryzjera... Zawsze farbuje mi mama i jest ok wiec po co mam wydawac na to dodatkowe pieni±dze.
Mnie kiedy¶ ¶cina³a mama, kiedy jeszcze wybiera³am sobie w miare normalne fryzury. Potem okaza³o siê jednak, ¿e na moich w³osach widaæ ka¿de z³e ¶ciêcie, wiec mama od ilus tam lat mnie nie ¶cina. Farbuje czasami, jesli chce mieæ jednoloty kolor, a jesli co¶ bardziej kolorowszego to do fryzjera ide
Sama wiele razy farbowa³am w³osy mojej mamie, tzn zawsze jak chce farbowac to ja to robie. Sama sobie chyba raz na³ozy³am jak±s (o sorry dwa razy! ) saszetke z szamponem, za pierwszym razem wyszed³ kolor boski, równiutko i fajnie, a za drugim jaka¶ sraka. Wole teraz przyciemniaæ p³ukank± i sama nie kombinowaæ
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
e¶li chodzi o ¶cinanie to do fryzjera zawsze chodzê. jesli chodzi o pasemka to sa siadka mi robi a zwyk³e farbowanie to sama sobie farbuje i nigdy nie bojê sie, ¿e moze mi ¿le wyjsæ
tak samo jest jak sie idzie do kosmetyczki jak siê robi ¿elki to ja wole uzbierac sobie siano i kupic ca³y sprzecik i juz nic nie p³ace:P:P za drogo jak dla mnie
tak samo jest jak sie idzie do kosmetyczki jak siê robi ¿elki to ja wole uzbierac sobie siano i kupic ca³y sprzecik i juz nic nie p³ace:P:P za drogo jak dla mnie
Wiem cos o tym bo sama robie sobie pazury ,ale zanim sie nauczylam to duzo kasy poszlo...
w³a¶nie w takich granicach chce kupiæ.ale sam sprzêt czy tez przybory??
przybory takie jak gilotyna i pedzelek ...nic wiecej. Reszta to akryl ,plyn ,odtluszczacz,waciki,szablony ,paznokcie 50sztuk ,klej w tubce(beznadzieja).
to temat o farbowaniu wlosów a nie paznokciach chcialam przypomniec.
no w³a¶nie !!
Te¿ tak mia³yscie, ¿e po farbowaniu na jaki¶ bardziej intensywny kolor, nawet przy drugim myciu g³owy piana robi³a siê kolorowa?? Mi sie tak w³a¶nie robi i normalnie bmy sie wkurzy³a, ¿e farba mi zejdzie i bede wyp³owia³a, ale akurat ten raz nie narzekam bo ju¿ chcê, ¿eby kolor siê wyp³uka³ troche
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum