chodzilo mi o to, ze kazdemu moze roznie zlapac, i kazdemu za kazdym razem inaczej inna farba, wiec nie zawsze jasny braz wyjdzie jak czarny. i nie robie scen.
Tak na dobra sprawe to nie widze duzej roznicy miedzy czarnym, a brazowym, ktorego pragniesz, Kinna ;P ale skoro chcesz, to probuj
dla mnie po prostu roznica nie jest duza i nie martwilabym sie tym ale teraz mam np wlosy w kolorze taniej wisniowki, a wyobrazalam to sobie inaczej i tez nie jest mi z tym dobrze
nie wiem czy byla o tym wzmianka, pamietam nawet, ze to ysia mi mowila, ze prostownica chyba sciaga kolor z wlosow
chodzilo mi o to, ze kazdemu moze roznie zlapac, i kazdemu za kazdym razem inaczej inna farba, wiec nie zawsze jasny braz wyjdzie jak czarny. i nie robie scen.
)
Chodzi³o mi o to ¿e wygl±dasz tak beznadziejnie ¿e niemo¿nesz na siebie patrzeæ bo to akurat jest k³amstwo
mialam daaawno temu rozowy sprej. Fajny na sylwestra tylko, ¿e wiadomo, ze to taki obklejacz wlosów a co za tym idzie - jak sie za duzo da to ma sie matow± skorupê na glowie No i najlepiej zmyc przed pojsciem spac, bo jak nie to cala poduszka sie tym wybrudzi.
I w³osów lepiej w trakcie imprezy nie dotykaæ,ani siê nie przytulaæ g³ow± do niczego/nikogo,bo ¶lady wszêdzie zostaj±. Mo¿na ubranie pobrudziæ sobie i komu¶.
Dok³adnie tak, jak Rei napisa³a. To samo je¶li chodzi o mascary do w³osów. Mia³am kiedys i jedno i drugie - zrobi³y siê sztywne kolorowe str±ki, którymi oczy mozna by³o wybiæ. Jak siê chcia³o rozczesaæ, to sprawy siê wykrusza³ i po kolorze. Jesli na jeden raz to mo¿e lepszy brokat by³by, albo szamponetk± jakies pasemka zrobic, bo naturalniej to wygl±da.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
tez kiedys mia³am taki sprey. jak dla mnie nie sprawdza egzaminu. kolezanka kiedys zrobila tak sobie na impreze niebieskim i podczas imprezy zaczelo z niej splywac i wygladala jak trup.
moja koleg zrobil sobie takim zlotym spray'em wlosy i wygladal tak jakby ktos mu narobil na rzadko na glowe Generalnie dziwnie to wyglada i potwierdzam ze brudzi potwornie ubranie!!!
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum