moze troche by z³apa³a ale napewno nie a¿ tak... Ysia a ty mia³as jakies ciemne kolory na w³osach nie? jak wychodzi³as z nich? mów mi bo jestes dla mnie specem od farbowania
ja mia³am ciemne kolory ale ja chcia³am mieæ ciemne w³osy wiêc w sumie niewychodzi³am z nich jako¶ naumy¶lnie . Jedyn± wpadke mia³am z czerwieni± któr± pokry³am w³a¶nie czarn± farb± . Potem jeszcze raz k³ad³am ciemny br±z w ci±gu 3-4 miesi±cy rozja¶ni³o siê do takiego ¶redniego . Na ten ¶redni na³o¿y³am Castinga (bo w sumie kolor mi siê podoba³) i odrosty mi wysz³y ja¶niej od reszty....
Moja przyjació³ka farbowa³a palette na ciemny br±z to pamiêtam ¿e kolor by³ ¶liczny(mimo ¿e te¿ wyszed³ prawie czarny) taki w sam raz do jasnej karnacji
Ona jak ju¿ wcze¶niej pisa³am rozja¶nia³a w³osy pasemkami
wiedc musze czekac czekac i czekac kolor póki co juz sie zpra³ z czubka i jest taki ³adny sredni br±z jak troche zejdzie mi ten kolor to pofarbuje sie tak za miesiac, dwa jasnym br±zem i zobaczymy d±rze do ciemnego blondu
dekoloryzacja, rozjasnianie, farba rozjasniajaca- to prawie jedno i to samo
oj nie, dekoloryzacja wydziera z w³osów farbê z korzeniami. ja odradzam. wyjdzie Ci Kinna marchew któr± potem jak nawet zafarbujesz na ³adny odcieñ, ten odcieñ bêdzie siê strasznie szybko spiera³ z porowatych, spalonych i przesuszonych w³osów. Przechodzi³am. Na szczê¶cie ja rozja¶ni³am do blondu, ale ¿adna farba na nim nie trzyma i siê sp³ukuje na ¿ó³to zaraz.
_________________ je¶li za d³ugo spogl±dasz w otch³añ, otch³añ wejrzy tak¿e w ciebie.
Magda z Castinga robi³am jasnym i ciemnym br±zem i wygl±daj± dok³adnie tak samo....
Moja babcia robi w³osy na czarno , ja ciemnym br±zem to ró¿nica jest taka ¿e mi siê sp³uka³o do rudego a babci zmatowia³o...
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum