Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  U¿ytkownicyU¿ytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomo¶ci  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronuj± Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Nastêpny temat
odzywka do w³osów CREMA al LATTE
Autor Wiadomo¶æ
afrodyta 

Do³±czy³a: 07 Sty 2006
Sk±d: Limanowa
Wys³any: 2006-01-23, 22:38   odzywka do w³osów CREMA al LATTE

Czesc ma pytanko czy s³yszeliscie o takiej odzywce do w³osów jak CREMA al LATTE z SERICAL ???Bo ja aktualnie mam jedna i jestem strasznie z niej zadowolona i chcia³abym sie dowiedziec czy ktos jeszcze jej uzywa albo czy o niej s³ysza³...:)

Mariti 

Do³±czy³a: 04 Mar 2006
Sk±d: Piekary
Wys³any: 2006-03-27, 19:40   

Kusi mnie w³asnie , aby j± kupic bo jest taniutka , jesli wzi±¶æ pod uwagê objeto¶c / Mog³abys cos wiêcej o niej napisaæ ? jak dzia³a ? jak jej u¼ywasz? by³aby wdzieczna.

afrodyta 

Wys³any: 2006-03-27, 21:20   

Mariti, no jasne ze tak :D mi ona bardzo pomog³a i uwazam ja za nr1 przynajmniej dla mnie i uwazam ze warto ja kupic

po jej stosowaniu zauwazy³am naprawde poprawe moje w³osy mia³y sliczny, po³ysk no i przesta³y sie ³amac przez co moze sie wydawac ze w³osy duzo szybciej rosna :) i to jest fakt by³y zdrowsze:)

a to jest opis z opakowania:
Crem al latte- krem mleczny
Dziêki proteinom pozyskanym z mleka krem wspaniale nadaje siê do ka¿dego rodzaju w³osów, pozostawiaj±c je delikatne i odzywione.Doskona³y do zregenerowania w³osów os³abionych przez orzja¶nianie, farbowanie oraz trwa³a ondulacje.

Zastosowanie:
na³o¿yæ krem na umyte w³osy i pozostawic przez chwile dla uzyskania lepszego efektu<ja masaowa³am jeszcze w³osy tak jakbym je my³a szamponem ....>Sp³ukac woda i nadac wosom po¿adany kszta³t.

dodam jeszcze ¿e od¿ywka ma pojemno¶æ 1000ml a sam krem jest bardzo wydajny <ja mia³am go od wrzesnia, mam d³ugie i geste w³osy do po³owy pleców a uzywa³am jej 2 razy w tygodniu i dopiero teraz mi sie skonczy³a> jesli chodzi o cene to jest on arózna to chyba zalezy od miejsca w której sie ja kupuje ja da³am za swoja 25z³ ale widzaia³m ja jeszcze w innym zak³adzie fryzjerskim za 37z³

no i jeszcze dla ciekawych na rynku pojawi³o sie 6 nowych propozycji tej firmy a sam firma ma bardzo duzo innych kosmetyków do pielegnacji w³osów

big

Mariti 

Do³±czy³a: 04 Mar 2006
Sk±d: Piekary
Wys³any: 2006-03-31, 20:06   

Bardzo Ci dziekujê :)
Jestem wielk± wielbicielk± dobrych produktów do w³osów i ogólnie moje k³aczki s± bardzo zadbane, czyta³am o tej odzywce na allegro i tak siê zastanawia³am czy warto ( do tej pory moje hity to Garnier Neril, seboradin Niger , ³±czone z Waxem , teraz , po sze¶ciu latach profilaktycznie raz na tydzieñ i zawsze z jedwabiem farouk Badd Azz)Przekona³a¶ mnie , w najbli¿szym czasie ja zakupiê, jeszcze raz ¶licznie dziêkuje ;)

afrodyta 

Wys³any: 2006-03-31, 20:08   

prosze bardzo mam nadzieje ze to tobie tez ona podejdzie i ze bedziesz zadowolona jesli masz jeszcze jakies pytania to dawaj jesli bede mog³a pomóc chetnie odpowiem...

mada 

Do³±czy³a: 26 Sty 2006
Sk±d: Mazury :)
Wys³any: 2006-04-01, 14:51   

afrodyta, gdzie mozna kupic te odzywke? w zwyklym sklepie sie ja dostanie? czy jest dostepna tylko na allegro? i ile mnie wiecej ona kosztuje? dzieki za odp :)

afrodyta 

Wys³any: 2006-04-01, 19:12   

mada, nie wiem czy dostaniesz ja na allego
pewnie tak bo tam jes bardzo duzo róznych kosmetyków itp...ja swoja kupi³am w zak³adzie fryzjerskim i zap³aci³am za ni± 25z³ a póznie by³am u innego fryzjera i widzia³am j± za 37 z³ wiec z tego co widze to cena zalezy od zak³adu... mozesz popytac sie w sklepach moze akurat ja dostaniesz zawsze warto spróbowac,..:)

mada 

Do³±czy³a: 26 Sty 2006
Sk±d: Mazury :)
Wys³any: 2006-04-01, 19:43   

afrodyta, dzieki :)

afrodyta 

Wys³any: 2006-04-01, 21:53   

prosze bardzo:)

Paulette 

Do³±czy³a: 11 Lut 2006
Sk±d: z miasta..
Wys³any: 2006-10-11, 13:41   

Nied³ugo mam zamiar zamówiæ j± na Allegro (znalaz³am za 13,90) Mam nadziejê, ¿e siê nie zawiodê..

Moje w³osy s± ostatnio okropne :( wypadaj± i nieciekawie wygl±daj±.. nie wiem co siê sta³o :(

Muszê je ratowaæ..

Magda87 

Do³±czy³a: 03 Lip 2006
Sk±d: dreamland
Wys³any: 2006-10-11, 13:42   

Paulette tylko uwazaj zeby to nie byla jakas podrobka ;0

Paulette 

Wys³any: 2006-10-11, 13:56   

Magda87 napisa³/a:
Paulette tylko uwazaj zeby to nie byla jakas podrobka ;0

Eeee... to jest Super sprzedawca - ma du¿o komentarzy pozytywnych.. Poza tym, ceny tego na Allegro wahaj± siê od 14-17z³.. wiêc raczej to nie podróbka.
Co wiêcej - ten sprzedawca ma chyba w jakim¶ mie¶cie sklep fryzjerski wiêc w±tpie ¿eby sprzedawa³ w nim podróbki..

afrodyta 

Wys³any: 2006-10-12, 13:56   

Paulette, mi odzywaka sie podoba³a i pomog³a teraz mam kolejna z tej serii i tez jest dobra :) Mam nadziej ze tobie tez pomo¿e :)

Paulette 

Wys³any: 2006-10-12, 14:14   

afrodyta napisa³/a:
Paulette, mi odzywaka sie podoba³a i pomog³a teraz mam kolejna z tej serii i tez jest dobra :) Mam nadziej ze tobie tez pomo¿e :)

A jak± masz teraz i jak siê sprawuje.. :)

martisia 

Do³±czy³a: 04 Lip 2006
Sk±d: £ód¼
Wys³any: 2006-10-12, 16:44   

Paulette, mo¿esz podaæ namiar na tego sprzedawce?

Paulette 

Wys³any: 2006-10-12, 18:40   

Jasne, sprawd¼ za chwilê PW.

martisia 

Wys³any: 2006-10-13, 17:27   

dziêki. jak skonczy mi sie aktualna od¿ywka, to zamówiê :)

Paulette 

Wys³any: 2007-04-14, 09:59   

Po ju¿ d³u¿szym stosowaniu.. muszê przyznaæ, ¿e dobra jest ta od¿ywka, ale WAX jest od niej na bank lepszy!

martisia 

Wys³any: 2007-04-14, 15:19   

szczerze mówi±c, to mnie nie zachwyci³a. po pierwszym u¿yciu cud miód i orzeszki, ale potem, to ju¿ tak nie powala. w³osy nadal ³adnie pachn± i s± miêciutkie, ale czego¶ mi brakuje. mo¿e ona po prostu nie jest taka super nawil¿aj±ca?

ETNA 

Do³±czy³a: 18 Lip 2006
Sk±d: OSTRÓDA
Wys³any: 2007-04-19, 19:14   

W koñcu j± sobie zamówi³am i ju¿ nie mogê siê doczekac, szczególnie ¿e naczyta³am siê o jej piêknym zapachu :D

Wy¶wietl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów
Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach
Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów
Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów
Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach
Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum
Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do: