Wys³any: 2006-01-23, 22:38 odzywka do w³osów CREMA al LATTE
Czesc ma pytanko czy s³yszeliscie o takiej odzywce do w³osów jak CREMA al LATTE z SERICAL ???Bo ja aktualnie mam jedna i jestem strasznie z niej zadowolona i chcia³abym sie dowiedziec czy ktos jeszcze jej uzywa albo czy o niej s³ysza³...:)
Mariti
Wys³any: 2006-03-27, 19:40
Kusi mnie w³asnie , aby j± kupic bo jest taniutka , jesli wzi±¶æ pod uwagê objeto¶c / Mog³abys cos wiêcej o niej napisaæ ? jak dzia³a ? jak jej u¼ywasz? by³aby wdzieczna.
Mariti, no jasne ze tak mi ona bardzo pomog³a i uwazam ja za nr1 przynajmniej dla mnie i uwazam ze warto ja kupic
po jej stosowaniu zauwazy³am naprawde poprawe moje w³osy mia³y sliczny, po³ysk no i przesta³y sie ³amac przez co moze sie wydawac ze w³osy duzo szybciej rosna i to jest fakt by³y zdrowsze:)
a to jest opis z opakowania:
Crem al latte- krem mleczny
Dziêki proteinom pozyskanym z mleka krem wspaniale nadaje siê do ka¿dego rodzaju w³osów, pozostawiaj±c je delikatne i odzywione.Doskona³y do zregenerowania w³osów os³abionych przez orzja¶nianie, farbowanie oraz trwa³a ondulacje.
Zastosowanie:
na³o¿yæ krem na umyte w³osy i pozostawic przez chwile dla uzyskania lepszego efektu<ja masaowa³am jeszcze w³osy tak jakbym je my³a szamponem ....>Sp³ukac woda i nadac wosom po¿adany kszta³t.
dodam jeszcze ¿e od¿ywka ma pojemno¶æ 1000ml a sam krem jest bardzo wydajny <ja mia³am go od wrzesnia, mam d³ugie i geste w³osy do po³owy pleców a uzywa³am jej 2 razy w tygodniu i dopiero teraz mi sie skonczy³a> jesli chodzi o cene to jest on arózna to chyba zalezy od miejsca w której sie ja kupuje ja da³am za swoja 25z³ ale widzaia³m ja jeszcze w innym zak³adzie fryzjerskim za 37z³
no i jeszcze dla ciekawych na rynku pojawi³o sie 6 nowych propozycji tej firmy a sam firma ma bardzo duzo innych kosmetyków do pielegnacji w³osów
big
_________________ Kocham kocham.... :D:D
Mariti
Wys³any: 2006-03-31, 20:06
Bardzo Ci dziekujê
Jestem wielk± wielbicielk± dobrych produktów do w³osów i ogólnie moje k³aczki s± bardzo zadbane, czyta³am o tej odzywce na allegro i tak siê zastanawia³am czy warto ( do tej pory moje hity to Garnier Neril, seboradin Niger , ³±czone z Waxem , teraz , po sze¶ciu latach profilaktycznie raz na tydzieñ i zawsze z jedwabiem farouk Badd Azz)Przekona³a¶ mnie , w najbli¿szym czasie ja zakupiê, jeszcze raz ¶licznie dziêkuje
prosze bardzo mam nadzieje ze to tobie tez ona podejdzie i ze bedziesz zadowolona jesli masz jeszcze jakies pytania to dawaj jesli bede mog³a pomóc chetnie odpowiem...
mada
Wys³any: 2006-04-01, 14:51
afrodyta, gdzie mozna kupic te odzywke? w zwyklym sklepie sie ja dostanie? czy jest dostepna tylko na allegro? i ile mnie wiecej ona kosztuje? dzieki za odp
mada, nie wiem czy dostaniesz ja na allego
pewnie tak bo tam jes bardzo duzo róznych kosmetyków itp...ja swoja kupi³am w zak³adzie fryzjerskim i zap³aci³am za ni± 25z³ a póznie by³am u innego fryzjera i widzia³am j± za 37 z³ wiec z tego co widze to cena zalezy od zak³adu... mozesz popytac sie w sklepach moze akurat ja dostaniesz zawsze warto spróbowac,..:)
mada
Paulette tylko uwazaj zeby to nie byla jakas podrobka ;0
Eeee... to jest Super sprzedawca - ma du¿o komentarzy pozytywnych.. Poza tym, ceny tego na Allegro wahaj± siê od 14-17z³.. wiêc raczej to nie podróbka.
Co wiêcej - ten sprzedawca ma chyba w jakim¶ mie¶cie sklep fryzjerski wiêc w±tpie ¿eby sprzedawa³ w nim podróbki..
szczerze mówi±c, to mnie nie zachwyci³a. po pierwszym u¿yciu cud miód i orzeszki, ale potem, to ju¿ tak nie powala. w³osy nadal ³adnie pachn± i s± miêciutkie, ale czego¶ mi brakuje. mo¿e ona po prostu nie jest taka nawil¿aj±ca?
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum