Co sądzicie o tych produktach firmy Unilever? Ja uważam, że są fantastyczne, zwłaszcza pomarańczowy DuoKeratines. Ale chciałam wam coś innego pokazać: tak wyglądają odżywki Sunsilka w USA: . piszcie, jakich Sunsilków używacie i czy jesteście zadowolone.
Ja także byłam zadowolona z tego Duo Keratines. Fajne włosy po nich były. Miałam ochote na ten nowy, niebieski Sunsilk dodający objetości włosom, ale dobrze, że w jakiejś gazecie była próbka! Dla mnie - beznadziejny. Włosy ciężko było ułożyć, zaraz były klapnięte i paskudnie wyglądały. Całe szczęście, że nie kupiłam całej flaszki
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja z SunSilk ostatnio kupiłam do włosów niesfornie falujących i podkręcających się szampon Satin Proteins oraz odżywkę - krem, która ma wygładzać włosy. Używałam dopiero kilka razy, ale mogę już powiedzieć, że włosy są dużo lżejsze - co prawda po tej odżywce (bez spłukiwania) troszkę szybciej się przetłuszczają, ale potem po ponownym umyciu.....
Ogólnie jest ok! Bardzo długo po umyciu ładnie pachną włosy.
J od niedawna posiadam szampon SunSilk do włosów zniszczonych suszeniem i modelowaniem (za 200ml.+50ml. gratis zapłaciłam 7zł.). Użyłam go dopiero kilka razy i muszę przyznać,że moje włosy stały się lżejsze i gładsze...zobaczymy co bedzie dalej ...a cena...rewelacyjna
A ja teraz używam szamponu L'Oreala Volume Non-Stop, tego co reklamują teraz i muszę przyznać że moje włoski są po nim gęściejsze, jakby ich więcej było
O to fajnie znać opinię na temat tego szamponu, bo jak skończy mi się ten, co mam, to chciałabym sobie tego L'Oreala kupić. Czyli chyba moge kupic bez obaw:)
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
wakaba
Wysłany: 2004-07-27, 10:02
Moja mama ma odzywke bez spłukiwania do włosów tłustych (fajna). Ja miąłam całą serię do puszących się. szampon i odzywka do spłukiwania fajne, ale bez spłukiwania obciążała włosy i wyglądały na przetłuszczone.
apropo L'Oreala Volume Non-Stop to według mnie był beznadziejny ... niby podnosio włosy tylko nie te co trzeba ... włoski pourywane przez gumki i spinki stały prawieże pionowo do góry a reszta klapnieta do dołu ... wiec szampon i odzywke oddałam mamie ..
Ja też nie miałam jeszcze zadnego Sunsilka, ale moje włosy sie nie puszą wiec ja to bym chciała coś dodającego puszystosci i regenerującego suche włoski
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Ja miałam fioletowego i powiem szczerze, że na początku byłam zadowolona, ale teraz stoi nieużywany. Moje włosy są cieżkie, częściej muszę je myć i o prostowaniu też nie ma mowy. Zamiast bardziej prostych i wygładzonych zaczęły się bardziej kręcić. Chyba receptury im się pomieszały.
Z Sunsilka miałam tylko i wylacznie odzywke w spray'u. byłam zadowolona. ładnie pachniała i włosy był b. miekkie a szamponów jeszcze nie próbowałam. Najczęściej używam z szamponów Dove i Garnier Fructis
Z Sunsilka miałam tylko i wylacznie odzywke w spray'u. byłam zadowolona. ładnie pachniała i włosy był b. miekkie a szamponów jeszcze nie próbowałam. Najczęściej używam z szamponów Dove i Garnier Fructis
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum