A ja jednak zamiast Bambi i fioletowego SunSilka kupiłam Timotei do włosów blond
wakaba
Wysłany: 2004-09-05, 20:03
Ja teraz używam dobrego szamponu Sunsilka do kręconych i zastanawiam się nad zakupem maseczki regeneracyjnej do włosów A... nakładam raz na tydzień i po kłopocie
Stałam na promocji SunSilk jak wchodził na rynek ten produkt. I miałam bardzo duzo próbek szamponów i odżywek. Dla mnie są bomba. Miałam tez spray do włosów przetłuszczajacych się i jest rewelacyjny. Łatwo rozczesuje się włosy po nim. Tym bardziej, że moje włosy są kręcone.
Wszystkie te produkty maja przyjemne zapachy i ładne opakowania. Cena też przystępna.
_________________ Największym urokiem świata jest urok drugiego człowieka
wakaba
Wysłany: 2004-09-10, 14:26
Sunsilk sprawuje się świetnie, chyba pokuszę się też o odżywkę bo po niej włosy naprawdę mniej się puszą. Rok temu jak zamiast kręconych miałam szopę, to po zestawie Sunsilka do kręconych już miałam loczki!
No juz dawno skonczyłam ten do włosow farbowanych z Sunsilka i zakupilam tez z S. ale do suchych i zniszczonych i jest lepszy od tego poprzedniego:) wloski sa gladkie i lsniace ....Mi sie tez wszystkie zapachy podobaja oprocz tego aloesowego-zielonego nie podchodzi mi.
ja jestem bardzo zadowolona z fioletowego kremu Sunsilk.Mam gęste, niesforne włosy, a po tym kremie staja się jedwabiste i nie faluja się w ciągu dnia.Włosy dobrze wyglądają przez trzy dni i co najważniejsze:rano nie stercząmi na wszystki strony!!!!!!To juz jest osiągnięcie
_________________ Życie nie pieści, pieśćmy się sami
kiedys uzywalam sunsilku fioletowego + odzywe po nim!LEcz nei wiem jak dla mnie taki sobie a ta odzywa bez spukiwania to wlosy mialam przetluszczone i jak ja nakladalam to pol wlosow na rece;/
ja sie przestawilam do Timotei Henna + odzywka z kolei dla moich brazowych wlosow:)
[ Dodano: 2005-06-06, 22:08 ]
jak widac na zdjeciu!ot co!samo reklama:) a ze mam proste wlosy to po tym sunsilku nie widzialam za bardzo roznicy a marzyly mi sie takie proste haha:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum