Własnie używam szampon Sunsilka do włosów farbowanych. I jak na razie jestem z niego zadowolona, fajnie pachnie, włosy łatwo się rozczesują i są w dotyku niezłe. udało mi się więc, bo była promocja i za ok 5 zł kupiłam szampon + 50 ml gratis. Za to musiałam schować na inne czasy Timotei z henną. Nie wiem jak zachowałbyby się moje blondne pasemka przy tym szamponie Dlatego wolałam nie ryzykowac i kupiłam nowy szampon.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Dla mnie ten Timotei z henną to nic specjalnego. Szampon jak szampon. \Jakichś specjalnych efektów nie widziałam, włosy i tak mam w miarę błyszczące, ale od czego innego Ale na włosach z jasnymi pasemkami juz nie chciałam ryzykować.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
a ja sotatnio odkryłam, że nie ma lepszego szamponu niż.... BAMBI!!! taki z kaczuszką, dla dzici, Poleciła znajoma fryzjerka. po nim włosy mam miękkie, puszyste, lśniące i się nie tłuszczą. Zabawne, ale prawdziwe, a szamponik stoi 2,70zł
JA też kiedyś kilka razy umyłam włosy Bambim(mama kupiła sobie na wyjeździe, bo chyba zapomniała wziąść szamponu z domciu i jej po powrocie trochę zostało) i też uważam, że był fajny. Wtedy miałąm jeszcze dość długie(jak na mnie ) włosy tzn. torchę za ramiona.
ja nie wierzyłam w to na początku, ale muszę jeszcze raz to powiedzieć. Nie trzeba go dużo nakładać, fajnie się pieni, pachnie. teraz się dopiero skapłam, czego małe dziewczynki mają ZAWSZE takie ładne lśniące włosy :-P bo szampony dla dzieci są cool
Tak, tez niejednokrotnie słyszałam, ze te kosmetyki dla dzieci są najlepsze nawet dla starszych Oliwka johnson's Baby jest coolaśna!! No po prostu miodzio A co do BAMBI to musze wypróbować, jeśli od niego moje włosy zaczną być normlane lub chociaz przestaną sie przetłuszczać tak bardzo a jednoczesnie nie wysuszac za mocno to Cię Apsik! wycałuję
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum