Mnie sie szampon koloryzujacy nie wyplukal... I jedynym ratunkiem okazuje sie zafarbowanie wlosow na jeden kolor, i pozniejsza ewentualna dekoloryzacja... Uwazajcie na te szampony
sorry że odświeżam tak wiekowy temat, ale mam pytanie, czy znacie szampon, którego skutek- zmianę koloru da się zmyć na pewno w kilka myć. chciałabym na święta zrobić się na bordo, ale boję się, że kolor wytrzymałby dłużej niż ferie. pomożecie?:)
Marinka strzez się czerowno-bordowych szamponów- szapomenetek , one nigdy niezchodzą do końca pozatym te kolory naprawde bardzo wąskiej grupie ludzi pasują
Marinka strzez się czerowno-bordowych szamponów- szapomenetek , one nigdy niezchodzą do końca pozatym te kolory naprawde bardzo wąskiej grupie ludzi pasują
dzięki:) myślę że mnie by pasowały, ale jeśli nie schodzą do końca to wolę nie ryzykować. a orzech?:)
popieera. wedlug mnie one pasuja tylko osobom opalonym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum