a ja miałam to coś różowe:| na włosach mi się guma zrobiła. wyglądałam jakbym z pół roku nie myła głowy. nie użyłam za dużo tego czy coś. fryzjerka powiedziała, że to mogło z włosami wejść w reakcję. pozbyć się tego łatwo nie było:|
Ja mam to mleczko L'Oreala...nawet 2 opakowania (kupiłam w promocji Buy one- get one free) i musze swierdzić że reweacyjne nie jest. Obciąża włosy tak że musze je myć po 2 dniach a nie po 3-4... Niom, ale kilka zalet ma ślicznie pachnie i włoski są bardziej miękkie po jego użyciu... nie wiem czy chroni przed wysoką temp. bo ogólnie mam zniszczone włosy...NA SZCZESCIE DORWAŁAM FAJNY SPRAY DO PROSTOWANIA i jego teraz używam
Znaczy nie wiem czy jest dostępny w Polsce, raczej wątpie- jest to kosmetyk profesjonalny z salonu Trevora Sorbie. Kupiłam go głównie ze względu na zapach bo moge go uzywać zamiast perfum, serio =P
Nie wiem czy dziala, ale jednak na opakowaniu napisane jest zeby od razu prostowac.
Ja ostatnio zauwazylam, ze jak uzyje hot lissa i normalnie wysusze wlosy suszarką, nawet bez specjalnego prostowania szczotką, tylko przeczesuje grzebieniem, to sie dużo fajniej ukladają.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum