Czytaj±c post o pasemkach przysz³o mi do g³owy, aby zapytaæ jakich u¿ywacie farb koloryzuj±cych. Przez d³u¿szy czas stosowa³am farby i ¿ele Venity.
Czy która¶ z Was mo¿e u¿ywa³a farby Welli - Safira? Jestem ciekawa opinii. Pozdrawiam
Moja mama u¿ywa Garnier Belle Color. Ja za¶ ca³y czas namawiam j±, ¿eby sobie kupi³a i wypróbowa³a t± Safirê Welli, ale ona jest nieugiêta ... Chyba siê w tym swoim Belle Colorze zakocha³a ...
Ja ju¿ uzy³am Safirê. Jestem z niej zadowolona. Kolor bardzo ³adny (Dzika Orchidea), w³osy s± b³yszcz±ce, wygl±daj± zdrowo. Super jest ten od¶wie¿acz koloru. Jest to taka farbka, któr± nak³ada siê po 2 tyg. od farbowania, naprawdê kolor staje siê ciemniejszy, od¿ywiony. W³osy staj± siê b³yszcz±ce. Poza tym ta farba nie ¶mierdzi tak tragicznie, a ten od¶wie¿acz ma tak¿e ³adny zapach. Gdybym nie chcia³a zmienic koloru na ja¶niejszy, z pewno¶ci± ufarbowa³a³bym t± farb± w³osy jeszcze raz.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie wiem jak d³ugie masz w³osy, bo ten od¶wie¿acz to ma³a buteleczka. Ja mam takie do brody, nawet krótsze, to wystarczy³o na 2 razy. Przynajmniej oni tak twierdz±, ¿e na 2 ma wystaczyæ
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
A mo¿e zastosuj jaki¶ produkt do pasemek (np Feeria, teraz Palette ma w swojej ofercie) . S± to ca³e zestawy, Feeria ma (przynajmniej mia³a) specjan± "szczoteczkê", robi³am kole¿ance, wszystko posz³o szybko, sprawnie i efekt koñcowy by³ fajny. A czy masz w³osy naturalne czy farbowane?
Nie wiem czy woda utleniona to dobry pomys³. Nie jeste¶ pewna efektu, jesli woda bêdzie za s³aba np 3 % mo¿e to nic nie daæ, a je¶li za mocna, mo¿e wyj¶æ co¶ nieciekawego.
Napisa³am przedtem post, ale mi neta wciê³o
Jesli masz swój ³adny naturalny kolor, to nie warto go rozja¶niaæ, szkoda by by³o. Mo¿e teraz w lecie trochê s³oñce Ci rozja¶nie w³osy. A tak to naprawdê szkoda, bo rozja¶nianie niszczy bardzo w³osy.
No podoba mi siê mój kolorek - taki trochê czekoladowy - ale chcia³bym zobaczyæ siê w czym¶ znacznie ja¶niejszym, a pó¼niej powróciæ do naturalnego, albo zafarbowaæ znów na ciemny br±z.
Ja te¿ chcia³am sprawdziæ, jak wygl±dam w innym kolorze i juz od dziesiêciu lat nie mogê wrócic do swojego koloru I pewnie juz nie wrócê. Jesli podoba Ci siê swój kolor, to szkoda ryzykowaæ. Potem mo¿esz nie mieæ identycznego koloru, jak Twój naturalny. A jesli tak bardzo Ciê kusi, u¿yj szamponetki, zmyje siê po kilku myciach.
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Nie mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czników na tym forum