A jednak, zrobiłam dzisiaj przegląd szafki i znalazłam wykończony niedawno szampon Pantene Pro-V, balsam po opalaniu A i balsam Neutrogeny, teraz nie wiem jaki balsam kupić, ale szczegóły zamieszczę w innym temacie
a ja zawsze tak jakoś sobie zostawiam na kilka małych razów np. z balsamem tak zrobiłam.
wakaba
Wysłany: 2004-07-28, 10:45
Ja zwykle odżywki zaczynam używam na jesieni (w lato jakoś mi się nie chce). Zbytnio nie potrzebuje odzywek, ale po nich są ładniejsze, lśniące, lepiej się rozczesują i ładnie pachną. Rok-dwa lata temu miałam odzywkę Herball Esencess do włosów przetłuszczającyh się (zielona). Byłam bardzo zadowolona, bo włoski były milutkie Na tą zime kupię sobie albo zrowu Herbala, albo Pantene odżywkę zimową alno maseczkę Dove (skoto tak chwalicie).
A ja bardzo polecam preparaty Cosmetici di Dora- maskę z wyciągiem z bambusa lub z ceramidami ze słonecznika. Są rewelacyjne Najlepsze jakich uzywałam
_________________ "Jak górskie szczyty dookoła patrzymy na siebie odseparowani dolinami, za duzi, aby przemknąć niepostrzeżenie obok, za mali, by dotknąć nieba."
Jerzy Kosiński "Malowany ptak"
wakaba
Jest to włoska firma, dostępna jedynie w aptekach... i to w dodatku tylko w wybranych aptekach W Olsztynie jeszcze jej nie spotkałam, znajomi przywożą mi aż z Wrocławia Musze napisać do nich maila z zapytaniem czy można zamawiać u nich przez internet.
_________________ "Jak górskie szczyty dookoła patrzymy na siebie odseparowani dolinami, za duzi, aby przemknąć niepostrzeżenie obok, za mali, by dotknąć nieba."
Tak Kosmusiu, podobno w Gdańsku są w niektórych aptekach. Mam do Ciebie przy okazji wielką prośbę. Jak znajdziesz gdzieś w Gdansku te kosmetyki to napisz gdzie, dobrze Mam koleżanke w Gdasku, zawsze to będzie bliżej niz z Wrocławia Z góry bardzo dziękuję
wakaba
Wysłany: 2004-07-29, 19:27
A ja sie może skuszę na Zimowa odzywke Pantene pro V jeśli znowu wypuszczą serię.
Doride, czy pisałaś już może do nich maila? Ja napisałam, z adresu ze strony, ale mail wrócił. Dwa razy tak było. Może ze skrzynką coś nie tak mam, ale inne wysła :| Tobie się może udało wysłać?
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Doride, czy pisałaś już może do nich maila? Ja napisałam, z adresu ze strony, ale mail wrócił. Dwa razy tak było. Może ze skrzynką coś nie tak mam, ale inne wysła :| Tobie się może udało wysłać?
No i wszystko już wiem, podany mail jest do Włoch i widocznie mają jakąś blokade aby nie zalewać ich mailami. Czyli nie da rady się z nimi skontaktować , co za bezsens W Shape'ie znalazłam informację, że wyłącznym dystrybutorem kosmetyków na Polskę jest, cytuję: I Cosmetici di Dora - Polska, Wrocław, tel. (071) 333 75 35. Trzeba by do nich zadzwonić i się dowiedzieć czy jest możliwość zakupów wysyłkowych. W co wątpię, bo gdyby była taka możliwość to by podali maila, ale zadzwonić można.
Dzięki Doridee! :575: Właśnie widziałam, że mail do to cosmeticididora@tiscalinet.it . No szkoda Ale postaram się zadzwonić do Wrocławia, może tam sie czegoś dowiem.
Dla mnie to trochę dziwne, podają w kontakcie ten adres, i to jeszcze do Włoch, a @ nie dochodza. Więc po co to wszystko?!
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum