hmm..... jestem bardzo zaciekawiona o jakie loki Ci chodzi...
czy maja byc to drobne sprezynki czy fale?
drobne sprezynki-po wysuszeniu wlosow oddziel wlosy na kosmyki zakrec je na lokowce. Aby dodac blasku mozesz nablyszczyc je brylantyna lub woskiem w spray
pozdrawiam
aha :)Wilgotne włosy nakręć na grube papiloty do wysokości ok. 10 cm od nasady. Po wyschnięciu przeczesz je palcami. Fryzurę utrwal lakierem rozpylonym od spodu.
moda na proste włosy przeszła i teraz mają być modne właśnie loki
lol. nie wiem jaki debil jak są modne proste włosy to prostuje a jak juz wychodzą z mody to pędzi po papiloty... przecież patrzy sie na to w czym komu do twarzy... ee
Nio dokładnie Nonkaa Ja mam takie koleżanki w klasie które dla mody dałyby się pokroić.Ja nie umiałabym sobie niszczyć włosy dla mody skoro i tak wyjdę na miasto i wszystkie panny wyglądałyby tak samo z uczesania.Każdy ma niepowtarzalne włosy i powinien kochać naturę
Każdy ma niepowtarzalne włosy i powinien kochać naturę
moją naturę cieżko jest kochać mam straszne włosy, wystarczy ze wejde do łazienki w której ktos wczesniej sie kompał i mam taki push up ze szkoda gadać
hmm tak sobie mysle ze nie długo chyba sobie zrobie takie delikatne loki, dawno ch nie mialam na głowie
Bo idę na wesele i chciałam sama coś zrobić ale jak Kinna, pisze, że bd miała aż takie krótkie max do ucha to ja chyba jednak zrezygnuję.
A Paulette, lepiej te miękkie czy twarde ?
no to sproboj przed weselem jak to bedzie wygladalo...
ja mam miekkie.. bo na tych twardych nie umiem czy ktos na tym forum potrafi robic na twarde? bo mi sie one nie chca zawijac... moze cos trzeba z nimi zrobic zeby sie nie rozwijaly..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum