Właśnie też myślę o lokach, bo moje włosy są po prostu straszne nic się z nimi nie da zrobic. Blee. Tylko musze poczekać aż jeszcze troszkę podrosną. A tak na prawdę piszę tutaj, bo chcę się Was zapytać o coś takiego jak ZIOŁOWA TRWAŁA.
Czy na forum jest o tym temat, bo szukałam, ale w moim przypadku "szukajcie a znajdziecie" się nie sprawdza Wiecie coś na ten temat Robiłyscie sobie coś takiego. Z tego co wiem, moja kolezanka z bylej klasy sobie takie cos zrobiła. Fajnie wyglądała. Ale ona teraz jest 100 km ode mnie, wiec jej sie nie zapytam...Musiałabym się też u fryzjerów popytać, czy w okolicy jest to dostępne i ile kosztuje.
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
Loki prostownicą to nie na mnie. Mam za krótkie włosy. Zdawało mi się, że to się dłuzej trzyma, bo na 7 dni to się nie opłaca. Cóż póki co musze poczekać, bo dziś byłam na "podcieciu końcówek" i fryzjerka troche przesadziła
_________________ Walk on, walk on with hope in your heart !
bede miała fale na studniówce ale czesanie mam na 14 a studniówka jest o 19 boje sie ze nie beda sie trzymac tyle...co proponujecie?? foliówke na głowe czy co??
Ja kilka razy przed jakimiś większymi imprezami byłam u fryzjera dużo wcześniej, raz nawet miałam wizytę na 10 i fzyzurka ślicznie się trzymała do wieczora, zresztą nawet na drugi dzień była nienajgorsza
ja miałam skręcone u fryzjera loczki (ale taki prawie spiralki) o 10 i też się bałam że do 18 niewytrzymają a okazało się że się z nimi rano na 2 dzień obudziłam;P więc się niemasz o co martwić
Ja czytałam ostatnio bodajże w Glamour że moda na proste włosy przeszła i teraz mają być modne właśnie loki.Ulegacie modowym fyzurom?Bo ja raczej nie.Szanuję to,czym obdarzyła mnie matka natura
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum