Wysłany: 2005-06-12, 10:17
mi rowniez strasznie wypadaja a mi lekarz kazał jesc jak najwiecej owocow i warzyw oraz masło (bo ja go nie jadłam) , rowniez słyszałam ale niewiem czy to prawda ze włosy nie lubia byc za czesto czesane . i wlasnie od kiedy zaczelam farbowac wlosy zaczely mi bardzo wypadac wiec odpusc sobie farbowanie
wiesz-WAX przez kilka miesiecy nie zadziałał tak świetnie jak GARNIER NERIL przez te niecałe dwa tygodnie.
No to w takim razie jak tylko będzie za co, to lecę na zakupy Najlepiej używać całej serii? Bo planowałam tylko zakup toniku,ale pewnie się skuszę na całą serię
chyba lepiej całej serii (szampon tez trzymasz przez ok.5 minut na włosach).
Tylko po umyciu ,by rozczesać włosy,trzeba nałożyć jakąś lekką odżywkę,bo szampon jest taki mydlany i plączą się.
Dziewczyny-u mnie podziałało wręcz błyskawicznie,nawet obyło się bez tego nadmiernwego wypadania przez kilka/kilkanascie dni kuracji ( zdrowe pobudzone cebulki wypychają osłabione włosy )-chyba zdążyły same wczesniej wypaść
Wysłany: 2005-06-18, 16:07
kupiłam sobie szampon loreala i jak narazie jest niezle juz mi tak nie wypadaj prucz tego ze odrazu po myciu moja mama zaczeła mi rozczesywac włosy i tak rwała ze mi pół głowy włosow poszło
Ludziki - a jak używać tego toniku Garniera??? Wcierać 3 minuty,ale po umyciu, przed? Spłukiwać, zostawić?? Hehehe... jedna wielka niewiadoma Proszę, napiszcie kiedy go stosujecie
A nie tłuści Ci on włosów? Bo ja niby mam przesuszone włosy,ale i tak muszę je myć codziennie,bo na drugi dzień wyglądają nieładnie - i dlatego boję się, że jak zacznę jeszcze nakładać po umyciu ten tonik to będzie tragedia.... Poza tym stosuję jeszcze Regeneracyjną odżywkę z jedwabiem po umyciu, no i nie wiem czy to się nie pogryzie ( Nie ma innej opcji stosowania? Np. gdybym nakładała wieczorem, wmasowała....zostawiała na noc, bo ja myję głowę zawsze rano? Buuu....
dlaczego ma "tłuścić" ? To jest tonik,nie olejek
możesz spokojnie stosowac wieczorem i rano umyć głowę ale naprawdę to nie jest tłusta konsystencja-ja po nałożeniu długo mam świeżą głowę
Nie wiem, ale wydaje mi się,że jeśli ponakładam za dużo na włosy wszystkiego (najpierw odżywkę po myciu, potem Gliss Kur z jedwabiem, potem ten tonik,a potem jeszcze psiknę lakierem przed wyjściem)....to po 2 godzinach będzie tragedia...
A ja mam cieniutkie włoski i szybko "klapią" ... Dziekuję za pomoc, będę wcierać przed nocką Mam tylko nadzieję,że w ramach kuracji ich dużo nie wypadnie...a ile trzeba stosowac? /chyba nie doczytalam ulotki,a wyrzuciłam ją /
trzeba codziennie do wykończenia butelki (choć ja stosuję już ponad miesiąc a nawet połowy nie zużyłam)
Nie wszystkim na początku kuracji nadmiernie wypadają mnie np.nie
Dziewczyny, a co ze słynną "DERMENĄ" ?? Czy któraś z Was używała? Obecnie jestem w posiadaniu Seboradinu z rzepą - szamponu i lotionu. Używam dopiero przez miesiąc, więc większych efektów się jak narazie nie spodziewam. Włosy aż tak bardzo mi nie wypadają- ogólnie są strasznie rzadkie.(dlatego od kilku lat noszę krótką fryzurkę) Zaznaczę że od października nie farbuję , nie używam żadnych środków stylizujących, suszarki. Co robić ?
Hihihi - ja mam pełno takich małych kłaczków, po WAX-ie, ale może czas spróbować coś innego, a skoro polecasz,to właśnie od 2 dni próbuję - tylko ciągle się boję,żeby mi ich na początku za dużo nie wypadło,bo ja mam marne, to jeszcze w związku z chorą tarczycą ostatnio nawypadało mi ich niemiłosiernie duużo Pochwalę się efektami jak tylko zauważę różnicę ;p
jesli chodzi o wypdanie-polecam płukanie wywarem z skrzypu polnego! naprawde dziala! (herbapol- czy jakos tak) opakowanie ok 4zł a efekt zniewalajacy (mozna stosowac inne proporcje niz proponuja-zeby plukanka byla mocniejsza) -plukac wlosy po kazdym myciu glowy!!
do picia tez jest polecany (pomocniczo) przy obrzekach spowodowanych niewyd. nerek i serca, w miazdzycy naczyń i gośćcu.... itd, hehe wiadomosci z opakowania:P takze szerokie zastosowanie skrzypu.... nie ma co sie zastanawiac trzeba korzystac:)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum