Wysłany: 2005-06-27, 21:18
najlepszy sposob na wypadanie wlosow to je sciecie na krotko teraz mama mi sciela i mi tylko 5 wlosow ( liczyłam ) zawsze garsciemi . A teraz ide do fryzjera zeby cos z nimi zrobił mam nadzieje na grzywke a włosy mi bardzo szybko rosna co 2 miesiace musze je opdcinac bo mam je za długie wiec z tym to nie mam problemu
Bardzo dobry jest WAX, taka odżywka z henną, do kupienia w aptece. Ja ją bardzo gorąco polecam, ale... nie osobom, które mają farbowane włosy i nie chcą tracić koloru, bo to niestety wszystko to z włosów zmywa, ale po kilku użyciach włosy doprowadzone do stanu skrajnego wyczerpania farbowabniem, codziennym suszeniem i prostowaniem prostownicą stały się gładkie, błyszczące, nie wypadają (nie na tyle żeby stanowiło to problem) i... szybciej rosną [tak, mówiłam o swoich, dosyć problemowych włosach]
używam a co mam zrobic? Wywalić?
jest do farbowanych bo sama planowałam kupić właśnie tą wersję,ale fryzjerka poradziła mi do jasnych,gdyż miałam wówczas balejaż
Ja sobie wałsnie wczoraj WAXa kupiłam. Dzisiaj pierwszy raz nałozyłam, więc nie mam co się zbytnio wypowiadac na ten temat Ale przy spłukiwaniu włosy były fajne - miękkie, łatwo je póxniej ułozyć.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
łooo, same dobre opinie jesli moj leń nie weźmie nade mną góry to powęsze za tym Seboradinem. Ja mam tylko jedno życzenie jeśli idzie o włosy: niech będą gęstsze!!
_________________ Because heaven sends and heaven takes
Ja już uzywam Seboradinu. Ale mam pytanko ,czy po pewnym czasie należy zrobić chwilkę przerwy czy nie trzeba?
a włoski faktycznie takie mocniejsze się zrobiły i mam na główce puszusty ład:)
ale mam pewną objekcję:otóż po dłuższym czasie stosowania postanowiłam użyć szamponu koloryzującego -by przyciemnić włoski-a tu nic? nie zadziałało ciekawa jestem czy to za sprawą seboradinu?
bo przecież nie możliwe ,żeby szamponetka nie zadziałała,więć postanowiłam ponowić próbę i znowu to samo.oj oj ciekawe
Zuza ja też na początku miałam z tym problem bo prawdę mówiąc to wiecej lało mi się po rękach:) a jak lałam od razu z buteleczki na głowe to w jednym miejscu mialam za dużo a w drugim sucho Wpadłam więc na pomysł i zwyczajnie przelałam Seboradin do buteleczki z psikadełkiem dzięki czemu włoski są spryskane Seboradinem równomiernie i "nic sie nie rozlewa":)
Sorka ale wlosy nie moga szybciej rosnac,wlosy rosna zawsze w takim samym tempie.
Mocniejsze owszem,odzywione lepiej takze, przez co mniej wypadaja.
Ale szybciej rosnac nie beda
Sorka ale wlosy nie moga szybciej rosnac,wlosy rosna zawsze w takim samym tempie.
Mocniejsze owszem,odzywione lepiej takze, przez co mniej wypadaja.
Ale szybciej rosnac nie beda
Zgodzę się, lecz tylko częsciowo. Nie ma wpływu na porost włosów żadne ścinanie, odżywki, płukanki itp., może to tylko co najwyżej poprawić ich kondycję, odżywić. Nie zgodzę się co do tego, że włosy rosną zawsze w takim samym tempie, gdyż na to wpływają różne czynniki, np. stan zdrowia, wiek.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum