Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Włosy rosną szybciej!!Sprawdzone!!
Autor Wiadomość
anecia 

Wysłany: 2005-06-27, 21:18   

najlepszy sposob na wypadanie wlosow to je sciecie na krotko :P teraz mama mi sciela i mi tylko 5 wlosow ( liczyłam ) zawsze garsciemi . A teraz ide do fryzjera zeby cos z nimi zrobił mam nadzieje na grzywke :P a włosy mi bardzo szybko rosna co 2 miesiace musze je opdcinac bo mam je za długie wiec z tym to nie mam problemu :)

cmoksia 

Wysłany: 2005-07-18, 12:15   

Bardzo dobry jest WAX, taka odżywka z henną, do kupienia w aptece. Ja ją bardzo gorąco polecam, ale... nie osobom, które mają farbowane włosy i nie chcą tracić koloru, bo to niestety wszystko to z włosów zmywa, ale po kilku użyciach włosy doprowadzone do stanu skrajnego wyczerpania farbowabniem, codziennym suszeniem i prostowaniem prostownicą stały się gładkie, błyszczące, nie wypadają (nie na tyle żeby stanowiło to problem) i... szybciej rosną :D [tak, mówiłam o swoich, dosyć problemowych włosach]

Aga BJ 

Wysłany: 2005-07-18, 16:24   

WAX ma wersję do włosów farbowanych :P zresztą ja uzywam od kilku miesięcy wersji do jasnych i nic nie dzieje się z kolorem

cmoksia 

Wysłany: 2005-07-18, 17:27   

powiedzieli mi, że nie ma do farbowanych...
hmm.. używasz? a pisałaś, że jesteś z tej odżywki niezadowolona

Aga BJ 

Wysłany: 2005-07-18, 18:42   

używam :D a co mam zrobic? Wywalić?
jest do farbowanych bo sama planowałam kupić właśnie tą wersję,ale fryzjerka poradziła mi do jasnych,gdyż miałam wówczas balejaż :)

cmoksia 

Wysłany: 2005-07-18, 20:16   

a bo mi się ubzdurało, że kiedyś używałaś i jesteś niezadowolona, a teraz znowu używasz

nie ma to jak układać sobie w głowie własny świat :wink:

Aga BJ 

Wysłany: 2005-07-19, 08:51   

:D efekty nie są zadowalające dla mnie,ale zużyję do końca :D

adriana7 

Wysłany: 2005-07-19, 14:57   

Ja sobie wałsnie wczoraj WAXa kupiłam. Dzisiaj pierwszy raz nałozyłam, więc nie mam co się zbytnio wypowiadac na ten temat :) Ale przy spłukiwaniu włosy były fajne - miękkie, łatwo je póxniej ułozyć.

hihihi 

Wysłany: 2005-07-27, 21:55   

Sweet Nuka, czyli mam te torebki gotować w wodzie czy zalać je gorącą wodą i potem odcedzić tak jak to zwykle się czyni?;)
Pozdrawiam:)

Agnes 

Wysłany: 2005-08-10, 11:55   

łooo, same dobre opinie :) jesli moj leń nie weźmie nade mną góry to powęsze za tym Seboradinem. Ja mam tylko jedno życzenie jeśli idzie o włosy: niech będą gęstsze!!

sweet 

Wysłany: 2005-09-29, 17:33   

Jeżeli chodzi o WAX to używam go już od dłuższego czasu i jestem bardzo zadowolona :) jak dla mnie jest super

Zosiek 

Wysłany: 2005-09-29, 20:50   

Może zadam głupie pytanie, :oops: ale co to jest ten WAX, gdzie go można kupić, za ile i co polecicie na strasznie wypadające przetłuszczające się włosy ??

[ Dodano: 2005-09-29, 22:17 ]
Już doczytałam co to ten WAX i poczytałam o sposobach na wypadające właosy !! g:D

Aga BJ 

Wysłany: 2005-10-01, 17:26   

przymierzam sie do zakupu Dermeny, podobno jest jeszcze lepsza od GARNIER NERIL (który notabene bardzo zahamował wypadanie)

zuza 

Wysłany: 2005-10-15, 17:29   

a jak używać tego lotionu (Seboradin) kupiłam sobie ale jak go używać? jak to jest taki płyn? to jak wcierać? :D hehe powiedzcie :D

Mała Czarna 

Wysłany: 2005-12-04, 21:18   

Ja już uzywam Seboradinu. Ale mam pytanko ,czy po pewnym czasie należy zrobić chwilkę przerwy czy nie trzeba?
a włoski faktycznie takie mocniejsze się zrobiły i mam na główce puszusty ład:)
ale mam pewną objekcję:otóż po dłuższym czasie stosowania postanowiłam użyć szamponu koloryzującego -by przyciemnić włoski-a tu nic? :( nie zadziałało :D ciekawa jestem czy to za sprawą seboradinu?
bo przecież nie możliwe ,żeby szamponetka nie zadziałała,więć postanowiłam ponowić próbę i znowu to samo.oj oj :) ciekawe

Zuza ja też na początku miałam z tym problem bo prawdę mówiąc to wiecej lało mi się po rękach:) a jak lałam od razu z buteleczki na głowe to w jednym miejscu mialam za dużo a w drugim sucho :evil: Wpadłam więc na pomysł i zwyczajnie przelałam Seboradin do buteleczki z psikadełkiem :D dzięki czemu włoski są spryskane Seboradinem równomiernie i "nic sie nie rozlewa":)

Scully 

Wysłany: 2005-12-07, 15:01   

kupiłam dzisiaj ten skrzyp, żeby niezwłocznie wypróbować - ale przeraziła mnie informacja na opakowaniu <; na szczęście nie będę tego piła...

_ducha_ 

Wysłany: 2005-12-07, 23:26   Re: Włosy rosną szybciej!!Sprawdzone!!

Sweet_Nuka napisał/a:
Aby wlosy szybciej rosły......

Sorka ale wlosy nie moga szybciej rosnac,wlosy rosna zawsze w takim samym tempie.
Mocniejsze owszem,odzywione lepiej takze, przez co mniej wypadaja.
Ale szybciej rosnac nie beda :D

gosiunia2004 

Wysłany: 2005-12-08, 10:44   

Scully napisał/a:
ale przeraziła mnie informacja na opakowaniu <;

jaka informacja

Scully 

Wysłany: 2005-12-08, 15:09   

"środek moczopędny stosowany przy plepleple, jakichśtam zapaleniach nerek i pleple <:"

Shameeka 

Wysłany: 2005-12-08, 17:31   Re: Włosy rosną szybciej!!Sprawdzone!!

_ducha_ napisał/a:
Sweet_Nuka napisał/a:
Aby wlosy szybciej rosły......

Sorka ale wlosy nie moga szybciej rosnac,wlosy rosna zawsze w takim samym tempie.
Mocniejsze owszem,odzywione lepiej takze, przez co mniej wypadaja.
Ale szybciej rosnac nie beda :D

Zgodzę się, lecz tylko częsciowo. Nie ma wpływu na porost włosów żadne ścinanie, odżywki, płukanki itp., może to tylko co najwyżej poprawić ich kondycję, odżywić. Nie zgodzę się co do tego, że włosy rosną zawsze w takim samym tempie, gdyż na to wpływają różne czynniki, np. stan zdrowia, wiek.

Odpowiedz do tematu