no to jest raczej zrozumiale ze wlosy farbowane sa podniszczone i WAX nie daje takich samych efektow jak na naturalnych.
ale przeciez WAX for blondes jest do wlosow rozjasnianych wiec zle slyszalas Edytko
Mam pytanie, który Wax wg. waszej opinii jest lepszy..zagraniczny czy polskiej firmy L'botica? Ja mam ten czarny zagraniczny ale już dawno nie uzywałam, zawiera SLS a podobno skład polskiej wersji jest bardziej "delikatniejszy". Znowu na zagranicznej stronie Wax piszą, że w Polsce wytwarzane są podróbki, pod taką samą nazwą . Mam zamiar kupić ten do włosów słabych i przetłuszczających się, ciekawe czy w aptece będą
A ja mam pytanie bo jestem zielona i kompletnie nie wiem co to jest ten cały WAX? Prosze o odpowiedź Jak wyglada, gdzie mozna kupic, ile kosztuje i co to jest?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum