nie moge znalezc innego watku, bo troche sie spiesze, wiec pisze tutaj:
co jest Waszym zdaniem lepsze: ta maska granatowa dove czy wax? bo nie wiem czy kupowac dove jeszcze:D mam na celu intensywną regnerację włosów, bo są masakryczne:( chyba ze jakies inne propozycje??
no właśnie jak stosuje waxa, to niby lepiej mi sie rozczesuje po myciu, ale nie sa jakies bardziej miekkie i nie wiem czy to kwestia tego, ze robie je raz na tydzien??? teraz bede robic co 3 dni i moze beda lepsze efekty.
Na moje włosy i wax i dove działa, ale tylko na jedno mycie. Lepsze rezultaty przynosi olejek rycynowy i odżywka Pantene ta do włosów "starych" Ta z tej nowej kolekcji
Dove początkowo działał cudownie na moje włosy ale po kilku użyciach stały się strasznie ciężkie i takie dziwne Już więcej tego używać nie będe. Wax dobry ale tylko Polski, wax zagraniczny zawiera SLS na Drugim miejscu składu więc co to za działanie odbudowujące itd jak na początku trujący składnik... Teraz używam waxa do włosów przetłuszcających się i powiem, że efekty są
Ale jeszcze lepiej włosy zregeneruje Maska Pollena Malwa Gloria do włosów suchych. Moja siorka używała i się nią zachwycała, więc i ja musiałam wypróbować. Jest cudna Można ją stosować po każdym myciu. Skład przyjazny, a kosztuje grosze coś ok 5zł
Ja tez chyba pojde na poszukiwanie tej Polleny Malwy, bo bardzo mnie zainteresowala jej recenzja Szkoda, ze do tej pory nigdzie jej nie widzialam
A jak wyglada ten polski WaX, czym rozni sie opakowanie od zagranicznego, bo ja chyba tylko zagraniczny widzialam..
To jest polski wax, więcej informacji na stronce L'Biotica. Ja kupiłam na allegro bo u mnie nikt o polskich nie słyszał tylko o zagranicznych. Polskie waxy są też w saszetkach więc można spróbować nie musząc kupować całego opakowania
jeżeli chodzi o regeneracje włosów to dla mnie jest lepszy Wax (zagraniczny), a jesli mowa o milszych włosach w dotyku i dobrze nawilżonych to Dove, ale to tylko chwilowy stan.. niestety.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum