Ja mam coś jak Katie Holmes tyle,że już mi włosy odrosły trochę i z przody są dłuższe. Nie mam też prostej grzywki,bo bym wyglądała jak w peruce Jak w grudniu przefarbowałam włosy na brąz z blondu ,to wszyscy mi mówili,że wyglądam,jakbym miała perukę. Jak obcięłam włosy to juz to nie wyglądało tak sztucznie
mi sie podobaja ale nie sa dla mnie.
mam jeszcze pytanie do Was dziewczyny, na poprzednich stronach znalazlam m.in ta fryzure:
http://www.fotosik.pl/pok...56378cd49c.html
chcialabym sobie taka zrobic, ale nei wiecie czy znosnie by to wygladalo, jesli raz na jakis czas nie wyprostuje wlosow? (mam takie krecone sianko jak nie wyprostuje)
Wg mnie wyglada lepiej niż w POBie,aczkolwiek do takiej fryzurki raczej trzeba mieć ładną cerę/rysy twarzy.Aktualnie zapuszczam swoje kręcioły ale nie wiem co będzie jak za parę lat mi się znudzą
Eeeee i z czyim ja teraz zdjęciem będe do fryzjera chodzić ?
Fajnie wygląda, tak młodo. Ale ona może pozwolić sobie na taką fryzurke i ma zapewne kogos do pomocy przy jej układaniu. Ja mam proste koły i wyglądałabym jakis stwór leśny. Czekam na jej nowa propzycje Pani Viktoria wybaczy, ale tego kopiować nie bede
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum