Jakbym miała wybierać, to wolałabym tą niż tamte typowo emolowe. Starzeje się widocznie Jutro ide do fryzjera , mam nadzieje że wyjde z fryzą jak Victoria Beckham
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
fryzurke najlepiej dobrac do siebie do ksztaltu twarzy a nie malpowac:P bo moze byc oplakanie
Nigdy bezkrytycznie nie bralam zdjęcia i nie szłam do fryzjera i mówiłam "takie cos poprosze". Teraz chodziło jedynie o to, aby sprawdzić fryzjera, czy rzeczywiście ma to coś w ręku. I po raz kolejny udowodnił, że jednak warto poczekać i iśc do niego. Dobrze się w tej fryzurce czuje.
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Jak dla Mnie to nie są "emolowe" fryzury, tylko poprostu mocno pocieniowane.
Takie cięcia bardzo Mi się podobają, ale stylizacja (jak na zdjeciach wklejanych przez Agnes) już nie, zapuszczam grzywke i idę pod brzytwę
Only Me [Usunięty]
Wysłany: 2007-07-22, 12:58
Fruzyry fajne ale ja sama nigdy bym sie tak nie sciela ;]
te fryzurki ktore pokazala Moesha albo inne dziewczyny, to juz chcialam miec taka jakies 3 lata temu, zobaczylam kiedys u jakies Pani w tv takie sciecie i zapragnelam miec, niestety nawet zdjecia nie znalazlam dobrze ze teraz jest na to moda i zdjec pelno do wyboru, a ja spelnilam swoje marzenie o pieknej fryzurce
a ostatnio widzialam taka Pania ktora miala z tylu lekko pocieniowane wlosy a z przodu bo obu stronach pasmo dluzszych wlosow niz te z tylu ciekawe jak wygladala z przodu bo niestety buzi nie widzialam. wlosy krotkie bo te z tylu siegaly tak do konca uszu
krotkie to ja mialam wycieniowane w "emolowym" stylu hahaha...dobija mnie to kreslenie...czego to ludzie pod emo nie podciagna to glowa mala:)moesha te fryzurki co pokazalas uwielbiam..mialam taka wersje tylko krotsza..zreszta widzialyscie;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum