paula.koch
Wysłany: 2006-10-13, 13:39
Moim zdaniem WSZYSTKIM pasuję proste włosy! One są tera modne!!!!! ALe ostrzegam, iż moda szybko się kończy!
[ Dodano: 2006-10-13, 14:41 ]
A moje włosy okropnie się nie układają, jestem brunetką kręcą mo się mocna końcówki a wtedy mam włosy do ramion:/ może powiedzcie mi jak mam zciąć włosy. Wiadomości przyślijcie do mnie pliska;(
ja mam nieład na głowie jak nie rozczesze włosów po suszeniu suszarką
niestety do artystycznego to mu daleko
mnie się za to podoba ta która wkleiła Moesha
Kurde dziewczyny..jak ja bym chciała miec gęstsze i grubsze włosy żeby sobie je tak ładnie zapuscic
Docen to co masz i dobierz sobie ekstra fryzurke, w ktorej bedziesz wygldac swietnie; ja na swoje narzekalam, ale w koncu dobralam i dlugosc i uczesanie
dobierz sobie ekstra fryzurke, w ktorej bedziesz wygldac swietnie
oj ja wiem ze z moich włosów da się cos wyczarować i nawet nie wiesz ile bym dałą za taką fryzurke w którem mi będzie extra ale weź tu idź do fryzjera... ewiadomo co ci z kudłami zrobi, później bede płakać a tu w Anglii jest wiele profesjonalnych salonów w których masz pewnośc że ci pomogą ale za głupie scięcie kasują 70funtów...
70??? duzo- jak bylam w anglii to w sumie nie interesowalam sie cenami za fryzjerstwo, ale ta cena jest straszna.....
Ja chodze do zaufanych fryzjerek- wystarczy, ze powiem dokladnie o co chodzi i jak sobie to wyobrazam i wszystko gra Czesto sluza dobra rada i swietnymi pomyslami ( upinaly mi wlosy na studniowke i bylam bardzo zadowolona).
70??? duzo- jak bylam w anglii to w sumie nie interesowalam sie cenami za fryzjerstwo, ale ta cena jest straszna.....
Ja chodze do zaufanych fryzjerek- wystarczy, ze powiem dokladnie o co chodzi i jak sobie to wyobrazam i wszystko gra Czesto sluza dobra rada i swietnymi pomyslami ( upinaly mi wlosy na studniowke i bylam bardzo zadowolona).
mówi o profesjonalnym zakłądzie Toni&Guy- tu w Anglii jest baaardzo popularny ma swoja własna linie kosmetyków profesjonalnych, prostownice itp... w innych zakładach nie byłam i dlatego czekam jak tylko do Polski zajade na 2 tygodnie...
w Polsce tez sa salony fryzjerskie ktore kasuja za głupie ściecie włosow 300zł (np. Atelier Leszka Czajki, Jaga Hupało& Thomas Wolff), za baleyage biora chyba 400zł. a w Anglii dużo rzeczy jest o wiele drozszych niz w Polsce, ale za to zarobki tez sa wyzsze
w Anglii dużo rzeczy jest o wiele drozszych niz w Polsce, ale za to zarobki tez sa wyzsze
zgadza sie ale wiesz jak zawsze przeliczasz wszystko "razy 6" to moze ci zbrzydnąc.. ja juz sie pomału od tego odzwyczajam na szczescie. Jednak najlepiej zarobic w Anglii kilka tys przyjechac do Polski wymienic najlepiej jescze po kursie koło 6.10 i wtedy mozna szaleć bo w Anglii kika tysiecy na "niewiele" starcza...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum