Czy ktoś ma może jakies namiary gdzie można kupić farby tej firmy?? O ile wiem w autoryzowanych salonach Goldwella nie można, chociaż resztę preparatów bez problemu.Chodzi mi konkretnie o farby do pasemek, bo jako jedyne nie niszczą moich suchych włosów i ładnie rozjaśniają (nawet b ciemne włosy) przy użyciu wody 3 %. Na Allegro nie ma bo sprawdzałam.
A w jakimś sklepie internetowym fryzjerskim?
Nie wiem skąd jesteś, ale takie coś znalazłam w internecie:
Goldwell" JBS Sp.j
ul. Marynarki Polskiej 98
80-557 Gdańsk
tel. (058) 5220 250
fax (058) 5220 251
biuro@goldwell.pl www.goldwell.pl
INFOLINIA: 0 800 15 00 11
Oferta
Firma JBS s.j. od 1991 r. reprezentuje w Polsce firmę GOLDWELL.
Oferta obejmuje m.in. farby TOPCHIC, preparaty koloryzujące COLORANCE, trwałe ondulacje EVOLUTION i TOPFORM, serie pielęgnacyjne DEFINITION i KERASILK, preparaty do stylizacji TRENDLINE i najbardziej ekskluzywną serię LC2. Gwarantują one wysoką jakość pracy w salonie, jak również stanowią doskonałą ofertę do odsprzedaży.
W skład oferty wchodzą również akcesoria fryzjerskie firmy EFALOCK i elementy wyposażenia salonów firmy OLYMP.
Oferta specjalna
Zamówienia można składać za pośrednictwem Przedstawicieli Handlowych lub bezpośrednio w centrali, tel. 0 800 150 011.
Zasady płatności
gotówka
przelew
polecenie zapłaty
przekaz pocztowy
zaliczenie pocztowe
Patronem naszego Studia są znane, światowej marki profesjonalne kosmetyki firmy Goldwell.
Oferujemy pełną gamę produktów zaczynając od chemii, poprzez pielęgnację, na stylizacji kończąc.
Prowadzimy również sprzedaż kosmetyków firmy Goldwell.
Na allegro jest, ale nie wiem o jaki kolor Ci chodzi. Jeżeli nie to zapytaj sprzedającego czy nie ma innych odcieni:
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum