...::zoŚka::...
Wysłany: 2005-05-05, 20:34 truudna decyzja!!
jejku ... jestem nowa więc nie wiem jak mi ta notka wyjdzie no ale wybacie jak będzie miała jakieś uchybienia ...a wogóle to dzień dobry no ale przejdzmy do tej decyzji...chcę obciąć włosy a to naprawde poważna i trudna decyzja w moim przypadku.... u was też tak jest??bo ja to się potrafię namyślać i namyślać....a tak wogóle jak tu się obrazki wstawia bo chciałam wam pokazać jedną fryzurke ale coś nie tak....
_________________ ..swoje problemy, swoje idee, swoje złote góry..
Hmmm.... wiem doskonale, że to trudna decyzja .
Jednak ja na Twoim miejscu sprbowalabym. Pojdz do dobrego fryzjera i zapytaj sie go, czy dobrze Ci bedzie w krotszych wlosach.
Dobry fryzjer raczej krzywdy Ci nie zrobi, a taki powiw swierzosci zawsze dobrze robi .
Acha, i na forum!!!!
Zosiu, tutaj w dwóch postach napisałam(nie wiem czy tak do końca doskonale Wojtuś ale dzięki za reklame ) jak się wstawia zdjęcia .Jakbys miała jeszcze jakieś pytania, to pisz śmiało, albo tutaj, albo wiadomośc prywatną.
http://www.kosmetyki.nacz...r=asc&start=210
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
...::zoŚka::...
Wysłany: 2005-05-06, 20:35
hehe to jestem o niebo mądrzejsza teraz...dzięki bardzo...ale kiedy indziej spróbuje tymi obrazkami się pobawić....teraz lece zobaczyć nowe notki i pokomentować....oJ chyba się wciągam
_________________ ..swoje problemy, swoje idee, swoje złote góry..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum