O moja fryzurka tez sie zmieniła:) mama ladny bland balejaz i sa troszke krotsze musialma sciac bo byly na koncach okropnie zniszczone!!! teraz mam tez dlugie ale nie tak jak ( na zdjeciu)
Mysle ze beda modne nadal te grzyweczki:) i asymetria! a zreszta nie mam pojecia;-p
Ja lubię zmiany w swoim wyglądzie. Eksperymentuję z makijażami, fryzurami, kolorami włosów (ostatnio były różnego rodzaju czerwienie, teraz juz coś innego wykombinowałam ), kolczykami i ubraniami (nie jestem fanką M. Wisniewskiego ! ) Oczywiście wszystko w granicach normy
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
A ja czekam na taka długośc i sie przygotowuje już od lutego chyba Myslę, że w sierpniu juz będe miała taką długośc, ale teraz problem w kolorze Ide z tym zdjęciem(niestety kolory na nim sa jaśniejsze) do fryzjerki, nich fachowym okiem oceni i powie czy ściągać mam kolor czy nie. Ehh jak ja się na coś uprę
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Idę we czwartek do fryzjera. Jeszcze takiego czegoś dokładnie nie będe miała, bo włosy troszkę za krótkie, ale juz w sierpniu chyba będzie to, co chcę. Dobrze, że znalazłam świetną fryzjerkę, i tanią!!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum