Twój portal internetowy
    FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  StatystykiStatystyki ProfilProfil  Prywatne wiadomości  ||  Zaloguj  SklepSklep  PortalPortal
 Portal patronują Drogerie KNC 

Poprzedni temat «» Następny temat
Grzywki
Autor Wiadomość
adriana7 

Wysłany: 2005-04-21, 18:30   Grzywki

Wklejam kilka zdjęć szalenie modnych ostatnio grzywek. jesli macie jakieś inne zdjęcia, to zachęcam do umieszczenia, będziemy miały grzywkową bazę :) I może ktoś coś wybierze dla siebie? :)

[ Dodano: 21-04-05, 19:42 ]

Aga BJ 

Wysłany: 2005-04-21, 19:07   

super temat:D
zaraz powklejam.Moją juz znacie doskonale :wink:

Zapalka 

Wysłany: 2005-04-21, 19:11   

Ale poliz :p ....
Modne grzywki!!!! Hehe!!!!
Nie, zartuję, ale ja mma już swoją grzywkę, po porstu muszę, bo inaczej wyglądam jak księzyc w pełni.... :roll:

adriana7 

Wysłany: 2005-04-21, 19:17   

Co to jest poliz :?:

Zapalka 

Wysłany: 2005-04-21, 19:26   

Podlizywanie sie, czyli mowienie przyjemnych rzeczy (niekoniecznie prawdziwych) osobie, na ktorej chce sie sprawic dobre wrazenie i bzc przez nia lubiana

Aga BJ 

Wysłany: 2005-04-21, 19:53   

[ Dodano: 2005-04-21, 20:57 ]

iws 

Wysłany: 2005-04-22, 08:58   

adriana7 

Wysłany: 2005-04-22, 15:28   

Zapalka napisał/a:
Podlizywanie sie, czyli mowienie przyjemnych rzeczy (niekoniecznie prawdziwych) osobie, na ktorej chce sie sprawic dobre wrazenie i bzc przez nia lubiana

A co to miało wspólnego z moim poprzednim postem? Komuś się niby podlizuję, bo czegoś nie rozumiem? Co mają grzywki wspólnego z podlizywaniem się :?: Sama zresztą jestem posiadaczką grzywki od dawien dawna.

Fajne jest to zdjęcie J.Lo(choc teraz pani Anthony :) ) Właśnie coś takiego chcę sobie zrobić jak mi włosy podrosną.

inek 

Wysłany: 2005-04-24, 09:17   

Mi najbardziej się podoba grzywka nr 1 z kolekcji Adriany, na samym począsiu :) Olsenki zawsze mają ładne fryzurki i zawsze super wyglądają :) Tyle, że ja ich jeszcze nie nauzyłam się rozróżniać ;)

Sama osobiście nie mam grzywki, tylko przedziałek na boku i zrobione pazurki. Tylko te moje pazurki to już nawet nie wyglądają na pazurki ;) Muszę w najbliższym czasie do fryzjera skoczyć :)

Zapalka 

Wysłany: 2005-04-24, 15:33   

adriana7 napisał/a:
Zapalka napisał/a:

A co to miało wspólnego z moim poprzednim postem? Komuś się niby podlizuję, bo czegoś nie rozumiem? Co mają grzywki wspólnego z podlizywaniem się :?: Sama zresztą jestem posiadaczką grzywki od dawien dawna.

Fajne jest to zdjęcie J.Lo(choc teraz pani Anthony :) ) Właśnie coś takiego chcę sobie zrobić jak mi włosy podrosną.
\
Ojej!!!
Nie sądziłam, że się obrazisz :/ ... Potem tylko napisałam, że żartowałam, no bo tak napisałam, że się podlizujesz Adze, poniewaz ostatnio umieściła swoje nowe zdjątko z grzywką :) .
Poza tym, nie odnosiło się to do twojego ostatniego postu, ttylko do tego, kiedy pisalam co to jest poliz??
J asię zdziwilam, ze nie wiesz, a potem skapnęłam się, że zamiast "podliz" napisalam "poliz".

iws 

Wysłany: 2005-04-24, 15:37   

Co do grzywek to ja czekam aż moja odrośnie.

adriana7 

Wysłany: 2005-04-24, 15:50   

Zapałko nie obraziłam się, tylko nieco zdziwiłam, dlaczego napisałaś o podlizie :) A zamieszczając tego posta miałam raczej na mysli swój interes, że tak nieładnie się przynam - chodziło mi jakieś zdjęcia z grzywką, bo sama zapuszczam, i chciałabym sobie coś zrobić innego na głowie, grzywke własnie :) I zdjęcie już znalazłam :)
A dlaczego napisałam, ze są szalenie modne? Bo naprawdę gdzie teraz nie spojzeć wszędzie grzywki :)

Sonia 

Wysłany: 2005-05-23, 17:25   

Ładne zdjęcia, nawet bardzo ładne...
Sama od niedawna mam grzywkę i jestem bardzo zadowolona z nowej fryzurki :D

Zapalka 

Wysłany: 2005-05-23, 17:34   

A ja sobie podcięłam i wycieniowałam moje grzywisko :) .

...::zoŚka::... 

Wysłany: 2005-05-23, 19:35   

oOOOo a ja mam od 3 dni taką fryzurę jak ta koło j.lo tylko grzywka jest inna bo kawałek jest taki kruciuchny i przechodzi w dłuższą a i włosy na karku są trochę dłuższe ale ogólny kształt prawie taki sam

[ Dodano: 2005-05-23, 20:35 ]
hmmm dlaczego ta kaw...a wyskakuje.......w takim razie fragment grzywki :)

adriana7 

Wysłany: 2005-05-23, 19:39   

Tak jest zrobione, ze jak się wpisze dane słowo, to coś tam wyskoczy :) Kiedyś Dorotka :588: się denerwowała, bo jej takie tańczący chłopek wyskoczył :)

judith 

Wysłany: 2005-05-24, 08:40   

Mi się bardzo podoba ta właśnie fryzurka J.Lo 8) Grzywkę mam,, ale taką dłuższą - sama se zrobiłam w zeszłe lato i co jakis czas se podcinam. Wydaje mi się, że mam już za długie włosy i taka właśnie grzywka jak u J.Lo nie wyglądałaby fajnie, a nie mam serca podcinac narazie włosów :)

KAMi_ns 

Wysłany: 2005-05-24, 12:40   

mi sie najabrdziej odoba ta pierwsza fryzurka :!:
ja juz mam grzywke od 3 lat :!: mam taka na bok tylko ze ostatnio mi troche zarosla :!:
i wlasnie niee wiem czy podcicnac bo w poniedzialek ide nareszcie do fryzjera :!: juupppiiii

anuś 

Wysłany: 2005-05-24, 18:10   

ja dość mdługo miałam grzywkę na bok, teraz od tygodnia zasłania mi całe czoło, jednak kiedy mam ochotę jak dziś na przykład to zaczesuję na boczek i też jest fajnie :grin:

judith 

Wysłany: 2005-06-06, 15:14   

Na wizażu znalazłam super fryzurkę z grzywką, kolorek włosów też mi się podoba, chociaz za rudym nie przepadam... :smile:

A tu kilka grzywek jeszcze:

Odpowiedz do tematu