Wklejam kilka zdjęć szalenie modnych ostatnio grzywek. jesli macie jakieś inne zdjęcia, to zachęcam do umieszczenia, będziemy miały grzywkową bazę I może ktoś coś wybierze dla siebie?
Podlizywanie sie, czyli mowienie przyjemnych rzeczy (niekoniecznie prawdziwych) osobie, na ktorej chce sie sprawic dobre wrazenie i bzc przez nia lubiana
Podlizywanie sie, czyli mowienie przyjemnych rzeczy (niekoniecznie prawdziwych) osobie, na ktorej chce sie sprawic dobre wrazenie i bzc przez nia lubiana
A co to miało wspólnego z moim poprzednim postem? Komuś się niby podlizuję, bo czegoś nie rozumiem? Co mają grzywki wspólnego z podlizywaniem się Sama zresztą jestem posiadaczką grzywki od dawien dawna.
Fajne jest to zdjęcie J.Lo(choc teraz pani Anthony ) Właśnie coś takiego chcę sobie zrobić jak mi włosy podrosną.
Mi najbardziej się podoba grzywka nr 1 z kolekcji Adriany, na samym począsiu Olsenki zawsze mają ładne fryzurki i zawsze wyglądają Tyle, że ja ich jeszcze nie nauzyłam się rozróżniać
Sama osobiście nie mam grzywki, tylko przedziałek na boku i zrobione pazurki. Tylko te moje pazurki to już nawet nie wyglądają na pazurki Muszę w najbliższym czasie do fryzjera skoczyć
A co to miało wspólnego z moim poprzednim postem? Komuś się niby podlizuję, bo czegoś nie rozumiem? Co mają grzywki wspólnego z podlizywaniem się Sama zresztą jestem posiadaczką grzywki od dawien dawna.
Fajne jest to zdjęcie J.Lo(choc teraz pani Anthony ) Właśnie coś takiego chcę sobie zrobić jak mi włosy podrosną.
\
Ojej!!!
Nie sądziłam, że się obrazisz ... Potem tylko napisałam, że żartowałam, no bo tak napisałam, że się podlizujesz Adze, poniewaz ostatnio umieściła swoje nowe zdjątko z grzywką .
Poza tym, nie odnosiło się to do twojego ostatniego postu, ttylko do tego, kiedy pisalam co to jest poliz??
J asię zdziwilam, ze nie wiesz, a potem skapnęłam się, że zamiast "podliz" napisalam "poliz".
Zapałko nie obraziłam się, tylko nieco zdziwiłam, dlaczego napisałaś o podlizie A zamieszczając tego posta miałam raczej na mysli swój interes, że tak nieładnie się przynam - chodziło mi jakieś zdjęcia z grzywką, bo sama zapuszczam, i chciałabym sobie coś zrobić innego na głowie, grzywke własnie I zdjęcie już znalazłam
A dlaczego napisałam, ze są szalenie modne? Bo naprawdę gdzie teraz nie spojzeć wszędzie grzywki
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Sonia
Wysłany: 2005-05-23, 17:25
Ładne zdjęcia, nawet bardzo ładne...
Sama od niedawna mam grzywkę i jestem bardzo zadowolona z nowej fryzurki
A ja sobie podcięłam i wycieniowałam moje grzywisko .
_________________ -rzekła Zapałka!
...::zoŚka::...
Wysłany: 2005-05-23, 19:35
oOOOo a ja mam od 3 dni taką fryzurę jak ta koło j.lo tylko grzywka jest inna bo kawałek jest taki kruciuchny i przechodzi w dłuższą a i włosy na karku są trochę dłuższe ale ogólny kształt prawie taki sam
[ Dodano: 2005-05-23, 20:35 ]
hmmm dlaczego ta kaw...a wyskakuje.......w takim razie fragment grzywki
_________________ ..swoje problemy, swoje idee, swoje złote góry..
Mi się bardzo podoba ta właśnie fryzurka J.Lo Grzywkę mam,, ale taką dłuższą - sama se zrobiłam w zeszłe lato i co jakis czas se podcinam. Wydaje mi się, że mam już za długie włosy i taka właśnie grzywka jak u J.Lo nie wyglądałaby fajnie, a nie mam serca podcinac narazie włosów
mi sie najabrdziej odoba ta pierwsza fryzurka
ja juz mam grzywke od 3 lat mam taka na bok tylko ze ostatnio mi troche zarosla
i wlasnie niee wiem czy podcicnac bo w poniedzialek ide nareszcie do fryzjera juupppiiii
ja dość mdługo miałam grzywkę na bok, teraz od tygodnia zasłania mi całe czoło, jednak kiedy mam ochotę jak dziś na przykład to zaczesuję na boczek i też jest fajnie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum