Chyba kazdy marzy o innych wlosach niz ma:) Ja zawsze chcialam miec idealnie proste:)Ale loczkow nigdy! Za duzo czasu na pielegnacje.Ale takie lekkie fale bylyby fajne:) A ja musze sie z fryzjerka umowic i cos na miejscu wybierzemy.Jedyne czego sie boje to to ze grzywka mi jakos dziwnie sterczec bedzie:( i bede musiala z nia walczyc:)
ahaha ale to ja tez tak mam zwlaszcza jak czasem poloze sie z mokrymi wlosami spac:) nad ranem stercza mi ale to wody odrobine i jak nowe:) takze zycze powodzenia i czegos wybrania nie musi byc prosta czy skosna moze wybierzesz cos nowego?:) cos pomierdzy?hm "skosno-prosta':)
Wlasnie sobie cos przypomnialam:) Jednak mialam grzywke jak mialam6 lat.Ale mi si nie spodobala i sama scielam u nasady:) Podobno smiesznie wygladalam jak odrastala:) Wiec jak mi sie nie spodoba to teraz tak smao zrobie;) Hi hi:)
Ale masz racje:bedzie swietnie i wszystko sie uda!!!
[ Dodano: 2005-10-24, 17:28 ]
ZRIBILAM TO!!!!:) Mam grzywke:) Jak na razie jestem zadowolona:) Grzywka jest tako prosto skosna:) Jest ucieta na skos ale spokojnie moge ja na prosto ukladac.Mam tylko nadzieje ze jutro bede wygladala tak dobrze jak dzisiaj:) Fryzjerka wysprostowala mi wlosy wiec zobaczymy jak to bedzie jak wroca 'do siebie'.
Moja mama prawie sie rozplakala jak mnie zobaczyla:) Uslyszalam tylko:wiesz ile to odrastania!!!
Ale najwazniejsze ze ja jestem zadowolana:) Przepraszam za taki dlugi wywod:)
Pozdrawiam!
Congrats!!
Ja strasznie długo namyślałam się przed zrobieniem grzywki, ale w końcu zdecydowałam (ale to było daaawno - w wakacje ). Wcześniej była taka... średniej długości i jak podrastała, to ją podcinałam, ale ostatnio pozwoliłam jej urosnąć troszkę i teraz jest długa, aż opada nieco na oczy. I teraz mogę ją czesać zarówno prosto, jak i na ukos i fajnie wygląda
Witam!Jestem coraz blizej zrobienia sobie grzywki:) Mam teraz jednak dylemat-grzywka prosta czy skosna. Umieszczam swoje zdjecie(nie smiejcie sie, mam glupia mine bo wyglupialam sie na weselu:)) Jaka mi bardziej bedzie pasowac? czekam na opinie!
o własnie przez przypadek znalazłam ten temacik i bardzo mi sie spodobał....sama mam grzywke i były to rózne bardzo gesta i prosta na skos a teraz mam taka mocno asymetryczna ... własnie zastanawiem sie nad jakimis zmianami tylko jeszcze nie mam pomysłu....
Ja wczoraj też podcięłam grzywkę Przedtem miałam gęstą prostą, teraz także mocno asymetryczna, wzorowana na tej kobicie z rekalmy Nike Dzisiaj ufarboałam włosy na kolor: gorąca czekolada Wiosenne zmiany
_________________ I tear through the walls for you... It's you, only you, no other ...
Ja jakiś czas temu odwiedziłam fryzjera i na moim czole zagościła ponownie, po długiej przerwie, prosta, długa grzywka, z której jestem bardzo zadwolona Też takie wiosenne zmiany
A ja uwielbiam na gładko zaczesywac włosy i upinać je w wysokiego kitka/warkocza ;>
Myslalam o grzywce, ale rzadko mi się podobają i mało komu powierzyłabym moje włosy
do tak powaznego zabiegu ;D
No, moze jeden fryzjer w Lęborku by sie na to nadał... to wsio
Ja od lat nie nosiłam grzywki. Przedwczoraj kednak zdecydowalam sie na ponowne podciecie wlosow wrac z grzywaczem:) Skośna wycieniowana czerwono-czarno-brazowo-ruda
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum